از داغهای مجازی در روزهای اخیر، برگزاری انتخابات آمریکا و نتایج آن بود. با بررسیهایی که صورت پذیرفت، ۳ نگاه همراه با رفتار سیاسی در داخل را در واکنش به این انتخابات میتوان مشاهده کرد.
❇️نگاه اول:
نگاههایی است که همه دار و ندار خود را به انتخابات آمریکا و نتیجه آن گره زده اند.
◀️ این گروه عقلانیت را برپایه ترس، رودربایستی، نتوانستن و تنبلی تعریف میکنند. فرسنگها با اقتصاد مقاومتی و اقتصاد درون زا فاصله گرفته اند.
◀️اینها همان مدعیان مدیریت و تدبیری هستند که با نگاه غربگرایی به نتایج انتخابات آمریکا، نردبان بی تدبیری و بی برنامه گی را پله به پله و با سرعت و در اوج پلشتی طی میکنند.
❇️ نگاه دوم:
برعکس گروه اول، انتخابات آمریکا را پل پیروزی یا پل شکست ندانسته و نتایج حاصله را موقتی و در نهایت دشمنی آمریکا را مدنظر قرار میدهند.
⬅️ این گروه، آمریکا را آمریکای مستکبری میداند که در درون آن دو حزب پرقدرت جمهوری خواه و دموکرات حضور دارند وراهبرد هردوی آنها دشمنی با مکتب اسلام و انقلاب اسلامی ایران است.
⬅️این گروه ، درمان مشکلات را، روحیه جهادی، روحیه ما میتوانیم، روحیه انقلابی، روحیه استکبارستیزی وفسادستیزی میدانند.
⬅️ این گروه عظیم، همانهایی هستند که زمانی که مدعیان امید بسته به غرب، سرشان به سنگ میخورد و نمیتوانند قفلهای بسته و وعده داده شده را باز کنند نگاه به همین گروههایی دارند که بالای سرشان تابلوی خدا نصب گردیده است نه کدخدا.
❇️نگاه سوم:
نگاه با رویکرد بین المللی و ادعاسنجانه. این گروه طی سالها و روزهای اخیر و بویژه در ایام برگزاری انتخابات واعلام نتایج، به بررسی ادعاهای آمریکاییها و برخی غربپرستهای داخلی که آمریکا را مهد تمدن و جزءآمال و آرزوهایشان قرار داده اند، پرداخته اند.
✅ این گروه بررسی میکنند که چه اتفاقی افتاده است که آمریکایی که روزی ۵۰ درصد اقتصاد دنیا را در دست داشته است الان به ۱۵ درصد رسیده است؟
✅ بررسی میکنند چگونه زمانی با روشن شدن ناوهای آمریکا کشورهایی در حال سقوط قرار میگرفته اند وامروز امریکا از چند قایق موتوری هراس دارد؟
✅ بررسی میکنند آمریکایی که روزی اندیشمندانش جز کلمه صعود واژه دیگری برلب نداشتند امروز تعداد قابل توجهی از آنها، بحث افول آمریکا را مطرح میکنند.
✅ این گروه خیلی عالمانه و مدبرانه، به انتخابات آمریکا از رهگذر انتخابات صرف نگاه نمیکنند بلکه پارا فراتر گذاشته و شکستهای پی در پی و کل آمریکا را طی سالهای اخیر بررسی و تحلیل میکنند.
👈👈حسن ختام این یادداشت فرمایشاتی از مقام معظم رهبری حفظه ا... در باب انتخابات قبلی ریاست جمهوری آمریکاست که برای شرایط امروزکشور، میتواند کاملا بصیرت دهنده و راهگشا باشد:👇👇👇
✔️«آمریکا، آمریکا است؛ این حزب یا آن حزب، هرکدامشان سرکار آمدند، خیری به ما نرساندند، شر رساندند، یکی تحریم کرد، یکی هواپیما زد، یکی به سکوی نفتی حمله کرد، یکی به دشمنهای ما کمک کرد. "
✔️" دردنیا عدهای عزا گرفته اند که چرا انتخابات در آن کشور این جوری شد؛ یک عدهای هم در دنیا خوشحال شدند و شادی کردند. ما نه عزا میگیریم، نه شادی میکنیم؛ برای ما فرقی نمیکند. "
✔️" ما نگرانی هم نداریم؛ ما به توفیق الهی برای مواجههی با هرحادثه محتمل آماده ایم، ما فکر میکنیم که چگونه باید کشور را از مشکلات احتمالی عبور داد؛ ملت باید به این فکر کند. "
#حسین_عباسیان
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
یادداشت.pdf
268.5K
🌀#یادداشت/
🔰نسخه pdf
✅موضوع: تحلیل اعتقادی انتخابات امریکا
✍️دکتر عبدالله گنجی- مدیرمسئول روزنامه جوان
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
⭕️ مدینۀ فاضلهای که نجاست بالا میآورد!
🖊 #حسن_رحیم_پور (+) :
◀️ ترامپ نجاستی بود که آمریکا را با خودش به روی آب آورد. بدون زرورق، ظاهر همان باطن است.
🔸در سراسر قرن ، بهویژه پس از غرق شدن امپراتوری #سوسیالیسم در فقر و سرکوب و خشونت، بوقهای #سرمایهداری کوشیدند هژمونی آمریکا را بهمثابه «نماد دمکراسی و جامعۀ مدنی، پدر قانوناساسینویسی، الگوی جمهوریت و حقوق شهروندی، مظهر مدیریت علمی، ارتش سوپرمنهای شکستناپذیر، تجسم مدرنیته و پایان تاریخ تا ابد» تثبیت کنند.
🔹 پس از کمونیستها، نوبت لیبرالیستها بود که از کلاهشان خرگوش درآورند! از رویاهای دیزنی در دوره کودکی تا متون علوم اجتماعی در دانشگاه، #پروژۀ_بتپرستی_مدرن تعقیب شد.
🔸 بت بزرگ، باید نشکن به نظر میآمد. هنوز عصر مقاومت و شرافت نرسیده بود. انتقاد از سرزمین مقدس ممنوع بود. در مدرسه باید زندگینامه #کندی و #نیکسون را حفظ میکردیم. به نسل ما چون میّتِ در قبر، تلقین میشد که ارباب خوبی دارید؛ تعظیم کنید، به اربابی که:
1️⃣ پلیسش قانونمند و مؤدّب است. در فیلمها از متهم میخواهد چیزی نگوید که علیه خودش استفاده شود.
2️⃣ مدینۀ فاضله «برابری شهروندی» است و نمیدانند تبعیض چیست؛ بهویژه تبعیض نژادی!
3️⃣ سیستم انتخابات #لیبرال، حسابشده و پاسخگو است و دموکراسیاش، تقلبناپذیر.
4️⃣ مقر نهادهای بینالملل و سازمانهای جهانی است و پای تعهدات بینالمللیاش میایستد.
5️⃣ #کشور_رویاها و مهد رفاه عمومی است. شهروند فقیر و غنی ندارد.
6️⃣ قانون اساسیاش، الگوی حقوق بشر و در منازعات سیاسی، دقیق، شفاف و حسابشده است.
7️⃣ در نظام دموکراتیک لیبرال، خشونتها و شکافهای اجتماعی مهارشدهاند. جامعۀ مدنی و رفتار متمدنانه،نهادینه شده و در عقلانیت سرمایهداری، معضلات به بحران تبدیل نمیشود.
8️⃣ رسانههای آزاد و بیطرف، بدون سانسور و مستقل از مافیاهای سرمایهداری، هیچ نقطۀ کورِ سیاسی و اجتماعی باقی نمیگذارند.
9️⃣ مدیریت علمی و دموکراتیک در یک نظام سکولار، مثل اسید، چالشها و نابرابریها را در خود حل میکند.
🔟 چیز پنهان و ناگفتهای در امور پابلیک ندارند و همه چیز شفاف است.
🔹 اما در این چهل سال و در این چهل روز، چه چیزها که ندیدیم! و در چلۀ دوم انقلاب خمینی، چه چیزها که نخواهیم دید.
🔸 درگیریهای خیابانی در اکثر ایالتها، به جان هم افتادن مردم مسلح، دو مدعی همزمان ریاست جمهوری و هر دو مدعی تقلب و شهروندی که پرچم آمریکا را آتش میزد و میگفت: بدتر از آمریکا، آمریکاست!
🔺 به هر که میگوید خبری نیست، بگویید: آری، یک خبر نیست، خبرهاست.
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 فضای مجازی ای که، حقیقت زندگی ما را تلخ کرده است!؟☝️
راه حل چیست؟
#پز_مجازی #اینستاگرام
@hadisyasi
دعا.mp3
3.13M
🎙 کلیپ صوتی | دعا برای رفع بلا
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «همهی این چیزهایی که گفتیم ابزارند؛ آن کسی که به این ابزارها جان میدهد و روح میدهد، خدا است. وَ تَسَبَّبَت بِلُطفِکَ الاَسباب؛ سببها را تو سبب میکنی. از خدای متعال باید خواست، دعا کرد، تضرّع کرد؛ که اگر انشاءالله نظر لطف پروردگار به ملّت ما باشد -که همیشه بوده؛ در این قضیّه هم قطعاً خوبانی هستند که [اگر] دستشان را به دعا بلند کنند، دعا کنند، از خدا بخواهند، نظر لطف پروردگار باز هم متوجّه این ملّت خواهد شد- در این صورت واقعاً همهی این چیزهایی که گفته شد، این ابزارها، این اسباب، انشاءالله اثر خواهد گذاشت و [نتیجه] تحقّق پیدا خواهد کرد. هم دعا کنیم، هم تضرّع کنیم، هم استغفار کنیم؛ اللَهُمَّ اغفِر لِیَ الذُّنوبَ الَّتی تُنزِلُ النِّقَم؛ بعضی از گناهان هست که نقمت الهی را بر انسانها، بر اجتماعات، بر افراد نازل میکند. اللَهُمَّ اغفِر لِیَ الذُّنوبَ الَّتی تَحبِسُ الدُّعاءَ اللَهُمَّ اغفِر لِیَ الذُّنوبَ الَّتی تُنزِلُ البَلاء. استغفار لازم است؛ استغفار کنیم تا خدای متعال انشاءالله تفضّل کند و از این گردنه عبور کنیم.» ۹۹/۸/۳
💻 @Khamenei_ir
🔴تحلیلی متفاوت از انتخابات آمریکا
⏪سرمقاله روزنامه جوان -عبدالله گنجی
تحلیل انتخاباتها معمولاً از ابعاد
سیاسی-اجتماعی و اقتصادی و روابط بینالملل انجام میشود. نقاط ضعف و قوت کمپینها و نامزدها و گفتمانها نیز در تحلیل نتایج انتخابات مؤثر است. اما نگارنده معتقدم ما ایرانیها نمیتوانیم درک اعتقادی خود از انتخابات امریکا را نادیده بگیریم. اینکه چرا ترامپ از دوره قبل رأی بیشتری آورد، اما باخت یعنی چه؟
برای فهم مسئله اجازه دهید چند آورده ترامپ را بررسی نماییم. ترامپ بیکاری در امریکا را در ۴۰ سال گذشته به کمترین رقم رساند. با قرارداد ۴۰۰ میلیارد دلاری با سعودیها رونق کسبوکار را به راه انداخت. در همین هفته منتهی به انتخابات ۴۱ درصد امریکاییها اعلام کردند وضع اقتصادیشان در دوران ترامپ بهتر شده است. ترامپ قله دستاوردهای خود را رفع بیکاری میدانست و مرتب از واژه The First America (اول) برای امریکا در همه زمینهها استفاده میکرد. ناسیونالیسم امریکا را تولید و بازتاب میداد و از قضا بزرگترین خدمت را به صهیونیستها با ضمیمه کردن بلندیهای جولان به اسرائیل و انتقال پایتخت به بیتالمقدس انجام داد. از سوی دیگر نگارنده معتقد نیستم که ترور حاجقاسم سلیمانی بر رأی مردم امریکا مؤثر بود. اول اینکه رأی ترامپ نسبت به گذشته رشد داشت. دوم اینکه مردم امریکا سیاسی نیستند و سیاست خارجی مسئله اصلیشان نیست. سوم اینکه رسانههای استکباری و صهیونیستی از حاجقاسم تصویری مشابه بنلادن یا بغدادی مخابره کردهاند؛ لذا نمیتوان گفت، چون ترامپ فرمان ترور حاج قاسم را صادر کرده بود مردم به وی پشت کردند. پس منظور از تحلیل اعتقادی چیست؟ ترامپ از جایی خورد که به مخیله هیچکس نمیرسید.
۴۵ روز بعد از شهادت حاجقاسم خداوند متعال ناگهان علل و اسبابی را فراهم کرد که قلههای دستاوردهای ترامپ را یکی پس از دیگری منهدم کرد. کرونا گرچه جهانی است، اما امثال کشور ما، چون در تحریم بود تکانههای حداکثری نخورد، اما The First America ناگهان به اول شدن در مرگومیر و بیماری، رشد بیکاری، درگیریهای نژادی، سرگردانی کشتیهای نفت در سواحل، رفتن قیمت نفت به زیر منفی و ناتوانی دولت در کنترل بیماری و مواجهه سطحی رئیسجمهور با مسئله (مثل خوردن وایتکس) باعث شد که همه نقاط قوتی که ترامپ روی آن مانور میداد خاکستر شود و نه اقتصاد دیگر سر جای خودش بود و نه سلامت مردم. از سوی دیگر رسانههای امریکا اجماعی علیه ایشان ساختند که حتی سخنرانی مستقیم وی در انتخابات را قطع کردند یا توئیتهای وی را مخفی میکردند. نخبگان دو حزب به این جمعبندی رسیدند که ترامپ مأمور افول امریکاست، بنابراین حتی جمهوریخواهان پشت ایشان را خالی کردند، رسانهها علیه وی شدند و شد آنچه باید میشد.
به تعبیر رهبر انقلاب، بولتون، پمپئو و ترامپ رفتند، اما انقلاب اسلامی ماند. اما شاید هیچ عاملی مانند پیدایش ناگهانی کرونا و پیامدهای آن به وی ضربه نزد و این هم دست غیبی است که هیچکس گمان نمیکرد امریکای اول در همه چیز را به امریکای اول در هیچ چیز تبدیل کند. ترامپ اینقدر بیدستاورد شده بود که میگفت ایرانیها منتظرند من رأی بیاورم و بیایند مذاکره کنند و...، اما آنچه را نباید در تحلیل اعتقادی دور از ذهن داشته باشیم، مقاومت ملت ایران بود. اگر ترامپ بعد از ۴۲ سال توانسته بود این مقاومت را بشکند حتماً بزرگترین برگ برنده را در انتخابات داشت، اما مقاومت و همراهی ملت با مسئولان کشور این دستاورد را به خواب تعبیر ناشدنی تعبیر کرد. تیم بایدن نیز این چهار سال را دیده است و به قول جان کری: «پادشاه عمان به من گفت اگر ایرانیها سر میز مذاکره احساس بیاحترامی کنند و از موضع بالا با آنان صحبت کنید مذاکره را ترک میکنند و من در تمام دوران مذاکره این موضوع را مدنظر داشتم.»
لذا ما میدانیم مشکل ما با امریکا ماهیتی و وجودی است، اما آبدیدگی ملت ایران در کوران حوادث آنان را مجبور خواهد کرد مسیر خود را از جاده فعلی جدا کنند.
به ما بپیوندید:
@salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید| انتشار برای نخستین بار
⁉️چرا رهبری، مشکلات اقتصادی را حل نمیکند؟!
@salehinrasad
کیهان-۲۰ آبان.pdf
9.68M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز سه شنبه ۲۰ آبان ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
﷽؛
🌐انقلاب اسلامی
🔹 با کسانی که مبانی انقلاب را قبول نمیکنند، ایجاد تردید میکنند و دشمن را تزیین میکنند، مماشات نکنید. ایجاد تردید، ستون فقرات کار دشمن است.
🗓۹۹/۲/۲۸
@salehinrasad
☎️زنگ عبرت:
🔴اینکه موشک بارانِ پایگاه «عین الاسدِ آمریکا» با فرمانِ امام خامنه ای و توسط سربازانِ ایرانی، چطور به باختِ ترامپ انجامید و او را *تک دوره* ای کرد، سال ها در دانشگاه های دنیا تدریس خواهد شد؛
♦️همان طور که تاثیر ایران بر *تک دوره ای شدن کارتر،* سال ها تدریس شد.
♦️ *بعد از جنگ جهانی دوم* «هیچ کشوری» جز ایران، روی ماشین جنگی آمریکا حتی «خط» هم نیانداخت، چون جرأتش را نداشتند.
🌍 @ebratha_ir
معجزه باقران
در اتفاقات و مشکلات زندگی همیشه با دو انتخاب رو به رو هستیم، یکی صدای ترس و غم است و دیگری امید و آرامش و
ایمان
غم و ترس و ناامیدی همان صدای شیطان است
و صدای امید و آرامش صدای خداوند که تو را به سوی نور راهنمایی میکند
این تو هستی که هر بار با صدا و یا مطلب و تصویری که روبروی میشوی باید یک کدام را انتخاب کنی؟
آرامش یا بی قراری
امید یا ناامیدی...
خدا 🥰یا شیطان 👿
🦋قُلْ مَن يَرْزُقُكُم مِّنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ أَمَّن يَمْلِكُ السَّمْعَ وَالْأَبْصَارَ وَمَن يُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَيُخْرِجُ الْمَيِّتَ مِنَ الْحَيِّ وَمَن يُدَبِّرُ الْأَمْرَ فَسَيَقُولُونَ اللَّهُ فَقُلْ أَفَلَا تَتَّقُونَ
🌺🌿ﺑﮕﻮ : ﻛﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﻭ ﺯﻣﻴﻦ ﺭﻭﺯﻱ ﻣﻰ ﺩﻫﺪ ؟ ﻳﺎ ﻛﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﺑﺮ ﮔﻮﺵ ﻫﺎ ﻭ ﭼﺸﻢ ﻫﺎ ﻣﺎﻟﻜﻴّﺖ ﻭ ﺣﻜﻮﻣﺖ ﺩﺍﺭﺩ ؟ ﻭ ﻛﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﺯﻧﺪﻩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻩ ، ﻭ ﻣﺮﺩﻩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﻣﻰ ﺁﻭﺭﺩ ؟ ﻭ ﻛﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺍﻣﻮﺭ [ ﺟﻬﺎﻥ ﻫﺴﺘﻲ ] ﺭﺍ ﺗﺪﺑﻴﺮ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ؟ ﺑﻪ ﺯﻭﺩﻱ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﮔﻔﺖ : ﺧﺪﺍ ! ❣
ﭘﺲ ﺑﮕﻮ : ﺁﻳﺎ [ ﺍﺯ ﭘﺮﺳﺘﺶ ﻏﻴﺮ ﺍﻭ ]ﻧﻤﻰ ﭘﺮﻫﻴﺰﻳﺪ ؟ !(٣١)
سوره یونس
#آرامش_با_قرآن
📸نقشه پیروزیهای باکو و آنکارا در جنگ قره باغ
🔹آبی= سرزمین هایی که در جنگ اخیر به کنترل آذربایجان در آمد
🔺 قرمز= مناطقی که باید تا اول دسامبر به آذربایجان تحویل داده شوند
✅سبز = مناطقی که نیروهای حافظ صلح روسیه در آنجا مستقر خواهند شد
🔹نیروهای حافظ صلح در مناطق خوجاوند، آغدره، خانکندی و خوجالی و دهلیز لاچین مستقر خواهند شد.باکو موفق شد کریدور آذربایجان به نخجوان را از مرز مشترک ایران و ارمنستان فعال کند تا تردد ترکیه به باکو با نظارت نیروهای روسیه میسر شود!
🔹این امر بار ترانزیتی ترکیه به آذربایجان و بلعکس که قبلا از مرز ایران انجام می شد را کاهش می دهد و درامد ایران (بالطبع مردم محلی مناطق شمال غرب ایران) را کمتر خواهد کرد و موفقیتی استراتژیک برای ترکیه است. بعد از شکست اردوغان در جنگ سوریه، اکنون دو پیروزی (زمین قره باغ و زمین لیبی) نصیب سیاست خارجی تهاجمی ترکیه در سال ۲۰۲۰ شده است
🔴 کنایه روزنامه کیهان به ظریف در ستون گفت و شنود :
🔹گفت: آقای ظریف میگوید «مشخص است بین بایدن و ترامپ تفاوت وجود دارد»!
🔹گفتم: خُب معلومه، اسمهایشان با هم فرق داره، قیافههایشان با هم تفاوت داره، سنشان و وزنشان و خیلی چیزهای دیگرشان با هم متفاوت است!
🔹گفت: ای عوام! منظور آقای ظریف سیاستها و دیدگاههای آنهاست.
🔹گفتم: سیاستهایشان درباره ایران که باهم تفاوتی ندارد. هردو دشمن کینهتوز ایران هستند، از فشار اقتصادی و تحریمها علیه ایران بهشدت حمایت میکنند، هردو درپی ایجاد ناامنی در ایران و نهایتاً براندازی هستند، بعد از شهادت سردار سلیمانی، ترامپ گفت؛ شخصاً دستور ترور او را دادم! و بایدن بیانیه داد که او مستحق کشته شدن بود و...
🔹گفت: شاید منظورش تفاوت دیدگاه آنها درباره مثلا اتحادیه اروپا، بیمه، پیمان آب و هوایي پاریس و... اینطور مسائل
است؟!
🔹گفتم: آن مسائل به ما چه ربطی دارد؟!
🔹 گفت: نکنه منظورش اینه که میشه با بایدن مذاکره کرد؟ و یک فاجعه دیگه مثل برجام به ملت تحمیل کنند؟!
🔹 گفتم: ماشین یارو رو دزدیده بودن بعد از دو روز پس آوردند و یک نامه با چندتا بلیت سینما گذاشتند که ما توبه کردیم و این بلیتها برای خانواده شما که حلالمون کنید. خانواده رفتند سینما و برگشتند، دزدها خونه را تخلیه کرده بودند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چراغ سبز روحانی به بایدن برای مذاکره/ روحانی: ملت ایران ثمره «مذاکره با دنیا» را در سال ۹۵ و ۹۶ دیدند
🔹️ شرایط ما در این دو سال در بهترین شرایط ۴۰ سال اخیر بود. تورم ما یک رقمی بود. بالاترین رشد اقتصادی جهان را داشتیم.
✅ @Rajanews
@onlineQomقمآنلاین.mp3
18.47M
🎧 معرفی کتاب عجیب "ترس" نوشته بابوودوارد؛ کتابی درباره پشتپردههای ترامپ در کاخ سفید که رهبرانقلاب آن را مطالعه کردند
⏱مدت زمان: ۳۸ دقیقه
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
🕌 اولین و بزرگترین کانال قمیها در ایتا☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اطلاعنگاشت متحرک | تولید؛ عامل امنیت اقتصاد
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «اگر ما در اقتصاد کشور، اقتصاد را به یک بدن انسان تشبیه بکنیم، سیستم دفاعی و امنیّتّبخشِ اقتصاد عبارت از تولید است؛ یعنی آن چیزی که میتواند ویروسهای مهاجم و میکروبهای مهاجم به اقتصاد را خنثیٰ بکند و آن را سالم نگه دارد تولید در کشور است.» ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مجلس
@manoodonya
دموکراتها درباره برجام کدام نقشه را اجرا میکنند؟
دموکراتهای آمریکا بازی شناخته شدهای دارند. آنها احتمالاً به برجام برمیگردند، بدون تعلیق تحریمها. این همان کاری است که 5 سال قبل هم کردند.
این ارزیابی را روزنامه وطن امروز منتشر نموده و تأکید کرده است: دموکراتها تاکید دارند «برجام»، نقطه آشکارساز امکان تغییر استراتژیها و ثوابت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است. یکی از مهمترین دلایل تاکید دموکراتها بر «احیای ظاهری برجام» همین مسئله است. انتقاد دموکراتها از ترامپ، بابت چرایی «عهدشکنی» یا «عدم بهرهمندی ایران از منافع برجام» نبود، بلکه آنها معتقد بودند ترامپ با خروج از برجام، «دروازه ورود به حوزه استراتژیک ایران» را تخریب کرد.
دموکراتها «برجام» را یک «ابزار» و نه یک «سند حقوقی» یا «هدف» قلمداد میکنند! بر همین اساس، قطعا دولت بایدن پس از حضور در کاخ سفید، تن به تعلیق تحریمهای ایران (حتی در صورت اعلام بازگشت به برجام) نخواهد داد. بایدن و دموکراتها معتقدند اگر تحریمهای بانکی، نفتی، اعتباری، بیمهای و... در قبال ایران تعلیق شود، اهرم «فشار هوشمندانه علیه ایران» از بین خواهد رفت.
سؤال اصلی اینجاست: دموکراتها در این باره چه تدابیری را اندیشیدهاند؟ پاسخ این سؤال مشخص است: «بازگشت به برجام» در عین «عدم تعلیق تحریمهای ایران»! دموکراتها در مدیریت این بازی ید طولایی دارند! سال 2015 میلادی، زمانی که توافق هستهای میان ایران و اعضای 1+5 مورد تایید کنگره آمریکا قرار گرفت، «جان کری» و «جک لو» وزرای اسبق خارجه و خزانهداری آمریکا در بیانیهای به شرکتها و مؤسسات اعتباری و بانکی در سراسر اروپا و جهان اعلام کردند در عین تعلیق تحریمهای ایران، آنها باید مراقب «ضریب ریسکپذیری سرمایه» خود در آینده باشند! آنها تعلیق تحریمهای ایران را با چاشنی «هشدار» به شرکتهای بینالمللی اعلام کردند. در این میان، هزاران شرکت و کمپانی خصوصی در جهان، پیام دموکراتها را به وضوح دریافت کردند! در نهایت، تعداد انگشتشماری از بانکها (آن هم به صورت محدود) با ایران وارد تعامل شدند. نتیجه این بازی هدفمند، عدم حضور شرکتهای خارجی در ایران بود.
دولت بایدن به شرکتها و کمپانیهای بینالمللی هشدار خواهد داد مراقب سرمایههای خود در تعامل با ایران باشند! در عین حال، بایدن تاکید خواهد کرد جلوی این شرکتها را جهت سرمایهگذاری در کشورمان نخواهد گرفت(!)
شاید برخی افراد سادهلوح تصور کنند دموکراتها تا الان صرفا روی پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری سال 2020 متمرکز بوده و بتازگی قصد چینش قواعد و تاکتیکهای بازی خود در قبال کشورمان را دارند! حتی در مواضع برخی دولتمردان ما در قبال پیروزی بایدن در انتخابات 2020، این رویکرداشتباه و خطرناک قابل مشاهده است. فراتر از همه این موارد، دموکراتها با بازگشت اعلامی به برجام، در آینده قدرت پیدا میکنند با عنوان «عضو حاضر در توافق هستهای»، تهدید استناد به مکانیسم ماشه علیه ایران و کشاندن پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد را پیدا کنند!
امیدواریم کسانی که به لبخندهای جو بایدن و عشوههای کریه دموکراتهای بدسابقه دل بستهاند، هر چه سریعتر متوجه شوند دموکراتها حتی از جمهوریخواهان نیز خطرناکترند
ب امینی:
این کارنامه اقتصادی
افتخار دارد، آقای روحانی؟!
کیهان/
♦️آقای روحانی در اظهارنظری عجیب که به پالسی غلط برای مذاکره با آمریکا تعبیر شد، گفت: «ملت ایران ثمره مذاکره با دنیا را در سال ۹۵ و ۹۶ دیدند. شرایط ما در این دو سال در بهترین شرایط ۴۰ سال اخیر بود. تورم ما یکرقمی بود. بالاترین رشد اقتصادی جهان را داشتیم».
🔹اولا فعلا بر سر سرنوشت انتخابات آمریکا، میان بایدن و ترامپ دعوای جدی در جریان است، و اگر آمریکا از این دعوا جان به در ببرد، تازه دو ماه و نیم دیگر شاهد تشکیل دولت جدید خواهد بود و در واقع دولت جدید - در صورتی که مشکلی پیش نیاید- تا پایان سال ما، گرفتار تشکیل و ترکیببندی خود خواهد بود. بماند که تکلیف دولت جدید ایران هم در انتخابات خردادماه معلوم میشود. با وضعیت آمریکا، اصلا مسئله جو بایدن و تیمش، مذاکره با ایران نیست؛ چنان که برخی دولتمردان به مبتذلترین شکل ممکن القا میکنند.
♦️باید توجه داشت که مذاکره با رژیم عهدشکن آمریکا (با دو صورت اوبامایی و ترامپی) ذاتا بیهوده و منتفی است؛ اما به فرض محال حتی اگر بنای بر مذاکره هم بود، نوع فاکتور درست کردن شخص آقای روحانی برای آمریکاییها هم در نوع خود، قابل تأمل و تأسفبار است. حرف اخیر ایشان در واقع، آمریکای بدهکار را طلبکار میکند؛ چرا که بهبود ادعایی رشد اقتصادی را هم صراحتا، به مذاکره با آمریکا نسبت میدهد!
🔹اما از بُعد اقتصادی، روشن نیست که آقای روحانی پُز چه چیزی را میدهد! هفت سال مدیریت ایشان، انباشته از بیثباتی اقتصادی و تشدید رکود و تورم بوده است. سیاست تعلیق و انتظاری که او به اقتصاد تحمیل کرد، ابتدا در قالب «رکود عمیق» خودنمایی کرد؛ چنانکه چهار وزیر در اقدامی بیسابقه، در میانه سال 94، نامهای هشدارآمیز به او نوشتند و درباره رکود و تعطیلی اقتصاد هشدار دادند.
♦️پس از اجرای برجام، آمریکا به مدت کوتاهی، اجازه تنظیم چند قرارداد (خرید هواپیما، پژو و توتال) و همچنین فروش نفت بیشتر بهطور موقت را داد؛ در حالی که همزمان بر خریداران نفت فشار میآورد تا در فواصل سه تا شش ماهه، خرید نفت ایران را کاهش دهند. دولت اوباما همزمان سرمایهگذاران را تهدید به تحریم میکرد.
🔹افزایش فروش موقت نفت، موجب افزایش درآمد شد و بنابراین در محاسبات خام رشد اقتصادی به چشم آمد؛ اما این رشد به تعبیر کارشناسان حامی دولت (مومنی، راغفر و...) «رشد بیکیفیت و بیخاصیت» بود که اقتصاد ما را معتادتر و بیرمقتر میکرد و اتفاقا تأثیر ویرانگر بر تولید داشت که در معرض واردات بیرویه قرار گرفته بود.
♦️این مجال موقت چرا داده شد؟ یکی برای اثرگذاری بر انتخابات مجلس و ریاستجمهوری در بهمن 94 و خرداد 96، و دیگری برای شرطیسازی و فریب ایران، در جهت احساس نیاز بیشتر و اجبار به نشستن پای میز مذاکره. در این مدت، کلا سه فروند هواپیما به ایران فروخته شد، تا بر انتخابات مجلس اثر بگذارد. هدف، صرفا شیرینی آدامسی بود.
🔹سال 96 اتفاقا یکی از تلخترین سالها به لحاظ مدیریت اقتصادی است. دو سه ماهه اول سال، با شیرین کردن کام برخی گروهها مثل معلمان و بازنشستگان و... گذشت تا انتخابات؛ اما پس از آن، واقعیت مدیریت دولت در قالب اعتراضات معیشتی پدیدار شد، چنانکه تابستان، شاهد تعطیلی برخی کارخانهها و اعتراضات کارگری بودیم و سپس فتنه دیماه 96.
♦️اقای روحانی درباره تورم یکرقمی موقت درست میگوید؛ اما نمیگوید که در چند سال اول، تورم را به قیمت تحمیل رکود اقتصادی شدید، زمین خوردن تولید، تعطیلی کارخانهها و اخراج کارگران، تکرقمی کرد!
اینجا هم کارشناسان - حتی حامی دولت- میگویند تحمل تورم، بر رکود ترجیح دارد؛ چرا که رکود به معنی زمینگیر شدن و تعطیلی اقتصاد و بیکاری است و طبعا بهدنبال خود، موج تورمی بزرگتری هم میآورد.
🔹این واقعیت گزنده را بهویژه در سه سال اخیر شاهد هستیم. در واقع، برآیند هفت سال - سوء- مدیریت آقای روحانی، کلکسیونی از رکوردهای «تورم (بعضا بیش از صددرصد در یک سال!)، رکود بیسابقه، افزایش ضریب جینی، متوسط رشد اقتصادی منفی، سختی کسبوکار، بیکاری، و نقدینگی» است.
♦️نکته بسیار مهم: از نگاه اغلب کارشناسان، علت نود درصد این بههم ریختگیهای اقتصادی فعلی، سوءمدیریت است و نه تحریم یا عدم مذاکره. بلکه نتایج مذاکره پُرخطا هم، در تشدید این وضعیت اثر جدی داشته است.
🔹رکود تحمیلی به بخشهای مسکن و برخی پیشرانهای مهم، نابسامانی بازار گوشت و گوجه و مرغ و تخممرغ و روغن و پوشک، و هفتهها معطل ماندن یا دپو شدن کالاها در برخی بنادر و گمرکات یا در انبارهای محتکران، اسناد متواتر بر این ادعاست.
#ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جواب بعضیا که پالس مذاکره می فرستن
#نیشگون______________________ 💠🔶♦️🔸
@nishgonn
*✍مغناطیس خمینی و خامنه ای !*
*و از خدا می خواهیم که امام خامنه ای، همان سید خراسانی در روایات باشد.*
🔹۳۱ خرداد ۹۵ وقتی مقتدای ما گفت "شمشیر را کشیده ام و از چپ و راست شمشیر می زنم"، درک مطلب برای خیلی ها ثقیل بود. شاید تصور می شد آمریکا به خاطر عملکرد دولت روحانی، ایران را گوشه رینگ انداخته است.
🔸اما واقعیت چیز دیگری بود؛ ایران در عراق و سوریه و لبنان و فلسطین و یمن، زنجیره ای از ضربات را به آمریکا و متحدانش تدارک دیده بود که در حال نتیجه دادن و به زیر کشیدن حیثیت ابرقدرتی آمریکا بود.
♦️آیت الله خامنه ای،
قبل از آن که به شینزو آبه بگوید "ترامپ را شایسته مبادله پیام نمیدانم؛ کدام فرد عاقلی دوباره با کشوری که زیر تمام توافق ها زده، مذاکره می کند؟ مذاکرات صادقانه از جانب شخصی همچون ترامپ، صادر نمیشود"، به مسجد مقدس جمکران رفته و چند ساعتی با پروردگار خلوت کرده بود.
🔹آن خلوت و این پاسخ حکیمانه و شجاعانه مانند توپ در دنیا صدا کرد. پیام چنان نافذ و اثرگذار بود که یک ژاپنی با حسرت نوشت "برای رهبر ایران احترام قائلم، ایران غروری دارد که ما در ژاپن باختهایم. رهبر قدرتمند ایران، حسرت برانگیز (رشک برانگیز) است."
♦️همچنین فیصل الدویسان
عضو سابق پارلمان کویت تصریح کرد "دیروز عبیدالله به امام حسین (ع) در کربلا نامه نوشت و به عمرسعد داد تا امام جوابش را بدهد و امام فرمود جوابی نمی دهم. و حالا تاریخ تکرار می شود. خامنهای : جوابی به ترامپ نمی دهم ".
🔹اما موضوع به منطقه محدود نماند.
دیوید ایگنیشس در واشنگتن پست نوشت: "پمپئو پس از انفجار دو نفتکش در دریای عمان، بدون ارائه دلیل و مدرک، ایران را مقصر خواند. در همین زمان آبه شینزو در ایران بود تا پیام ترامپ را به رهبر ایران بدهد اما آیت الله خامنه ای درخواست ترامپ را رد کرد".
♦️او افزوده بود "صدای رهبر معظم ایران را
نمی توانستیم شفاف تر از این بشنویم. در صدای او می توان بازتاب این عبارت آیت الله خمینی را شنید که گفت آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. ایران، اعتماد به نفس قابل توجهی دارد".
🔹هنوز یک هفته از آن سیلی سخت بر هیمنه آمریکا نگذشته بود که این بار پاسداران امنیت کشور، پهپاد متجاوز آمریکایی را با سامانه پیشرفته سوم خرداد سرنگون کردند و موجی تازه برانگیختند؛ چنان که این بار دکتر یحیی ابوزکریا متفکر الجزایری دست به قلم شد.
♦️او نوشت "درحالی که بسیاری از حاکمان عرب در مقابل شیطان آمریکا ترامپ سر تعظیم فرود آورده اند، مرد مسلمانی از سرزمین فارس به نام سیدعلی خامنه ای در برابر او ایستاد و بینی اش را به خاک مالید. حقیقت این است؛ بگذار قورباغه ها هرچه می خواهند سروصدا کنند".
🔹روند تحولات چند سال اخیر به نحوی بوده که مجله نیوزویک چند ماه قبل در حد درک و فهم خود در صفحه اول تیتر زد : "ترامپ بین سه ابرقدرت دنیا محاصره شده است؛ روسیه، چین و ایران". البته تنها ایران بود که می توانست به پیک آمریکا بگوید "من ترامپ را شایسته مبادله پیام نمی دانم" و تنها ایران است که می تواند پهپاد آمریکایی را هدف گیری و سرنگون کند.
♦️مولای ما شاگرد پاکباخته مکتب امیر مومنان ع است که فرمود " فَقُمتُ بِالاَمرِ حینَ فشلوا... هنگامی برای اقامه امر خدا قیام کردم که دیگران فشل بودند؛ خود را آن هنگام که دیگران خویش را پنهان میکردند، نمایاندم؛ سخن گفتم، هنگام عجز دیگران از سخن گفتن؛ هنگامی که دیگران زمینگیر بودند به نور الهی پیش رفتم و عبور کردم". ( خطبه ۳۷ نهجالبلاغه)
🔹ما اکنون در حال مقدمه چینی برای تمدن سازی هستیم. یاد سخنان چندی قبل آیت الله سید یاسین موسوی امام جمعه بغداد می افتم که گفت "از امام خمینی (ره) پرسیدند آیا انقلاب اسلامی از علائم ظهور است؟ امام پاسخ داد خیر، این انقلاب از علائم ظهور نیست، بلکه اول ظهور است. از خدا می خواهیم که امام خامنه ای، همان سید خراسانی در روایات باشد."
*✍🏻محمدایمانی*
🌹🕊🌹🕊
🕊🌹🕊
🌹🕊
✅ویژگی های یاران امام زمان که در قرآن به آنها اشاره شده :
⬅️①- متواضع اند:
«عباد الرحمن الذين يمشون علي الأرض هونا »
⬅️②- داراي بينش صحيح هستند، زيرا غرور در قلب و عقل آنان نفوذ نکرده است
⬅️③- اهل پرورش جاهلان جامعه اند، «وإذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما »
⬅️④- اهل طاعت و سجده و قيامند، «و الذين يبيتون ربهم سجدا و قياما »
⬅️⑤- خود را آلوده به گناه که منجر به ورود به جهنم مي شود نمي کنند، «والذين يقولون ربنا أصرف عنا عذاب جهنم »
⬅️⑥- اهل اعتدالند، «إذا أنفقوا لم تسرفوا و لم يقتروا »
⬅️⑦- موحدند و غير خدا را نمي خوانند، «لا يدعون مع الله الها آخر »
⬅️⑧- به جان انسانها احترام مي گذارند، «ولايقتلون النفس التي حرم الله إلا بالحق »
⬅️⑨- پاکدامنند، «ولايزنون »
⬅️⑩- دنبال پاکسازي روان خويش اند، «و من تاب و عمل صالحا »
⬅️⑪- جبران کننده عقب ماندگيها و پرکننده خلأ ها هستند، «إلا من تاب و آمن و عمل صالحا »
⬅️⑫- حتي مرتکب مقدمات گناه هم نمي شوند و در مجالس گناه هم شرکت نمي کنند، «و إذا مروا باللغو مروا کراما »
🇮🇷 به ما بپیوندید:
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥عدهای میگویند برویم دوباره مذاکره کنیم!
⚠️اقدامات دولت اوباما و سناتور ها پس از امضای برجام:
❌تمدید دهساله تحریم های ایران موسوم به #آیسا
❌امضای قانون #ویزا
❌تصویب قانون تجمیع و توسعه تحریمهای ایران موسوم به #کاتسا با اجماع حداکثری جمهوریخواهان و دموکراتها
🔸تعهدات یک طرفه و تحریم بیشتر؛ ماحصل برجام
🔸توافقی نوشته شد. آنها آن چه را که بیشتر بود گرفتند، حداقل را هم ندادند. حالا باز دوباره تعهدات بیشتری میخواهند؟
🔸چرا رهبری گفتند برجام خسارت محض بود؟
📌برگرفته از سخنرانی دکتر جلیلی در مهرماه ۹۸
✅ @salehinrasad