⭕️ لایه آشکار و پنهان اعتراضات عراق ⭕️
بخش دوم:
🔰 باید چه کرد؟
🔺 #مقتدی_صدر، الحکیم و #حیدرالعبادی طرح استیضاح نخستوزیر #عراق و حتی انحلال پارلمان و انتخابات زودهنگام را دادهاند. هر نوع استعفای نخست وزیر، به منزله بیدولت شدن و پیشروی کودتای آمریکایی-عبری-وهابی در عراق است. از سویی عراق نیاز به اصلاح رویکردها خصوصاً #شفافیت اقتصادی دارد. احساس فساد از خود فساد بدتر است. بهترین راهحل، شفاف کردن اموال و دریافتیهای مقامات دولتی، برداشتن تبعیضهای مالی نسبت به مقامات دولتی و شفاف کردن قراردادهای مالی جلوی چشم مردم است.
🔺گرچه عراق تازه سر از انواع جنگ و بحران #داعش و.. درآورده اما کشور فاقد زیرساختهای رفاهی و خدماتی است. و اگر برطرف نشود، اعتراضات همچنان تا سرکار آوردن یک نیروی کاملاً آمریکایی و برگشت اوضاع به 2003 و تکرار #چرخه_ویرانی ادامه خواهد یافت.
🔺همچنین مدیریت تظاهرکنندگان که ادعا میشود #مردمی است، باید از «آمریکایی» به مردمی برگردد. لازم است تظاهرکنندگان خط خود را از #بعثی ها، #آمریکا و #اسرائیل جدا کنند و اعلام کنند کسی حق ندارد قهرمانان و خط قرمزهای کشور نظیر #حشدالشعبی و #مرجعیت عراق را که ضامن امنیت کشورشان بودند، زیر پا بگذارد.
✍️ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در خبرگزاری فارس: http://fna.ir/dd3z3p
☑️ @abdollahy_moh
🚩 چرا FATF زنجیره تحریم آمریکا علیه مردم ایران را کامل میکند؟
حسین حاجیلو کارشناس مسائل تحریم و دیپلماسی اقتصادی:
🔹اولین خطای راهبردی دولت، عدم تشخیص درست علت مشکل روابط بانکی بود.
🔹خطای راهبردی دوم دولت عدم درک صحیح از نسبت استانداردها و ماموریت FATF با تحریمهای اقتصادی آمریکا خصوصا تحریمهای بانکی بود.
🔹سومین خطای دولت، مذاکره ضعیف با کمیته ICRG دبیرخانه FATF بود. مذاکرهای که بر تصورات غلط بنا شده بود و بدون توجه به تهدیدهایی که کشور با آن روبهرو بود، برنامه اقدامی مورد پذیرش قرار گرفت که ابعاد نگران کنندهای داشت.
🔹خطای دیگر دولت عدم آشنایی دقیق و کامل با روندهای کاری FATF بود.
🔹خطای دیگر، تعامل بسیار غلط دولت با جامعه نخبگانی در این قضیه مهم بود. دولت از همان ابتدا تصور کرد که منتقدان اجرای برنامه اقدام FATF متعلق به یک جریان سیاسی خاص بوده و مساله آنها واقعی نیست بلکه به دنبال تضعیف دولت هستند.
🔹دولت مشکلات فعلی ایجاد شده را به وضعیت ایران در FATF مرتبط میداند، با آنکه وضعیت ایران در FATF در سه سال گذشته تغییری نکرده است و نمیتواند عامل بروز مشکلات فعلی باشد. اما بسیار روشن است که مشکلات ایجاد شده ناشی از بازگشت تحریمهایی است که طبق برجام از سوی آمریکا موقتا اجرایش متوقف شده بود. این خطا مانند خطایی است که در ابتدا دولت به آن دچار شده بود. اگر این خطا اصلاح نشود، تجربههای تلخ گذشته تکرار خواهد شد.
🆔 @Khabarefouri1
💢 تفرقه؛ رمز موفقیت جهانخواران
🔹 امام خمینی (ره):
[مسلمانان] بايد به خوبى بدانند كه دشمن اصلى اسلام و قرآن كريم و پيامبر عظيمالشأن(ص) ابرقدرتها، خصوصاًً آمريكا و وليده فاسدش اسرائيل است كه چشم طمع به كشورهاى اسلامى دوخته و براى چپاول مخازن عظيم زيرزمينى و روى زمينى اين كشورها از هيچ جنايت و توطئهاى دستبردار نيستند. و رمز موفقيت آنان در اين توطئه شيطانى تفرقهانداختن بين مسلمانان، به هر شكل كه بتوانند، مىباشد.
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ج19؛ص28 | 4شهریور 1363
#نشر_حداکثری
@sahifeh_noor
#گفتگو
▫️سه نکته در مورد استعفای سعد حریری
اعتراضات به سمت استعفای میشل عون خواهد رفت
▫️سعدالله زارعی
این رخداد از سه جهت قابل پیشبینی بود. جهت اول شخصیت سعد حریری است. باید به این مساله توجه شود که او مرد روزهای سخت و شرایطی بحرانی نیست و نخستوزیری را نیز با هنر سیاسی شخصی کسب نکرده است. صرفا پسر رفیق حریری بودن، او را به سمت نخستوزیری رسانده است. بنابراین، طبیعی است که در شرایط بحرانی نتواند به کار خود ادامه دهد.
در سطح دوم سعد حریری به عنوان رئیس فراکسیون «المستقبل» در منطقه عضو جریانی است که ادامه کار دولت به شکل و آرایش نیروی فعلی را نمیپسندید و خواستار انحلال دولت بودند.
دلیل سومی که مهمتر از دو دلیل اول هستند و در جریان استعفای حریری بیشترین نقش را داشت، در ارتباط با سیاست آن جریانی است که دست پنهان را در استعفای حریری دارند. این جریان خواهان آن بودند که انرژی ایجابیای جهت باقی ماندن معترضان در کف خیابانها به مردم تزریق شود و در نهایت شاهد هستیم که آنها با استعفای حریری چنین هدفی را دنبال میکنند.
اکنون یک مساله جدی مطرح میشود و آن این است که آیا سعد حریری برای همیشه از عرصه سیاست کنار گرفت یا از کابینه فعلی کنار رفته است؟ از شواهد و قراین موجود پیدا است که او ریاست بر دولت فعلی را کنار گذاشته و این احتمال وجود دارد که او با نسخهای جدید وارد عرصه رقابتهای انتخاباتی آتی شود. به نظر میرسد حریری در آینده نزدیک با شعار «دولت تکنوکرات» و دولتی که خود به شکل مستقل آن را تسکیل دهد و کاری به کرسیهای سایر احزاب و جریانهای پارلمانی نداشته باشد، چشم دوخته است.
توجه به این مساله ضروری است که شعار «دولت تکنوکرات» در عراق و لبنان معمولا از سوی جریانهایی مطرح میشود که میخواهند در برابر محور مقاومت قرار بگیرند و غالبا از خارج کوک میشوند. آنچه که اکنون حائز اهمیت است در ارتباط با این مساله بوده که آیا سعد حریری میتواند فارغ از اراده دیگر جریانها میتواند دولت تشکیل دهد و اگر انتخاباتی زود هنگام برگزار شود مردم از ایده او حمایت میکنند. در انتخابات اردیبهشت سال گذشته، شاهد بودیم که نامزدهای معرفی شده توسط حریری و جریان المستقبل، حتی در طیف سنیها نیز آراء لازم را کسب نکرد. حتی در برخی شهرها همانند طرابلوس که پایگاه سنی حریریها به حساب میآید رای اول را عبدالرحیم مراد کسب کرد که یک سنی نزدیک به محور مقاومت بود. این امر نشانگر آن است که مسیر ایجاد دولت تکنوکرات هموار نیست.
به نظر میرسد استعفای حریری جهشی را در اعتراضات کشور لبنان ایجاد میکند و احتمالا از نظر کمی، اعتراضات بیشتر نیز خواهد شد و از نظر روشی، به نظر میرسد تظاهرات به خشونت بیشتر گرایش پیدا کند. در سطحی دیگر در نتیجه افزایش تعداد معترضان و خشونت، در خیابانهای لبنان، فشارها به سمت استعفای میشل عون، رئیسجمهور لبنان معطوف خواهد شد. گزینه بعدی نیز فشار بر محور مقاومت بعد از مجبور کردن عون به کنارهگیری است اما در این میان یک نکته اساسی وجود دارد و آن اینکه عون بر خلاف حریری شخصیتی محکم دارد و تجربیات فراوانی در سمتهای مختلف دارد و بعید به نظر میرسد او به آسانی اسیر فشارها شود. به نظر میرسد در روزهای آینده وضعیت سیاسی لبنان حساستر خواهد شد و شاهد رخدادهایی دیگر خواهیم بود.
انتخاب
⭕ ️کانال مطالعات روابط بین الملل
@motaleeat_ravabt ⭕️
https://t.me/motaleeat_ravabt
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گامدومانقلاب
📌 غربزدگی
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گامدومانقلاب
📌 مقابله با جاهلیت مدرن
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 چرا این ملت رو ذلیل کردید؟؟
🎤دکتر عباسی
🌍 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🌍http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید حسن نصرالله: خواستههای مردمی نباید وارد گروکشیها شود
دبیرکل حزبالله لبنان:
🔹خواستههای مردمی نباید وارد گروکشیها و بهرهبرداریهای سیاسی شود.
🔹قانونمندی و التزام به قانون باید نصب العین مردم باشد و این در حالی بود که برخی مسئولان لبنانی برای تحریک مردم تلاش کردند.
🔹برخی برای دشنام دادنهای زشت پول دادند و از آنجایی که بسیاری از مردم لبنان اسلحه گرم یا سرد دارند، برخی تلاش کردند تا میان مردم درگیری راه بیاندازند.
🔹ما بیش از هر زمان دیگری و در هر بُعدی قدرتمند هستیم.
🔹ما هنوز برگ برندههای خود را رو نکردهایم و نباید در مواضعی که تا کنون گرفتهایم دچار اشتباه شوید.
🎴 #اخبار_2030
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc