بودجه تخیلی
رشد 47 درصدی منابع عمومی به قدری زیاد است که در صورت محقق نشدن میتواند به اقتصاد ضرر وارد کند. در بخش مالیاتها که یکی از منابع درآمد عمومی دولت است با عقبرفتی بزرگ روبهرو هستیم، به طوری که در سال آینده نیز خبر خاصی از افزایش گسترده پایههای مالیاتی، کاهش معافیتها و کاهش فرارهای مالیاتی وجود ندارد و سهم 40 درصدی مالیات از منابع عمومی بودجه 99 به 30 درصدی در بودجه آتی خواهد رسید. ارقام نفتی در نظر گرفته شده نیز به عنوان سومین معضل مطرح است، چرا که برآوردها حاکی از آن است که در سال آتی با احتساب نفت 40 دلاری و نرخ تسریع 11 هزار و 500 تومانی، روزانه یک میلیون و 200 هزار بشکه به صورت مستقیم به خارج از کشور فروخته شود و در طرف دیگر 70 هزار میلیارد تومان اوراق سلف نفت (حدوداً 400 هزار بشکه در روز) نیز در داخل کشور منتشر شود که تحقق آن نامعقول است.
در بخش مصارف بودجه هم در حالی بودجه جاری دولت از 436 هزار و 32 میلیارد تومان در سال 99 با رشد 46 درصدی به 637 هزار و 12 میلیارد تومان در لایحه بودجه سال آتی رسیده که بودجه عمرانی از 87 هزار و 982 میلیارد تومان به 104 هزار و 31 میلیارد تومان رسیده و تنها 18/2 درصد رشد داشته است. موضوع آنجایی قابل تأمل است که طی سالهای اخیر نیز از رقم بودجه پیشبینی شده، گرچه بودجه جاری بین 90 تا 98 درصد محقق شده، اما طی دولت روحانی به طور میانگین 60 درصد از بودجه عمرانی پیشبینی شده محقق شده است.
دودوزهبازی سریالی حزب کارگزاران با لاریجانی
حزب کارگزاران به دودوزهبازی با علی لاریجانی ادامه میدهد.
علیمحمد نمازی عضو مرکزیت کارگزاران به روزنامه شرق گفت: این حزب اگر مجبور باشد از لاریجانی در انتخابات 1400 حمایت میکند.
وی درباره نامزد ایدهآل اصلاحطلبان گفته است: این کاندیداها باید سه ویژگی داشته باشند. آگاه به مسائل کشور باشند و از مشکلات کشور بهخوبی سر در بیاورند. مثلا آقای روحانی اینطور نبود. دوم اینکه شجاع باشد. یعنی اهل خطر کردن باشد و بتواند راهکارهای گرهگشایی را پیدا کند. برنامههایی را تدوین کند و به مجلس ارائه دهد. همچنین باید جهانبینی خوبی در زمینه مناسبات کشورهای مختلف و مواردی که بر مجامع بینالمللی حاکم است، داشته باشد. یکی دیگر از موارد این است که رئیسجمهور باید بتواند مجلسی که تشکیل شده است را با خود همراه کند
عضو کارگزاران همچنین درباره تفاوت روحانی و لاریجانی گفت: لاریجانی فعلی، نشان داده است که با اصلاحطلبان بهتر کار میکند. مثلا مصوبکردن برجام و تلاش برای تثبیت لایحه اما لاریجانی از روحانی بسیار زرنگتر است و هم وقت و انرژی بیشتری دارد و هم جوانتر است، از نظر خانوادگی هم در حوزه اداره کشور قویتر بوده و هم خطرپذیرتر از روحانی است.
اظهارات اخیر یک عضو کارگزاران درباره لاریجانی در حالی است که کرباسچی دبیرکل حزب، چند سال قبل با نام بردن از لاریجانی، تعبیر «سربازگیری از اصولگرایان» را به کار برده بود. اما حسین مرعشی سال گذشته درباره احتمال حمایت از لاریجانی گفت ما روی اسب بازنده شرطبندی نمیکنیم(!)
🇮🇷🍃
🍃
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
📆 17 آذر: مکتب انقلاب اسلامی
و دولت جوان حزب اللهے
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🎙/حضرت آیتالله خامنهای(حفظهالله):
🔹«من البتّه -همچنان که قبلاً هم در سال
گذشته تأکید کردم و مکرّر هم گفتهام- به
دولت جوان و حزباللهی معتقدم و به آن
امیدوارم و البتّه دولت جوان صرفاً به معنای
این نیست که باید یک رئیس دولت جوان، آن
هم مثلاً جوان به معنای ۳۲ ساله داشته باشد؛
🔹نه، دولت جوان، [یعنی] یک دولت سرِ پا
و بانشاط و آمادهای که در سنینی باشد که
بتواند تلاش کند و کار بکند و خسته و از
کارافتاده نباشد؛ منظور این است. بعضیها
تا سنین بالا هم به یک معنا جوانند؛ حالا
همین شهید عزیزی که شما از او اسم بردید
-شهید سلیمانی، و بنده شب و روز به یاد او
هستم- شصت و چند سال سنّش بود، ایشان
که خیلی جوان نبود؛ اگر دَه سال دیگر هم زنده
میماند و بنده زنده میماندم و بنا بود که من
مشخّص بکنم، او را در همین جا نگه میداشتم،
یعنی کنار نمیگذاشتم او را که جوان هم نبود.
✔️بنابراین بعضی اوقات افرادی که در سنین
جوانی هم نیستند، کارهای جوانانهی خوبی را
میتوانند انجام بدهند. به هر حال به نظر من
علاج مشکلات کشور، دولت جوان حزباللهی
و جوان مؤمن است که میتواند کشور را از
راههای دشوار عبور بدهد.»
📅تاریخ: ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
#هفته_مکتب_انقلاب_اسلامی99
#مکتب_انقلاب_اسلامی #ثامن
#روشنگری #ثامن(5)
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🍃
🇮🇷🍃
⏳🍃
🍃
•[ #در_راه_تمدن_بزرگ_اسلامے 💡 ]•
🎙/ امام خامنهای(حفظهالله):
🔹امت اسلامی با یک تلاش مجاهدانه
و مجدانه میتواند تمدن اسلامی باب این
دوران را طراحی کند، شالودهریزی کند، به
ثمر برساند و آن را در مقابل بشریت قرار
دهد.
📆تاریخ: ۱۳۹۴/۱۰/۰۸
#تمدن_نوین_اسلامی
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🍃
⏳🍃
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴به این دوگانه پاسخ بدهند: دلخوش کردن به آمریکا یا تعامل با سایر کشورهای جهان؟!
🔹کارنامه خود در تعامل با سایر کشورهای دنیا و همسایگان را ارائه بدهند
🔹کشور را درگیر دوگانه های موهوم میکنند تا پاسخ دوگانه های اصلی داده نشود
📌دکتر جلیلی در مراسم روز دانشجو | ۱۶ آذر۹۹
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴علت دشمنی اسرائیل با ایران چیست؟!!
🔹ببینید #شبکه_ملکه ضمن اعتراف ناخودآگاه به ترور شهید فخری زاده از سوی اسرائیل،می پرسد علت دشمنی ایران با اسرائیل چست؟ گویی ایران در اسرائیل کسی را ترور کرده حالا شبکه ملکه انگلیس دنبال چرایی این ترور است.آنها ترور می کنند اما دنبال علت دشمنی ایران هستند
عبدالله گنجی
🔹ریشه دشمنی شما با ایران در چیست؟ ریشه دشمنی شما با مردم دنیا در چیست؟ از ۲۰۰ کشور موجود در دنیا، بریتانیا به بیش از ۱۸۰ کشور حمله نظامی کرده. تخم همین اسراییل را بریتانیا در منطقه کاشته. واقعا مردم دنیا چه گناهی کردن که گیر سرطانی به اسم انگلیس و دستگاه پروپاگانداش افتادن؟
پ ن: هم میزنن هم طلبکارن :)
✍️اژدمارنگ
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از قضا سرکنگبین صفرا فزود، روغن بادام خشکی مینمود!
➖سناتور دموکرات آمریکایی: #برجام به ما کمک کرد تحریمها را ادامه دهیم!
سناتور کونز:
🔹من برخی از انتقادات رئیسجمهور از توافق ایران را درک میکنم، چون این توافق شامل برنامه #موشکی ایران، مشکلات #حقوق_بشری و حمایت آنها از سازمانهای تروریستی در #منطقه نمیشود.
🔸در واقع این توافقنامه با ایران به طور خاص به ما این اجازه را میدهد تا تحت آن عناوین تحریمها را ادامه دهیم!
📌وزیر خارجه آلمان: برجام هستهای دیگر کارایی ندارد، باید روی #موشکی و #منطقهای توافق کنیم!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
قصه پرغصه برجام ...
.
♻️ حمید رسایی: و اما قصه پرغصه این دو عکس؛ هر دو دکترا داشتند، یکی از ایران دیگری از آمریکا،، هر دو زمان جنگ تحمیلی قدم میزدند، یکی با باکری دیگری با جان کری، هر دو در نظام جمهوری اسلامی مسئولیت داشتند، یکی در
مجلس دیگری در دولت، هر دو در برابر امضای برجام واکنش نشان دادند، یکی اشک میریخت دیگری قهقه میزد...
یکی برجام را خوانده بود دیگری نه
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ صادرات ایران به ۲۸ کشور اروپا، در بهترین زمان برجام، نصف صادرات به افغانستان!
◀️ رسانههای لیبرال مسلک، با طرح دوگانههای موهومی نظیر «پیشرفت با تقابل میسر است یا تعامل با دنیا؟»، «دوراهی جنگ و صلح»، «توافق خوب است یا عدم توافق» همواره سعی داشته و دارند، بیماری خطرناکی را در جامعه رواج دهند. بیماریای که سالها خود دچار آن بوده و حالا در فضایی که متأسفانه برای آنها مهیا شده، جهت گسترش بیشتر آن، تمام هم و غمشان را به کار گرفتهاند.
🔸 جلال آل احمد، قریب ۶۰ سال قبل، بسیار خوب، از این بیماری پرده برداشت: «غربزدگی میگوییم هم چون وبازدگی. و اگر به مذاق خوشآیند نیست، بگوییم هم چون گرمازدگی یا سرمازدگی. اما نه. دست کم چیزی است در حدود سِنزدگی. دیدهاید که گندم را چطور میپوساند؟ از درون. پوستهی سالم برجاست اما فقط پوست است. به هر صورت سخن از یک بیماری است.»
🔺 در بهترین زمان برجام، صادرات ایران به ۲۸ کشور اروپایی، به زور، به اندازه نصف صادرات به همسایهی کناریمان بوده است. آیا همین یک چیز، برای بیدار شدن و پذیرفتن اشتباه کافی نیست؟
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
#پرسمان
دانشجو: با اینکه شما از اوضاع مملکت خبر دارید و وضع مردم را خوب درک میکنید، ولی چرا کاری انجام نمیدهید؟ اگر مسؤولان گوش نمیکنند، چرا با آنها برخورد نمیکنید و افراد لایق و قابل اعتماد و دلسوز برای ملت را جایگزین آنها نمیکنید؟ چرا باید بعضی اشخاص مصونیت آهنین داشته باشند و بعضی دیگر نه؟
#پاسخ
رهبر انقلاب اسلامی: از نظر من، هیچ کس مصونیت آهنین ندارد. همه در مقابل قانون و مسؤولیتهای خودشان پاسخگو هستند و باید جواب بدهند. اما اینکه چرا من افرادی را نمیگمارم؛ پاسخ این است که طبق قانون عمل میکنم. گماشتن افراد، به عهدهی رهبری نیست. مهمترین و بیشترین بخشهای کشور، بخشهایی هستند که مسؤولیت گماشتن افراد در رأس آنها، با رهبری نیست. طبق قانون، روالی وجود دارد؛ باید آن روال عمل شود. اعتراض به آنها هم، باز روال قانونی دارد که اگر مسؤولی کمکاری داشت و این ثابت شد، چگونه باید با او برخورد کرد. مجلس یکطور برخورد میکند، دستگاه قضایی هم یکطور برخورد میکند. بنابراین، کارها باید بر اساس روال قانون پیش برود. مسائل کشور هم اینگونه ساده و یکدست و قابل اندازه گیری با یک نگاه نیست که ما بگوییم فلان مسؤول توانست، یا فلان مسؤول نتوانست. مسائل کشور - چه کارهای اقتصادی، چه کارهای سیاسی و چه کارهای فرهنگی - پیچیده است. آنجایی که شما میبینید بنده به کسی اعتراضی میکنم، هنگامی است که جمعبندی همهجانبهای نسبت به آن کار صورت گرفته؛ والّا اینطور نیست که انسان بتواند از دور نسبت به کار مسؤولی، ارزیابیای کند و او را محکوم یا تأیید نماید. البته نتایج کارها بایستی در عمل دیده شود. چیزی که من همیشه به مسؤولان - چه مسؤولان قوّهی مجریّه و چه مسؤولان قوّهی قضایّیه - توصیه میکنم، عمدتاً این است که در برخورد با تخلّف، هیچگونه رودربایستیای با کسی نکنند... مسؤولان قوّهی قضایّیه هم همینطور؛ در حوزهی کارِ خودشان نباید بههیچوجه دچار رودربایستی و ملاحظهکاری شوند. اگر این احساس مسؤولیتِ بدون رودربایستی در مسؤولان بالا باشد، این امید وجود خواهد داشت که بسیاری از آن چیزهایی که به نظر ناهنجار میآید، برطرف شود.
۱۳۷۹/۱۲/۲۲
بیانات در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
📝🍃