💢نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی:
🔹🔸سعید جليلی: در انتخابات سال ۹۴ و ۹۶ جريان انقلابی به وحدت رسيد، اما چرا به نتیجه نرسید؟/ برخی میگویند ببینیم مردم از چه حرفی خوششان میآید همانها را بگوییم/ نمیشود با لیست دادن بر رای مردم تاثیر گذاشت/ پیروزی در انتخابات کار یک شب و یک ماه نیست
♦️با یک کلمه یا یک جمله نمیتوان راجع به مسائل کشور تحلیل بدست آورد. با «فرهنگ توئیتی» بیحوصلگی و اخذ تحلیل یک جملهای از افراد مختلف، نمیتوان عملیات تعریف کرد؛ این عرصه کار جدی و تامل دقیق میطلبد.
♦️منظومه فکری جوان مومن انقلابی به جای توئیت به مبانی عمیقتری همچون سیره امام خمینی(ره) نیاز دارد.
♦️انتهای سال جاری انتخابات مجلس شورای اسلامی است و پیش از آنکه این سوال بوجود بیاید که میخواهیم به چه کسی رأی بدهیم باید بدانیم که به چه چیزی میخواهیم رأی دهیم؟
♦️اگر نقشه راه تعریف شده باشد این را میتوان فهمید وگرنه انتخاب زید و عمرو در مرحله بعدی است. باید جهت را تشخیص داد و افراد مدعی چه در این انتخابات و چه انتخابات بعدی را متناسب با آن سنجید.
♦️مباحث معرفتی دارای عمق و گستره بینهایتی است، اما ما باید در مرحله اول در حد وسعی که داریم و در حیطه کار عملی خود لوازم نظری و معرفتی آن را فراهم کنیم. طرح ولایت به همین دلیل شکل گرفته تا چهارچوب های مورد نیاز دانشجویان را در اختیار آنها قرار دهد.
♦️یکی از ایرادات آن است که صرفا بخواهیم با ارائه لیست بر رأی مردم تاثیر بگذاریم اما در فاصله دو انتخابات، مردم را رها کنیم و تلاش لازم را بکار نبریم. نسبت به دغدغه آنها در طول این سالها بیتفاوت هستیم و آنها را با مشکلاتشان تنها میگذاریم و توقع داریم به کاندیدای مورد نظر ما نیز اقبال کنند.
♦️شبهاتی که در این سالها در اذهان مردم باقی مانده است را چه کسی باید جوابگو باشد؟ اگر شما میخواهید رای مردم را داشته باشید و پیروز بشوید، این یک شبه به دست نمیآید؛ باید نسبت به راه حل هایی که برای مسائل مختلف دارید آنها را اقناع کنید. مردم باید ببینند که شبهه آنها، سوال آنها، مشکلات آنها شنیده شده و پیگیری میشود یا نه؟
♦️اگر در یک انتخابات افرادی از یک جناح حضور داشتند که حرفشان در نهایت یکی بود، طبیعتا برای آنکه رای نشکند باید یک نفر در صحنه بماند؛ اما به این نکته باید توجه داشت که این در صورتی اتفاق میافتد که حرفها و راه حلها متفاوت نباشد.
♦️شما مشاهده کردید که در انتخابات سال ۹۴ و حتی سال ۹۶ نیز وحدت شکل گرفت و جریان انقلابی در نهایت با یک لیست و کاندیدا حضور داشت اما چرا به نتیجه نرسید؟ باید تمایز شما با دیگران برای مردم احراز شود. کار یک روز و یک هفته و یک ماه نیست؛ برای پیروزی در انتخابات باید اکثریت جامعه را اقناع کرد.
♦️زمانی انتخاب مردم یک دولت انقلابی خواهد شد که مردم فکر و جریان انقلابی را باور داشته باشند.
♦️البته یک خلطی که ممکن است ایجاد شود آن است که برخی میگویند ببینیم مردم از چه حرفی خوششان میآید همان ها را بگوییم! نمونهاش کسانی بودند که در مجلس قبلی عدهای میگفتند فعلا دست نگهدارید و از برجام انتقاد نکنید چرا که مردم فعلا خوششان میآید؛ این همان محافظه کاریای است. باید با مردم صداقت و صراحت انقلابی داشت.
♦️کمکاری افراد مشهور در مواقع غیرانتخاباتی نمی تواند توجیهی برای کمکاری دیگران باشد، وقتی رهبرانقلاب فرمودند آتش به اختیار در چهارچوب تقوا، قانون و اخلاق، این بدان معناست که جوان مومن انقلابی ما معطل دیگران نماند و راه را برای پیشبرد اهداف انقلاب طی کند؛ جاده اگر صاف بود که طی کردن آن دیگر مجاهدت نامیده نمیشد.
♦️زمانیکه جوانانی مثل شهید حسن باقری به جبهه های جنگ قدم گذاشتند فرماندهی کل قوا با بنیصدر بود اما آنها به کار خود با تمام قوت ادامه دادند؛ کسی برای آنها فرش قرمز پهن نکرده بود. نامه مشهور «مسلمین به داد ما برسید» درباره مشکلات آن روزها گواه است.
♦️امروز مگر تشکیلات کم داریم؟ بسیج دانشجویی، نهاد رهبری، بسیج اساتید و تشکل های دانشجویی دیگر انقلابی که در دانشگاه ها وجود دارند. رهبری انقلاب نقشه را تعیین کردند، فرمان آتش به اختیار را نیز صادر کردند، پس معطل چه هستیم؟ پیشران حرکت آن اراده و روحیهای است که باید در این تشکیلات ها جاری گردد.
✅ #کانال_جوانان_انقلابی
🆔 @naslechaharome
🔴 کودتای عدن به نفع یا ضرر انصارالله؟
با توجه به تحولات اخیر در جنوب یمن و شهر عدن این پرسش اساسی مطرح است که آیا این وضعیت به سود انصارالله است یا خیر؟
🔻 پاسخ به این پرسش در بررسی احتمالات زیر نهفته است:
1⃣ اولین پیامد این درگیری ها ادراک این نکته به یمنی ها است که نباید به طرف های خارجی اعتماد کرد. بنابراین تا حدودی این حوادث باعث شده است عربستان سعودی و امارات پشتوانه مردمی را از دست بدهند.
2⃣ وجود دو گروه در عدن که با هم مخالف بودند مبارزه را برای انصارالله راحتر کرده بود تا متشکل شدن نیروها که مبارزه نظامی را سخت می کرد.
3⃣ حضور منصور هادی در راس دولت و القای مشروعیت وی از سوی جامعه بین الملل قدرت دیپلماسی بین المللی را از انصارالله گرفته بود. با کنار زده شدن منصور هادی و مشروعیت مردمی نداشتن سایر گروها در جنوب یمن قدرت چانه زنی سیاسی انصارالله افزایش می یابد.
4⃣ وجود نشانه هایی از تغییر راهبرد امارات از جنگ به صلح و مذاکرات پنهانی امارات با انصارالله و ایران آینده روشنی را برای انصارالله و عدن نشان می دهد.
❇️ پاسخ البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن به شبکه تلویزیونی الجزیره، پس از در گیری های اخیر میتواند کمک بیشتری برای پاسخ به پرسش ابتدای نوشتار بکند: "شاهد تحولاتی در یمن هستیم که باید به سود ما یمنی ها باشد. امارات می گوید به صلح بر راه حل نظامی اولویت می دهد. خبرهایی درز کرده است که می شنویم که ممکن است تغییراتی در موضع عربستان ایجاد شود، اما این تغییر رسمی نیست.
🔴 آیا واقعاً رفتار امارات تغییر کرده؟‼️
🔻 تحولات روزهای اخیر، چهره دیگری از امارات را برای افکار عمومی آشکار ساخته و تحلیلگران را با این پرسش مواجه کرده که آیا سیاست خارجی و رفتار امارات در برابر ایران واقعا تغییر کرده یا خیر؟ با در کنار هم قرار دادن نشانهها و دلایل تغییر موضع اماراتمتحدهعربی در مقابل ایران میتوان به دو تفسیر اشاره کرد:
🔹 تفسیر حداکثری: این نگاه خوشبینانه به تغییر موضع و نزدیکی ابوظبی به تهران اشاره دارد. در این تفسیر از روابط، کارشناسان معتقد هستند به دلایل زیر در برهه فعلی، امارات به سمت ایران چرخش موضع داشته است.
1⃣ سفر هیات نظامی امارات به تهران
2⃣ واکنش نرم و محتاطانه ابوظبی به ماجرای فجیره
3⃣ خروج بخشی از نیروهای اماراتی از یمن
4⃣ برخی تفاهمات میان حوثیها ( مورد حمایت معنوی ایران) و ابوظبی
5⃣ اعلام آمادگی دو بانک امارات برای نقلوانتقال پول به ایران
🔹 تفسیرحداقلی: مطابق این تفسیر، تحلیلگران این اقدامات امارات را نشانه تغییر موضع در برابر ایران نمیدانند بلکه آن را در راستای کاهش تنش در منطقه و تنها با هدف حفظ ثبات و امنیت این کشور تلقی میکنند. این گروه دلایل رفتارهای اخیر امارات در دلایل زیر جستجو میکنند:
1⃣ رقابت هفت امیرنشین امارات و ساختار قبیلهای امارات
2⃣ وابسته بودن رشد و توسعه اقتصادی امارات به سرمایهگذاریهای خارجی و امنیت و ثبات این کشور
3⃣ ناامیدی امارات از اقدام عملیاتی آمریکا علیه ایران
🔴افشاگری هستهای آیتالله یزدی
♦️ آیتالله محمد یزدی، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و عضو شورای نگهبان به تازگی در دیدار با دادستانهای کشور، طی سخنانی گفته «اخیراً طرحی که مورد تصویب مجلس قرار گرفته بود به شورای نگهبان آورده شد. این طرح عبارت است از آنکه دولتهای استکباری بتوانند پسماندهای انرژی اتمی خود را در کشور دفن کنند؛ استکبار همیشه این پسماندها را در کشورهای عقب مانده دفن میکند و همه میدانیم که اشعه این نوع پسماندها برای افراد کشور ضرر خواهد داشت... مجلس تصویب کرده بود که طبق توافقنامه صورت گرفته، پسماندهای سوخت اتمی میتواند در کشور دفن شود، اما بنده اعلام کردم که این مورد خلاف شرع، خلاف قانون و خلاف مصلحت است و سایران نیز این را پذیرفتند.»
♦️ اشاره آیتالله یزدی به تصویب کنوانسیون مشترک ایمنی و مدیریت پسماند پرتوزا است که چند هفته قبل به تصویب مجلس دهم رسید و دولت هم نسبت به آن نظر موافق داشت. بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی در روز تصویب این طرح، درباره آن به نمایندگان مجلس گفت: «این کنوانسیون هیچ نگرانی برای ما ایجاد نمیکند؛ حدود دو سال به صورت مستمر حداقل ۱۶۰۰ ساعت کار کارشناسی با مشارکت بخشهای مختلف اعم از ریاست جمهوری، وزارت امور خارجه، مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و در کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره این لایحه صورت گرفته است. حق شرط در این کنوانسیون برای ما محفوظ است و تصویب این کنوانسیون با رأی بالا، پیامی قوی برای کشورهایی است که جمهوری اسلامی ایران را متهم به سلاح هستهای میکنند.»
♦️بحث درباره پسماندهای هستهای همواره در جهان به طور جدی وجود داشته و همانطور که آیتالله یزدی گفته کشورهایی مثل روسیه و امریکا هرگز این پسماندها را در داخل خاک خود نگهداری نمیکنند. پیش از این گزارشی توسط مقامات کشور عراق منتشر شد که نشان میداد امریکا از برخی مناطق کشور عراق برای امحای ضایعات هستهای خود استفاده میکند. در این ماجرا هم همچون برخی دیگر از توافقات دو جانبه دولت روحانی، اگر شورای نگهبان حضور نداشت، معلوم نبود چه آسیبهایی به ملت ایران میرسید.
منبع: روزنامه جوان
🔴 #رییس_جمهور جوان کیست؟
🔷در دو دیدار به صورت رسمی و غیر رسمی رهبری از ضرورت روی کارآمدن یک رییس جمهور #جوان سخن به میان آورده اند.
🔸یک گمانه در میان دوستان حزب اللهی این است که رهبری، گزینه یا گزینه های جوانی مد نظر دارند و البته بنا ندارند که نامی از آنها چه علنی و چه در خفاء ببرند، اما باید از میان نخبگان و کاندیداهای احتمالی، بهترین گزینه جوان را رو آورد و .... که حالا بحث شده که این جوان کیست و چه بازه سنی را شامل می شود و... ظاهرا به لحاظ قانونی حداقل باید ۴۵ سال کاندید ریاست جمهوری داشته باشد.
🔹اما قصه چیست؟ رهبری از دو سال قبل از #انتخابات ریاست جمهوری بنا دارند که سوت شروع این مسابقه را بزنند؟! این با سیره قطعیه ایشان و مطلبی که خود در خطبه های نماز جمعه ۲۹ خرداد ۸۸ در نقد شروع زود هنگام تبلیغات ریاست جمهوری داشتند در تضاد روشنی است.
🔸اشکال اینجاست که با چارچوبهای مشکل دار خودمان بنا داریم سبک رفتاری ایشان را تحلیل کنیم لذا ناخودآگاه ایشان را یک سیاستمدار به معنای منفی اش تصور کرده ایم.
🔹واقعیت این است که #گام_دوم یک حرکت و یک نقطه عطف در مسیر نهضت اسلامی ما بود، بعد از ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی، گامی به سمت تشکیل #دولت_اسلامی آغاز شده است، گامی که نقش آفرینان آن، جوانان انقلابی هستند که در سراسر کشور آماده به خدمت، مشغول فعالیت هستند.
🔸رهبری در یک فرمان راهبردی، خیل عظیمی از این جوانان را به صورت گروههای خودجوش مردمی و انقلابی وارد مقوله دولت سازی و فکر و اقدام در راستای حل مسائل کلان کرده اند.
🔹این یک حرکت در مقیاس ملی برای شروع تحقق مرحله سوم انقلاب اسلامی یعنی دولت اسلامی است.
رییس جمهور #تراز دولت اسلامی هم دقیقا در همین فضا تربیت می شود و محصول عزم آحاد مردم نسبت به مساله تحقق دولت اسلامی است.
👈اساسا زمانی که مساله دولت اسلامی، دغدغه آحاد مردم مخصوصا نخبگان شد، باید منتظر تولد این مرحله از انقلاب بود.
دو سال شاید فرصت کمی برای این داستان نباشد.
✍🏻 آقای #حسین_کاظمزاده
🔹 منبع 👈 کانال خیابان انقلاب
🔴 به کانال #گام_دوم_انقلاب بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/3778019345C336de6fc43
🔴قطعنامه ها محصول دوران جلیلی است یا روحانی؟!
🔺ظریف در کنفرانس خبری چند روز پیش در پاسخ سوال خبرنگار کیهان با طعنه گفت «توافق با آمریکا برای لغو قطعنامههایی که در #دولت_قبلی - نمیخواهم بگویم دولت مورد حمایت روزنامه شما- علیه ایران صادر شده، بود!»
🔹البته این اولین بار نیست که ظریف و روحانی و حامیانشان دولت قبل و مسوول مذاکرات قبلی را مورد اتهام قرار می دهند. اما واقعیت چیست؟ عامل قطعنامه های شورای حکام و شورای امنیت علیه برنامه های هسته ای ایران چه بود؟
🔹تیم مذاکره کننده ایرانی به سرپرستی #روحانی از مهرماه ۸۲ (توافق سعدآباد) تا آبان ۸۳(توافق پاریس) دائما زیر بار #تعلیق_غنی_سازی_اورانیوم، نظارت های شدید آژانس و تعطیلی مراکز هسته ای میرفت و در عین حال قطعنامه پشت قطعنامه در شورای حکام آژانس علیه ایران تصویب می شد؛ که پیشنهاد دهنده آن قطعنامه ها نیز همان سه کشور اروپایی بودند که آقای روحانی به آنان اعتماد داشت و آنان را شایسته مذاکره می دانست.
🔹در واپسین روزهای #دولت_اصلاحات، پس از دو سال عقب نشینی مداوم و در عین حال محکوم شدن در شورای حکام، شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفت به حق ایران در داشتن فناوری صلح آمیز تحت نظارت های آژانس جامه عمل بپوشاند و تعلیق غنی سازی را لغو نماید. پس از آن در دولت نهم گام های بعدی پیشرفت فناوری هستهای برداشته شد.
🔺حال چند سوال
⭕️چه کسی در معاهدات سعدآباد، بروکسل و پاریس، زیر بار بدعت بی سابقه ی «تعلیق داوطلبانه» رفت و بهانه ی صدور قطعنامه را علیه مان به دست شورای حکام داد؟
✅جناب روحانی
⭕️چه کسی پس از دو سال تعلیق داوطلبانه، نامه دستورالعمل برداشته شدن تعلیق ها در مرداد ۸۴ را صادر کرد؟✅جناب روحانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی
⭕️در شهریور ۸۴، شورای حکام، به چه دلیل ایران را محکوم کرد و قطعنامه صادر کرد؟
✅بدلیل رفع تعلیق در مرداد ماه
⭕️قطعنامه ۱۶۹۶ شورای امنیت (اولین قطعنامه شورای امنیت علیه برنامه هستهای) در مرداد ۸۵ به چه دلیل صادر شد؟
✅به استناد قطعنامه شهریور ماه شورای حکام
⭕️قطعنامه های بعدی شورای امنیت نیز همگی به استناد قطعنامه ۱۶۹۶ صادر شدند.
نکته: همه قطعنامه های شورای حکام و شورای امنیت، غیر حقوقی، ظالمانه و علیه حق و حقوق قانونی ملت ایران درداشتن فناوری صلح آمیز هسته ای بود. اما غرض ما از مرور سوال و جواب های فوق، پاسخ به کسانی ست که وانمود میکنند مقصر تحریم ها یک طیف خاص است و اگر با #زبان_دنیا سخن بگوییم، نه قطعنامه ای صادر میشود شود، نه تحریمی اتفاق می افتد؛ درحالیکه این خودشان بودند که بخاطر #اعتماد_به_غرب، طوری توافقات را بستند که تک تک کلماتش به بهانه ای علیه جمهوری اسلامی تبدیل شد. همانطور که در #برجام این اتفاق تکرار گردید.
🔻اگر قرار باشد شخصی عامل و مقصر دریافت قطعنامه ها باشد، آن شخص روحانی و ظریف هستند نه لاریجانی و جلیلی! روحانی با دریافت ۶ قطعنامه از شورای حکام، سلطان دریافت قطعنامه در دوران مسؤولیتش است!
✍ #رها_عبداللهی
@roo_be_rah
✅ با #بدون_سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم| موانع پیش روی حاکمیت گفتمان فقه حکومتی
🆔 @rasanews_agency
محرمانه
🔴 رئیس سازمان خصوصیسازی از کار برکنار و بلافاصله بازداشت شد
رئیس ستاد انتخابات روحانی در آذربایجان شرقی که پس از انتخابات، به #سازمان_خصوصیسازی فرستاده شد بالاخره از کار برکنار و توسط قوه قضائیه بازداشت شد.
#اشرف_پوری_حسینی پس از تاراج میلیاردها تومان از منابع ملی و نابود کردن چندین شرکت دولتی، بالاخره از سازمان خصوصیسازی رفت
حالا باید مشخص شود پشت آنهمه پروژه ویرانگر و اندوه آور چه چیزی بوده است، پشت #هفت_تپه، پشت ماشین سازی تبریز، پشت ماجرای #هپکو_اراک، #آلومینوم_الهمدی و دهها مورد دیگر.
پوری حسینی باید محاکمه شود، علاوه بر تمام این اقدامات ویرانگر خودش #مجتمع_گوشت_اردبیل را به ثمن بخس خریده .....
کدام دست قدرتمندی پشت پوری حسینی قرار داشت که او بی محابا در نابود کردن منابع ملی و بیتالمال به اسم خصوصیسازی جولان میداد، ماجرا نباید به یک اشرف پوری حسینی خلاصه شود.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
🔴 رهبر انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به گروههای جهادی و بسیج سازندگی خواستار شدند:
خدمترسانی برای تحقق عدالت و پیشرفت
🔹🔸 پیام حضرت آیتالله خامنهای به گروههای جهادی و بسیج سازندگی، در اجتماع باشکوه گروههای جهادی بسیجی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی علیهالسلام منتشر شد. متن پیام به این شرح است:
بسمهتعالی
جوانان عزیز گروههای جهادی و بسیج سازندگی
افزون بر چند کلمه ای که دیشب حضوراً گفته شد:
♦️ اولاً: کارتان با ارزش است. سپاس امثال من حق آن را ادا نمیکند؛ سپاس خدا نصیبتان باد، شکر الله مساعیکم.
♦️ ثانیاً: کار جهادی، به معنی کار برخاسته از ایمان و به کار گیرندهی هر چه بیشتر از ظرفیت وجودی انسان است، و این دو هیچیک نقطهی پایان ندارد. پس کار جهادی امروز شما میتواند دهها و صدها برابر، کیفیت و ارتقاء و گسترش یابد.
♦️ ثالثاً: ارتقاء فکری و عملی جهادگران (که گزارش آن را دادید) آنها را از خدمترسانیهای ابتدائی و یَدی غافل و دور نکند. تعمیر دیوار و بام و خانهی آن پیرزن روستائی، به شما و کارهای بزرگتان برکت و نورانیت میبخشد.
♦️ رابعاً: شعار «خدمترسانی برای تحقق عدالت و پیشرفت» را همگانی کنید. منظومهی معرفتی اسلام در اینباره را که مشتمل بر صدها درس از لزوم انفاق و لزوم تعاون در بِرّ و تقوا و لزوم نفع رساندن به مردم و لزوم قیام به قسط و امثال اینها است در برابر میلیونها جوان کشور بگذارید.
♦️خامساً: جهاد خدمترسانی پیش از سود رساندن به گیرندهی خدمت، به خود خدمترسان سود میرساند. دلکندن از بهرههای شخصی برای بهرهرساندن به دیگران، دل را روشنی و ذهن و اندیشه را ارتقاء و اراده را قوّت میبخشد و فراتر از همه، رضای الهی را جلب میکند.
این را با قول و عمل خود به کسانی که هنوز قدم در وادی خدمترسانی نگذاشتهاند، نشان دهید.
♦️ سادساً: در محیط خدمترسانی با اخلاق نیکو و عمل مؤمنانه؛ اجتناب از محرمات، تقید به مستحبات، فضای پیرامون خود را آکنده از عطر ایمان و عمل صالح کنید.
♦️ سابعاً: حتماً خودِ مردم منطقهی خدمترسانی، بویژه جوانان را در کار خدمترسانی شریک کنید. این نیز خدمتی بزرگ به آنها است.
♦️ ثامناً: به ارتباط گروههای جهادی با یکدیگر و ارتباط آنها با دستگاههای قادر بر پشتیبانی، بپردازید بیآنکه دچار ارتباطهای اداری مرسوم و دستوپاگیر شوید.
♦️ تاسعاً: کارهای خود، پیشرفتهای خود، موقعیتهای خود، توانائیهای روزافزون خود را به شکل هنرمندانه به اطلاع همگان برسانید. نشان دهید که جهاد موفق شما که فقط بر گوشهئی از ظرفیتهای انسانی کشور متکی است، چقدر زیبا و شوقانگیز است.
♦️صلوات و سلام خدا بر روح مطهّر حضرت امام ابیجعفر الجواد سلاماللهعلیه.
سیّد علی خامنهای
✅ #کانال_جوانان_انقلابی
🆔 @naslechaharome
📍چرا کشمیر را ایران کوچک مینامند
⬅️ارتباط میان ایران و منطقه کشمیر تا جایی است که کشمیر در شعر علامه «اقبال لاهوری» و دیگران «ایران صغیر» معرفی شده است و مردم این منطقه به ایرانیان علاقه خاصی دارند.
⏪«ایران صغیر» بودن کشمیر، علل و اسناد تاریخی نیز دارد. کشمیر دو بعد مهم از هویت خود را مدیون ایران است: نخست، دین و دوم، فرهنگ.
⏮حسین قلبی رضوی، از فعالان فرهنگی کشمیر به خبرنگار مشرقنیوز در شبهقاره میگوید: «ساداتی که از ایران به کشمیر رفتهاند، نزد شیعه و سنی به یک اندازه مورد احترام هستند. بسیاری از سنیهای اینجا هم از سادات هستند.
↙️فامیلیهای «کرمانی، سمنانی و گیلانی» و نظیر اینها در کشمیر زیاد داریم که اصالتاً ایرانی هستند. کل سادات کشمیر هم بلااستثنا ایرانی هستند. لذا از لحاظ دین و فرهنگ، کشمیر به «ایران صغیر» معروف شده است».
🗞برگرفته از رونامه وطن امروز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سخنرانی روشنگرانه #حسن_عباسی
موضوع: گام دوم و آینده روشن انقلاب اسلامی
👤 سید علی طاهری