✅بررسی وضعیت صنعت نشر اقلیت های دینی در نمایشگاه کتاب
▫️نشست بررسی وضعیت صنعت نشر اقلیت های دینی و راه های توسعه آن،عصر امروز پنج شنبه 20اردیبهشت ماه جاری با حضور فرهیختگانی از اقلیت های دینی و تنی چند از مسئولان حوزه فرهنگ در سالن سرای اهل قلم سی و یکمین نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.
در این مراسم، خانم فرزانه گشتاسبی(استاد دانشگاه و از اقلیت زرتشتی) وآقایان آندرانیک سیمونی(فرهیخته ارمنی) و هارون یاشایایی(نویسنده کلیمی) به ایراد سخنرانی در باب نیازها، دغدغه ها و دستاوردهای صنعت نشر اقلیت های دینی پرداختند.
یکی از نکات مورد تاکید در نشست ، حاکمیت وفاق اجتماعی در سایه مشارکت دوشادوش اقلیت ها در کنار ملت مسلمان ایران در حوزه فرهنگ بود.
مراسم مذکور با استقبال هموطنان اقلیت دینی و حضور تنی چند از مسئولان عرصه فرهنگی-اجتماعی همراه بود.
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
معجزه #احمدالحسن، ادعایی کاذب!
احمدالحسن بصری طی بیانیهای ادعای #معجزه کرده و گفته است: «از تعدادی از علمائی که ریاست و زعامت #شیعه را برعهده گرفتهاند خواستم معجزهای را بنابر اینکه انصار امام مهدی(علیهالسلام) باید از خود داشته باشند اظهار کنم، و آن این است که من موضع #قبر #حضرت_زهرا(علیهاسلام) را میدانم و این درحالی است که تمام مسلمانان اجماع دارند که قبر حضرت #مخفی است و موضع آن در قبرستان #بقیع و در کنار قبر امام حسنمجتبی(علیهالسلام) میباشد.»
#پاسخ:
1. معجزه باید #عوام_فهم، خواص پذیر، آشکار و رسا باشد. لذا مشاهده میکنیم ادعای وی شفافیت ندارد و عوام مردم نمیتواند آن را بپذیرند، زیرا در حد یک ادعای ثابت نبوده و اثبات آن مستلزم ارتکاب به #حرام و #نبش_قبر است!(نعوذ بالله)
2. به همان ضرورتی که در زمان دفن حضرت زهرا(علیهاسلام) موضع قبر مخفی شد، الان نیز همان #ضرورت به قوت خود باقی است. پس دلیلی ندارد که موضع شریف، #کشف_سرّ شده درحالی که حاکمیت #وهابیت_تکفیری بر عربستان سعودی حاکم است، لذا همان خطر نیز امروز به قوت خود باقی است.
#مدعیان_دروغین
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
روشنگر مدیا
♦منا عبدالغنی بانوی رهیافته 🔸وقتی حدیث پیامبر(صلی الله علیه واله) را به زبان جاری می کنم یا آموزه ه
🔴 72ساعت بیشتر طول نکشید که زندگی مُنا متحول شد… برادرش حجاب را به او پیشنهاد کرده بود… فریاد زد: نه!! من هنرمندم، ارتباطاتم چه می شود؟ زندگیم چه؟ و …
منا نپذیرفت. چند ساعت بعد بود که برادرش از دنیا رفت. منا عبدالغنی با تمام وجود درک کرد، هر لحظه ممکن است لحظه سفر باشد… خواست خدا بود، دیگر در پوشیدن حجاب شک نداشت. با این که ستاره آواز خوانی شده بود، دنیای شهرت را رها کرد و تصمیم گرفت دیگر آواز نخواند… فقط به خاطر اطاعت از خدا…
🔷🔹شما برای روشنگری و خدمت به مسایل زن مسلمان به چه فعالیت هایی میدانی مشغول هستید؟
اسلام نیازمند تلاش همه است. اگر هنرمند شخص پذیرفته شده ای در جامعه باشد، نقش بزرگتری در استفاده از مقبولیت خود برای راهنمایی جامعه و ارایه راهکارها و طرح های مناسب دارد… به نظر من زن مسلمان نقش خود را در خدمت به جامعه، از لحظه ارتباط و ازدواج آغاز می کند تا در آینده نقش مهم تربیت فرزندان و عرضه آنها به بهترین شکل ممکن به جامعه را به عهده بگیرد. رسول خدا(ص) فرموده: همه ی شما مسوولیت دارید و هر کس نسبت به زیر دستان خود مسوول است. زن هم در خانه خود مسوول است.
🔶🔸آیا منا عبدالغنی بعد از با حجاب شدن، با مشکلات یا حمله از طرف دیگران روبرو شده است؟. زن مسلمان تا کجا می تواند به دنبال این مسایل برود تا زیبایی چهره اش را در برابر همسر و در جامعه حفظ کرده باشد بدون این که با احکام اسلام مخالفت کند؟
🔺پاسخ این سوالات وشرح کامل مصاحبه در سایت #رهیافته
rahyafteha.ir/12961
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
📚نمایشگاه کتاب؛ چالش ها و دستاوردها
📝امسال هم نمایشگاه کتاب تهران به عنوان یکی از مهم ترین رویدادهای فرهنگی کشور برگزار شد اما برخی مسایل و چالش ها همچنان به شکل سابق خودنمایی می کرد؛ علاوه بر حضور کتاب های مسیله داری مثل آثار مربوط به روانشناسی مثبت و موفقیت(راز،کتب برایان تریسی،وین دایر،پاندر و...) که چالش های زیادی بر سر بود و نبودشان وجود دارد، یک موضوع تازه نیز رخنمایی می کند و آن فعالیت برخی انتشارات و موسسات نقد فرقه و عرفان های کاذب می باشد. با وجود نیت ستودنی و مهم تقابل با فرقه های انحرافی، اما کیفیت نامناسب، عناوین سخیف و محتوای غیرعلمی و تحقیقی برخی از این کتب،باعث حصول نتایج دلخواه نشده و جه بسا به سبب عدم دانش بنیان بودن و تکیه بر مباحث جدلی،زمینه را برای پاسخدهی فرقه ها و جولان دوباره آن ها فراهم سازد که به نوعی تبلیغ دوباره مبانی شان نیز منجر می گردد. بنابراین،شایسته است متولیان با لحاظ داشتن جنبه حساسیت برانگیز حوزه انتقاد به آن ورود نمایند تا نیات خیرخواهانه شان محقق گردد.
گذشته از این مسایل،شاید یکی ار نقاط قوت امسال را اهتمام بخش جنبی به برگزاری نشست هایی با موضوع اقلیت های دینی در حوزه های مختلف دانست که ضمن پررنگ تر ساختن حضور و مشارکت ایشان در عرصه فرهنگ، زمینه را برای شناخت ظرفیت ها و نیازمندی های آن ها و ارتقا و بهبود وفاق اجتماعی در سایه این هم حضوری، مهیا می نماید.
به هر حال،نمایشگاه کتاب را باید مجموعه ای از فرصت ها و تهدیدها در کنار هم دانست که با اهتمام و دقت نظر می توان از جنبه های خطرآفرین کاست و به فرصتی همه جانبه مبدل ساخت.
✅بخش تحلیلی روشنگر
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan