✡ خاطرات حاخام یدیدیا شوفط و فرقهسازی #یهودیان_مخفی (2)
1⃣ روزی من با مرحوم میرزا داوود جاوید رفتیم به دیدن او. خانهی میرزا داوود در تهران نزدیک خانهی آقای #قطب بود. روز جمعه بود. در زدیم. همان زن کاشی که خودم کتوبایش (صیغهنامه) را نوشته بودم و مرحوم پدرم براخایش (دعا) را گفته بودند، آمد دم در و به زبان کاشی گفت: «قطب خوابیده، چه کارش دارید؟ شما آمدهاید اینجا چه کنید؟»
🔸گفتیم: «آمدهایم شوهرت را ببینیم».
🔸گفت: «شما خوب نیست او را ببینید #عاوون (گناه) میکنید اگر او را ببینید».
🔸گفتیم: «ما میخواهیم با او ملاقات کنیم».
🔸گفت: «خواب است».
🔸گفتیم: «حالا ساعت 9 صبح است، هنوز خواب است؟».
🔸گفت: «دیشب مراسم دود و دم داشتند. تا نزدیک صبح مشغول بودند».
شاید منظورش این بود که مراسم سماع داشتند. اینها آنقدر اناالحق میگویند و میچرخند، تا میافتند. بعد از رقص #سماع خسته میشوند و به خواب عمیق میروند.
🔸زن گفت: «آیا می خواهید بیدارشان کنم؟»
🔸گفتیم: «بله». رفت و قطب را بیدار کرد.
2⃣ او دم و دستگاه مفصلی داشت. اطاق ملاقات جداگانهای داشت و کتابخانه مفصلی که از قطبهای قبلی به او رسیده بود.
3⃣ کاری که بعد از بیداری کرد، این بود که بساط منقل و وافور را جلو کشید. دو سه تا استکان چای نوشید. چایی که مثل مرکب سیاه بود.
4⃣ پس از چند دقیقه بهتدریج دو سه نفر از مریدان ایشان به دیدار او آمدند. هر کدام هدایایی آورده بودند. قطب روی فرش روی زمین نشسته بود. بعضی از ملاقاتکنندگان روی صندلی و بعضی دیگر بر زمین روی فرش نشسته بودند.
5⃣ جناب قطب، میرزا داوود را شناخت. این آقای قطب وقتی کاشان بود دم در خانهی ما مغازهی نجاری داشت.
🔸از او پرسیدم: «میدانی من کی هستم؟».
🔸گفت: «ای داد! تو قلبت را از قلب من دور کردی. از این جهت تو را دیگر ندارم».
🔸گفتم: «مردم میگویند شما معجزه میکنی! چطور مرا نمیشناسی؟! شما مدتی در کاشان همسایهی ما بودی، پسرت را خودم ختنه کردهام».
🔸قطب مدام میگفت: «تو قلبت را از قلب من دور کردی برای این است که تو را نمیشناسم».
🔸گفتم: «من یدیدیا هستم».
🔸گفت: «ای ی ی».
@jscenter
@Feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رحیمپور ازغدی:
پشت پرده همه پروژه های الحادی، آخوندها بودند؛ از بابیت و بهائیت گرفته تا کشف حجاب و اعدام شیخ فضل الله نوری!/p
#بهائیت
@roshanghare
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🌐 همایش عرفان اسلامی از منظر سید علی هجویری «داتاگنج بخش» در سالن همایش های دانشگاه گاریسون لاهور بر
↙️ همایش عرفان اسلامی از منظر سید علی هجویری «داتاگنج بخش» با رویکرد نگاهی به کتاب «کشف المحجوب» طی روزهای ۲۰ و ۲۱ شهریورماه با همکاری خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور پاکستان و دانشکده الهیات دانشگاه گاریسون لاهور در محل سالن همایشهای این دانشگاه برگزار میشود.
🔹محورهای این همایش شامل تأثیر کشف المحجوب بر کتابهایی عرفانی بعدی، بررسی مقایسهای طریقت و شریعت، بررسی ابعاد شخصیتی افراد ذکر شده در کشف المحجوب، سیر و سلوک و سیاحت و مقاصد صوفی بزرگ در کشف المحجوب، اسفار، مقاصد، اثرات سید هجویری ذکر شده در کشف المحجوب، بررسی اسنادی احادیث و آیات در کشف المحجوب، همزیستی مصالمحت آمیز صوفیان از منظر کشف المحجوب، تأثیر تعلیمات معنوی سید علی هجویری بر ارزشهای اجتماعی عصر حاضر، میشود.
🔹🔹بررسی و تحلیل دیدگاه سید علی هجویری از منظر صوفیها و صوفی نماها، بررسی روششناسی تزکیه نفس در کشف المحجوب، بررسی متحث کرامت انسانی از منظر کشف المحجوب، نقش کشف المحجوب در اصلاح جامعه، معرفی تحقیقات پژوهشی ذی ربط با کشف المحجوب، بررسی نظریات سید علی هجویری در نقد افراطگرایی و فرقهگرایی و نقش کشف المحجوب در ترویج اسلام از دیگر محورهای این همایش برشمرده میشود.
🔹🔹🔹خلاصه مقالات و نیز، مقالههای قرائت شده در این همایش، به دو زبان انگلیسی و اردو در مجله پژوهشی دانشگاه گاریسون منتشر خواهد شد./مهر/p
@Feraghvaadyan
نامهی تشکرآمیز #شوقی_افندی به سر هربت ساموئل
پس از اشغال فلسطین توسط انگلیس در جنگ جهانی اول، "#سر_هربت_ساموئل" در تاریخ 30 ژوئن 1920 م، به عنوان نخستین کمیسر عالی فلسطین در این سرزمین مستقر شد. وی از اندیشمندان و فعالان برجستهی صهیونیسم بود و به خانوادهی معروف #ساموئل #مونتاگ تعلق داشت.[1]
در این میان روحیه #ماکسول (همسر شوقی افندی) در خصوص ارتباط و حمایت این مأمور بلندپایهی انگلیسی صهیونیست از #بهائیان مینویسد: «موقعی که سر هربرت ساموئل از کار کناره گرفت، (شوقی افندی) نامهای مملو از عواطف وُدّیه (: دوستانه) برای او مرقوم و ارسال فرمودند که هر جملهای از آن حلقه محکمی گردید در سلسله روابط حسنه بین مرکز امر و حکومت این کشور.
در این نامه از مساعدتهای عالیه و نیات حسنه آن شخص محترم اظهار قدردانی میفرمایند و گوشزد مینمایند که ایشان در مواقع مواجه شدن با مسائل و غوامض مربوط به دیانت #بهائی، همهگاه جانب عدل و شرافت را میگرفتند که بهائیان جهان در هروقت و هر مکان از این ملاحظات دقیقه، با نهایت قدردانی یاد میکنند...».[2]
حال پرسش اینست که کمیسر بلندپایهی انگلیسی #صهیونیست، چه هدفی را از همراهی و حمایت تشکیلات #بهائیت دنبال میکرده است؟! و به راستی چه پیوندی میان اشغالگران و دشمنان أرضی اعتقادی مسلمانان وجود داشته است؟!/فرقه نیوز
📚پینوشت:
[1]. حسین آبادیان، ایران، از سقوط مشروطه تا کودتای سوم اسفند، ص 19.
[2]. گوهر یکتا، روحیه ماکسول، ترجمه ابوالقاسم فیضی، نسخهی الکترونیکی، ص 425.
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
👣رد پای #فرقه_های #انحرافی در مد و لباس / کلمات ناشایست رایج روی پوشاک
📛 «برخی از فرقه های انحرافی از روشهای متعددی برای تبلیغ ایدههای خود استفاده میکردند و میکنند. این اتفاق جدیدی نیست و اگر بخواهیم پیشینیه آن را در نظر بگیریم به دهه شصت میلادی برمی گردد. یکی از روش های تبلیغ استفاده از البسه است. آنها عقاید خود را به صورت کلمات واضح مینویسند، از کلماتی حاوی انحرافات اخلاقی گرفته تا سایر موارد. از سویی دیگر برخی از جریان های غربی در صدد این هستند تا روی فرهنگ، اخلاق و منش مردم جامعه تاثیرگذار باشند و از راه های متعددی استفاده می کنند که یکی از آنها لباس است.»/جام جم/p
🖇متن کامل خبر: yon.ir/idqdI
@Feraghvaadyan
💠🍃 نظر جالبِ پروفسور معروفِ مسیحی راجع حقوق زن در اسلام✨
📋 کارل ارنست در کتاب اقتدا به محمد (ص) مینویسد :
💎 هر چند اروپاییان و آمریکائیان امروزی #خیال می کنند که زنان مسلمان همواره مورد ستم قرار گرفته اند. به #هیچ_وجه مسلم نیست که زنان مسلمان همیشه نسبت به زنان مسیحی و غیر آنها وضعیت بدتری داشته اند. این فرض از همان مواردی است که پیشرفت های بسیار اخیر اروپا و آمریکا در آن مورد به گونه ای جزء لاینفک فرهنگ غرب پنداشته می شود.
💎 زنان انگلیسی تا تصویب قانون حق مالکیت زنان متأهل در سالهای 1870 و 1882، از حق مالکیت کامل برخوردار نبودند؛ اما از قرن هفتم میلادی (صدر اسلام). حق ارث و حق مالکیت زنان #مسلمان طبق شریعت اسلام محفوظ بوده است.
💎 در سال 1716 هنگامی که بانو مری ورتلی مونتاک، همسر سفیر انگلیس، همراه با شوهرش به قسطنطنیه سفر کرد، زنان #انگلیسی هنوز جزء اموال منقول همسر یا پدرشان محسوب می شدند. وی هنگامی که مشاهده کرد زنان اشراف زاده عثمانی دارای اموال زیادی هستند و خودشان بدون دخالت اشخاص مذکر، املاکشان را اداره می کنند، شگفت زده شد.
💎 بانو مری حتی #حجاب را وسیله ای رهایی بخش یافت که زنان را از #چشم_چرانی مردان نجات می داد. مسلما زن ستیزی و عدم مساوات حقوق زن و مرد از ویژگیهایی است که به وفور در جوامع آفریقای شمالی، خاورمیانه و بیشتر جوامع آسیایی مشاهده می شود.
💎 ولی آیا انصافا می توان گفت که آمریکا و اروپا از این مسئله مبرا هستند؟ وقتی هنوز در فرهنگ خودمان بی عدالتی وجود دارد، متهم کردن جوامع دیگر به بدرفتاری و ظلم، ساده انگاری و تزویر است. تصویر کردن ستمی که بر زنان مسلمان می رود، در غالب موارد می تواند دلیل #موهوم دیگری به دست اروپاییان بدهد که به خود ببالند.
📘📔 منبع ؛ اقتدا به محمد ص _ نگرشی نو به اسلام در جهان معاصر _کارل ارنست_ترجمه : قاسم کاکایی_چاپ چهارم 1394_چاپخانه انتشارات سروش _ صفحه 43_ 44
🗞 اسکن از کتاب :
🌐 yon.ir/rUhzA
♻️✍ پ ن : به گفته کارل ارنست زنان انگلیسی 200 سال پیش هنوز به حقوق 1400 سال اسلام نرسیده بودند !! کما اینکه قبل از اسلام هم زنان حقوقی بهتر از اسلام نداشته اند💫 ❤️
🌿 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌿
➖➖➖➖➖➖
📌 بیوگرافی مختصر از پروفسور کارل ارنست:
✍ ایشان در سال 1950 در آمریکا به دنیا آمده است . مدرک کارشناسی خود را در سال 1973 در رشته ی دین تطبیقی از دانشگاه استفورد آمریکا اخذ کرد و تحصیلات تکمیلی خود را در همین رشته در دانشگاه هاروارد پی گرفت و در سال 1981 به اخذ درجه دکتری از دانشگاه نائل آمد در همین دانشگاه شاگردی مرحوم ماری شیمل را کرده است و بعدها به عضویت هیئت علمی دانشگاه کارولینای شمالی درآمد🍃
🇺🇸 رجوع به دانشگاه کارولینای شمالی
🌐https://www.unc.edu/~cernst/
🌐https://religion.unc.edu/_people/full-time-faculty/ernst
@Zandiq_IQ7
@Feraghvaadyan
🌫ماهی گیری از آب گل آلود؛ جنگ کمپین ها و جا اندازی حصر
✍ در این کشاکش کمپین ها میان طیف های مختلف #فرقه_گنابادی ، از کمپین نوای فراق یار گرفته تا روزه سکوت و رقابت سنگین فقرا بر سر گردآوری فالوور، یک موضوع در سکوت خبری توانست بال و پر گرفته، به رسمیت شناخته شود.
⛓واژه #حصر که پیش از این از سوی برخی گروه های بیرونی برای متشنج ساختن جو و تشجیع مریدان به کار گرفته می شد, در هیاهوی کشمکش میان کمپین های روزه و شعر و ساز و آواز, حصر قطب کاملا رسمیت یافت و از شایعه به واقعیت تبدیل شد.
❌حصری که واقعیت خارجی ندارد و قطب و مشاورانش نیز گاها این شایعه سازیها را رد کرده اند. بنابراین, شاید این بازی ها یک نتیجه برای بیرونی ها داشت و دست کم توانستند یکی از اهداف خود را محقق سازند.
⚠️ در این شرایط, بد نیست راجع به این واژه و معنای آن دقت بیشتری گردد چراکه استفاده از آن برای شرایط فعلی قطب, تداعی کننده وضعیت نامطلوب و دشوار برای او بوده که تحریک احساسات مریدان, کمترین نتیجه آن است.
@FERAGHVAADYAN
✡ خاطرات حاخام یدیدیا شوفط و فرقهسازی #یهودیان_مخفی (3)
1⃣ چه کتابخانهای داشت! چه کتابهایی که از چند پشت به او رسیده بود! ایشان یک کلاه با چند ترک گشاد و بلند سرش گذاشته بود. صورتش وقتی در کاشان بود سفید بود. اما حالا تغییر کرده بود.
2⃣ نشسته بودم که یک نفر آمد پشت پرده و بلند گفت: «یا حق». این گروه تا جواب یا حق را نگیرند، حق ندارند وارد شوند. آقا یا حق گفت و بعد یک نفر «افسر بلندمرتبه ارتش ایران»!! آمد توی اطاق روی صندلی نشست. قبل از آن یک پاکت که گویا پول در آن بود به آقا داد که آقا آن را زیر تشک خود گذاشت.
3⃣ تا آنجا بودیم باز همین مراسم ادامه داشت. آقای بسیار منظم و مرتب که تصور میکنم عضو «وزارت دارایی»!! بود، آمد داخل اطاق شد و نشست. او هم برای آقای #قطب هدیه آورده بود که آن را آوردند و او در کمد گذاشت. همه گونه هدایا می آوردند. ما قدری با او صحبت کردیم.
4⃣ در میان مریدان این #درویش که وجودش در میان #یهودیان از عجایب بود یک نفر ایسرائل بود که مردی تاجر و درسخوانده بود. فرزند این مرد اکنون در آمریکاست. او فوقالعاده به قطب اعتقاد پیدا کرده بود. او یک ایسرائل مؤمن و تاجر معتبری بود که وارد به حوزهی عرفانیان شده بود. اما بعد بهخاطر مواردی که پیش آمد[!!] اعتقاد خود را به قطب کاملاً از دست داد و دیگر به ملاقات او نرفت.
5⃣ بهتدریج هر که از یهودیان به قطب اعتقاد داشت از او روی برگرداند و اینک پسر تحصیلکردهی آن مرد درویش که با اینجانب آشنایی دارد و من او را خیلی عزیز میدارم برای پدر مرحوم خود قدیش میزند و هشکابا میخواند».
📚 منبع: کتاب خاطرات یدیدیا شوفط
@jscenter
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔸یونگ و تناقض در #تثلیث
🔸یونگ و تناقض در #تثلیث
↙️ کارل گوستاو یونگ رواشناس معروف، فرزند یک کشیش سوئیسی است که زندگی خود را وقف کلیسا کرده بود. و هشت تن از نزدیکانش نیز از روحانیون کلیسا بوده اند. (درآمدی بر روانشناسی دین، دکتر مسعود آذربایجانی، ص 57 )
👤یونگ در زندگینامه خود بنام " خاطرات، رؤیا ها، اندیشه ها " بعنوان یک مسیحی مؤمن میگوید: بدان گونه که سیارات به دور خورشید میچرخند، تمام افکار من گرد پروردگار میگردند و به نحوی مقاومت ناپذیر مجذوب او میشوند .
احساس میکنم اگر در برابر این نیرو کمترین مقاومتی نشان دهم . بزرگترین گناه را مرتکب شده ام .( ص 13 و 14)
تا اینکه به بحث تثلیث رسیدم و در آن چیزی یافتم که توجهم را جلب کرد :« یگانگی در عین سه گانگی» این مسئله به علت تناقضی که درون خود داشت ، مرا جذب کرد و مشتاقانه تا هنگامی که به این مسئله برسیم، انتظار کشیدم.
اما وقتی بدان رسیدیم، پدرم گفت: "حالا به تثلیث می رسیم ولی از آن می گذریم، چون خود من هم واقعا چیزی از آن نمی فهمم." صداقت پدرم را ستودم ، ولی عمیقا مأیوس شدم ...و دیگر نمی توانستم در ایمان همگانی سهیم باشم. (ص 64 تا 67)/p
#تثلیث
#تناقض
@roshanghare
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه ادیان خبر داد؛ ✅برگزاری دوره مشترک شیعهشناسی دانشگا
✅ مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه ادیان خبر داد؛
🇦🇹برگزاری دوره مشترک شیعهشناسی دانشگاه ادیان و آکادمی اسلامی اتریش
↙️ مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه ادیان و مذاهب از برگزاری دوره مشترک شیعهشناسی دانشگاه ادیان و آکادمی اسلامی اتریش خبر داد.
💠مهدی صالحی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب با همکاری آکادمی اسلامی اتریش دوره مشترک شیعهشناسی برای افرادی که به هر دلیلی نمیتوانند به ایران بیایند، برگزار میکند. این دوره آخر سپتامبر برگزار میشود و همچنان ثبتنام در این دورهها ادامه دارد.
💠وی افزود: همه هزینههای این دوره توسط متقاضیان پرداخت میشود و هزینهای برای دانشگاه ندارد.
💠مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: همچنین با همکاری دفتر آموزش مجازی و آزاد دانشگاه قصد داریم دورههای مجازی بینالمللی برگزار کنیم امیدواریم که بتوانیم تا پایان سال 97 یک دوره برگزار کنیم.
💠صالحی گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب تنها دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب ایران است. سیاست کلی آن کمک به رفع منازعات قومی، مذهبی و گسترش صلح است و در این راستا ارتباطات بینالمللی این دانشگاه شکل گرفته است و پروژههایی در این زمینه تعریف شده است.
💠وی اضافه کرد: جذب دانشجوی خارجی، دعوت از استادان خارجی و تاسیس کرسیهای شیعهشناسی همه در راستای این است که به شناساندن اسلام درست و رفع ایرانهراسی و اسلامیهراسیهایی که در دنیا وجود دارد، کمک کنیم.
💠مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: دانشگاه ادیان همچنین سالی دوبار دورههای کوتاهمدت شیعهشناسی ویژه استادان و دانشجویان خارجی برگزار میکند که هزینه آن را نیز خودشان پرداخت میکنند.
💠وی بیان کرد: بزرگترین ثمره این دوره کوتاهمدت برقراری ارتباطات بینالمللی است، در ذیل این دورهها توانستیم با دانشگاههای اسپانیا، اروپا و آلمان ارتباط بگیریم و قرارداد همکاری امضا کنیم.
💠وی درباره دانشجویان خارجی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: 78 دانشجوی خارجی از 18 کشور نظیر تایلند، اندونزی، عراق، افغانستان، ترکیه، آذربایجان، یمن، تانزانیا، غنا و پاکستان داریم. دانشگاه ما یک دانشگاه غیردولتی است و دانشگاه تحصیلات تکمیلی است و دانشجویان ما در دورههای کارشناسی ارشد و دکتری هستند.
💠مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: همچنین برای فرصتهای علمی استادان هم تلاشهایی کردیم در چند مورد موفق بودیم، اکنون یک استاد ما در ژاپن اسلامشناسی برای یک سال تدریس میکند./خبرگزاری آنا/p
@Feraghvaadyan
افتخار بهائیت از رابطه با بن گوریون!
دیوید بن گوریون از مهمترین پایهگذاران رژیم جعلی اسرائیل محسوب میشود. وی از عوامل مستقیم قتلعام دیر یاسین، عملیاتهای تروریستی انفجار هتل ملک داوود و هتل سمیرامیس و ارتکاب جنایات علیه مصر و الجزایر میباشد. با این حال، سران تشکیلات بهائیت، از روابط خود با این شخص خونخوار، به عنوان افتخاری برای بهائیان یاد کردهاند.
@n_bahaiat
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
افتخار بهائیت از رابطه با بن گوریون! دیوید بن گوریون از مهمترین پایهگذاران رژیم جعلی اسرائیل محسو
♦️افتخار بهائیت از رابطه با #بن #گوریون!
🔻دیوید بن گوریون (1886-1973 م) از مهمترین پایهگذاران رژیم جعلی اسرائیل محسوب میشود؛ #دیکتاتوری خونریز که ایجاد #گروه #تروریستی بسیار خشن "هاگانا" (که برای رسیدن به منافع خود، به هیچ کس و هیچ چیز رحم نمیکرد) را در کارنامه دارد. دو دوره نخست وزیری و ادارهی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، از جمله اتفاقات مهم حیات تیرهی او بوده است.
🔰همچنین بن گوریون را میتوان از عوامل مستقیم قتلعام «دیر یاسین»، عملیاتهای تروریستی انفجار هتل ملک داوود در قدس، انفجار هتل سمیرامیس و ارتکاب جنایات علیه مصر و الجزایر برشمرد. خوی فاشیستی و سرکوبگرانهی او به حدی بود که مناخیم بگین، در کتاب خاطرات خود صراحتاً به این امر اعتراف کرده و از رویکردهای او و گروه هاگانا، به صراحت با الفاظ «تروریستی و فاشیستی» یاد نموده است.[1]
✳️این در حالیست که سران تشکیلات بهائیت، از دیدار و روابط خود با این شخص خونخوار به عنوان افتخاری برای بهائیان یاد کردهاند و صراحتاً گفتهاند: «با نهایت افتخار و مسرّت، بسط و گسترش روابط بهائیت با اولیای امور دولت اسرائیل را به اطلاع بهائیان میرسانیم و در ملاقات با بن گوریون، احساسات صمیمانهی بهائیان را برای پیشرفت دولت مزبور به او نمودند. او در جواب گفته است: از ابتدای تأسیس حکومت اسرائیل، بهائیان همواره روابط صمیمانه با دولت اسرائیل داشتهاند».[2]
📚پینوشت:
[1]. جهت آشنایی بیشتر، مراجعه کنید به خبرگزاری فارس، مقالهی: بن گوریون؛ اولین نخست وزیر کودککش اسرائیل
[2]. مجلهی اخبار امری، ارگان رسمی بهائیان، شماره: 5، ص 14 و 8./p
@n_bahaiat
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
✝ کلیسا مسئول شیوع الحاد در غرب
✝ کلیسا مسئول شیوع الحاد در غرب
✍ارباب کلیسا، خدایی را به مردم متمدن معرفی می کنند که ذاتی دگرگون شده و متحول دارد و او را از مرتبه فوق ماده به تجسـد می کشاننـد و به دارش می آویزنـد بنابر این جا دارد که "ماتریالیسم" با این شیوه از خداشناسی به پیکار برخیزد و بگوید: خدا انسان ها را نساخته است بلکه انسانها خدا را ساخته اند!
🌐در جهـان مسـیحیت از زمانی که عیسی مسیح (ع) دارای جنبه الوهیت شد با اینکه مانند سایر انسانها بشر بود و همچنین به علت رفتار خشن روحانیون کلیسا درگذشـته وانـدیشههای موهومی که هم اکنون نیز کلیسـا عرضه میکند، بسـیاری از مردم متمدن نسبت به اساس دیانت بدبین و بیاعتقاد شده اند، و حتی افراد فراوانی به الحاد و کفر گرویده اند. آیـا منشأ این لغزش فکری چیزی جز همان تعالیم کلیساست که هرگاه از خـدا سـخن به میان می آورنـد، او را متشکل از پدر و پسر و روح القدس میدانند.
⚜هنگامی که ارباب کلیسا، خدایی را به مردم متمدن معرفی میکنند که ذاتی دگرگون شده و متحول دارد و او را از مرتبه عالی و مجرد از جسم به مرتبه ماده و تجسـد میکشاننـد. خدایی که به دار آویحته میشود و به پندار نادرست پولس: "ملعون میشود تا لعنت بندگان را باز خرید کنـد" جا دارد که "ماتریالیسم" با این شیوه از خداشناسی به پیکار برخیزد و بگوید: خدا انسانها را نساخته است بلکه انسان ها خدارا ساخته اند.[1]
⚜کنت لئو تولسـتوی - فیلسوف مشـهور روسی - میگوید: «به خود گفتم (او) وجود دارد و فقط در همین لحظه که وجود او را تصـدیق کردم حیات در من دمیـده شد و من امکان زندگی را احساس کردم و لذت وجود را درک نمودم. اما چون پس ازتصدیق به وجود خدا در پی آن رفتم که نسبت خود را با او بدانم و چون در این مقام به تبعیت قوم، تصور خدایی را کردم که خالق ما است و در سه شـخص تجلی کرده و پسـر خویش عیسی مسیح - نجات دهنده ما را- فرستاده است، آن خدا باز از من و جهان جدا گشت و چون تکه یخی در مقابل دیدگانم آب شد. باز چیزی در من باقی نماند و باز چشمه حیات در من خشک شد و من همچنان مأیوس ماندم.»[2] حال میتوان این پرسش را مطرح نمود که آیا کلیسا تا حدود زیادی مسئول شیوع الحاد و مادی گری در غرب نیست؟ / ادیان نت/p
📚پینوشت:
[1]. نگاهی به مسیحیت، علی اصغر رضوانی، نشر مسجد مقدس جمکران، 1391
[2]. اعتراف، تولستوی، ترجمه اعظم هوشمند، صفحه 90.
@Feraghvaadyan
#فرقه #فرقه_گرایی
✍امروز در اغلب کشورهای غربی,مفهوم "فرقه"و "فرقه گرایی" با تعاریف خاص و معیارهای مشخص برای تمیز فِرَق مخرب و انحرافی, ذیل مواد قانونی رسمی , تعیین و تشریح شده و قوانین مربوط به هر مورد خاص, بدون کمترین اهمال و قصوری ساری و جاری است.
🌐 از ژاپن در شرق گرفته تا انگلیس و هلند و فرانسه و امریکا, همگی سالهاست قوانین ضدفرقه ای را در کنار سایر مفاد قانونی خود لحاظ نموده اند.
⚰اعدام سرکردگان یک فرقه مذهبی_تروریستی در ماههای اخیر در ژاپن و قتل عام کلیه پیروان فرقه دیویدیه در امریکاطی سالهای گذشته, بارزترین وجوه استفاده از قوانین ضدفرقه ای در جهان است.
⏪ هرچند در خصوص چندو چون و معیارهای کاربست این قوانین, اختلاف نظرهایی وجود دارد لیکن استفاده از آنها و نتیجه بخش بودنشان, امری تثبیت شده بوده و در جلوگیری از ظهور و بروز قارچ گونه و آثار زیانبار بر افراد و جامعه, موثر می باشد.
🔻احقاق حقوق قربانیان فِرَق, حداقل اثرکاربست قوانین ضدفرقه ای است, لذا فقدان این قانون در جامعه ما با پتانسیل فرقه خیزی, نوعی خلا و پرسشی بی پاسخ است که همت بلند مسئولان برای به چرخه انداختن طرح پیشنهادی را که سالهاست خاک می خورد می طلبد.
✅ بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
✡ خاطرات حاخام یدیدیا شوفط و فرقهسازی #یهودیان_مخفی / پایان
1⃣ بهراستی نمیتوان مطلبی بر این خاطرهنویسیِ جناب حاخام افزود!
2⃣ #کنیسه، یکی از نوکران را مأمور میکند که برای گرمی بازار درویشی، تلاش کند. لابد این قطبالاقطاب از آن همهفنحریفها بوده است. خودش یهودی، زنش یهودی، پسرش هم یهودی.
3⃣ آنگاه این جهود، نظامیان و مأموران مالیه، یعنی دو رکن حیاتی بقای کشور را فریب میدهد و فریفتهی خود میکند که اگر کنیسه خواست هر اطلاع پنهانی را دو دستی تقدیم #قطبالاقطاب کنند!
4⃣ از همه مهمتر، آن بساط دود و دم است که گرچه ابتدا مراسم سماع گفته میشود ولی به زودی یدیدیا تعارف را برمیدارد و از بساط منقل و وافور حرف میزند. وقتی قطبالاقطاب در حضور جمع مریدان تریاک میکشد، پس کدام مرید است که جیب #یهودیانِ گردانندهی بازار #تریاک ایران را با تأسی به #قطب لبریز نکند؟!
5⃣ آنگاه وقتی این رئیس فرقهای از #دراویش، راهی گور میشود، پسرش برای او قَدّیش میزند و هشکابا میخواند و احتمالاً سایر دراویش هم صلوات و بقره و آلعمران میخوانند!
6⃣ این است ریشهی آن گروه یاهو کش و کلاه ترکدار کنیسهای بر سر که جز تشویق خلق به کثافت و خیانت و خوشباشی و دوری از عبادت خداوند و رقص و #سماع، کاری نداشتهاند.
7⃣ از همه مفتضحتر، پیوستن چند #یهودی به این قطب است تا بازارش را گرم و در باب کرامات او تبلیغ کنند و هنگامی که ارتشی و بازاری و اداری و بچه گم کرده و بی فرزند مانده و گرفتاران دیگر، بهقدر کافی در اطراف قطب جمع شدند، راه خود را به سمت مأموریتی دیگر میگردانند!!
💠 فاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ (الحشر:2)
@jscenter
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
📚 #ادیان_و_مذاهب
💠هفت آیین مقدس
🔸به عقیده مسیحیان ، مسیح که از مردگان برخاست، در جامعه مسیحی زیست می کند و همراه آن است . همچنین وی پیوسته همان کارهایی را انجام می دهد که در طول حیات خود در فلسطین انجام میداد؛ مانند: تعلیم ، دعا، خدمت ، شفا دادن بیماران ، غذا دادن به گرسنگان ، عفو بدکاران و تحمل رنج و مرگ . کارهای غیر آشکار مسیح در زندگی کلیسایی به وسیله آیین ها آشکار می شود؛ به دیگر سخن، هنگامی که یک مسیحی در مراسم مربوط به یکی از آیینها شرکت می کند، ایمان دارد که با این عمل به ملاقات مسیح که از مرگ برخاسته و فیض خدای نجات بخش را به وی بخشیده است، میرود.
🔹تقریبا همه مسیحیان اتفاق نظر دارند که دو آیین اصلی عبارتند از تعمید و عشای ربانی . مسیحیان کاتولیک و ارتدوکس پنج آیین دیگر بر اینها می افزایند و مجموع آیینها را به هفت می رسانند. فرقه های پروتستان در تعداد آیینها اختلاف دارند، ولی اکثریت قاطع آنان دو آیین اول یعنی تعمید و عشای ربانی را قبول دارند. برخی کلیساهای پروتستان ، مانند کویکرها و سپاه نجات هیچ یک از آیینها را نمی پذیرند.
1️⃣ تعمید
🔘نخستین و اصلی ترین آیین که برای همه ضرورت دارد، تعمید است . انسان با تعمید به جامعه مسیحیت وارد می شود و رسالت دائمی کلیسا را بر عهده می گیرد. این رسالت عبارت است از .../p
📎جهت مطالعه ادامه مطلب بر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🌐 goo.gl/XPV8nK
@Feraghvaadyan
♦️سرکردگان فرقه ها, شاخص ها و خصوصیات
✍یکی از مهم ترین شاخص های جریان های فرقه ای, وجود یک #سرکرده در رأس می باشد.
↩️ این مشخصه در اکثر #فرقه_ها مشترک بوده و چه بسا شکل گیری فرقه ها حول محور این فرد و اهداف و منویاتش صورت می گیرد به گونه ای که گاه با مرگ یا فقدان سرکرده, #فرقه نیز نابود می شود.
📝محققان فرقه های انحرافی, ویژگیهای زیادی برای سرکردگان برشمرده اند که طیفی از خصوصیات #روانی و #فیزیکی تا شرایط #اجتماعی را در بر می گیرد.
🔮برخورداری از شخصیت #کاریزماتیک و مقتدر, احاطه بر روش های اقناع و نفوذ ذهنی, بلندپروازی, علاقه به دانش و علوم خاص, ادعای برخورداری از فنون , دانش و توانمندی های ویژه و مهم تر از همه, دسترسی به یگانه راه وصول به #کمال , از جمله این شاخص هاست که غوری مختصر در برخی سرکردگان فرقه ها _از سنتی تا مدرن_ حکایت از اشتراکشان در موارد مذکور دارد.
👁🗨آنچه بارز است, آنکه اغلب سرکردگان, منویات و اهداف خود را در ارضای شهوت قدرت, ثروت و مکنت از رهگذر تأسیس فرقه ها و استثمار #مریدان دنبال نموده و در این مسیر گاه از هیچ ابزاری حتی به قیمت #قربانی شدن اعضا فروگذار نمی کنند.
👈بر همین اساس است که در اغلب جوامع, #مجازات سفت و سختی برای اقدامات فرقه ای و به ویژه سرکردگان لحاظ شده است.
✅ بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan