خبر و نظر👈 قدیری ابیانه: آزادسازی قیمت ارز و واریز مابهالتفاوت آن به حساب مردم یا سهمیهبندی و کوپنی کردن کالاها؟!
خبر👈جهانگیری: از صاحبنظران خواستم در انتخاب يكي از دو روش زير كه امكان حمايت بيشتر از مردم را بهتر فراهم كند، دولت را كمك كنند:
1️⃣استمرار تأمين ارز با نرخ دولتي و توزيع سهميه بندي و حتي كوپني كالاها
2️⃣ آزادسازي قيمتها و پرداخت يارانه نقدي به مردم از محل مابه التفاوت نرخ ارز
goo.gl/DS8jaa
نظر👈 قدیری ابیانه:
✅قطعا روش اول یعنی تأمین ارز با نرخ دولتی و توزیع سهمیهبندی و حتی کوپنی کالاها منشاء رانت، فساد، قاچاق، دزدی، سوء استفاده، ثروتهای بادآورده و اتلاف سرمایه هاست و به نفع اقشار برخوردارتر تمام میشود.
✅اما روش دوم قطعا بهتر است و اقتصاد کشور را تا حدودی روی ریل صحیح قرار میهد.
✅ارزهای خارجی در اختیار دولت متعلق به همه ملت است و باید به نفع همه و بویژه اقشار آسیب پذیر و محروم هزینه گردد.
هر چقدر که آزادسازی نرخ ارز موجب گرانتر شدن ارز شود پس درآمد ریالی حاصل از فروش ارز بیشتر شده و به تناسب دولت می تواند مبلغ بیشتری به حساب مردم واریز نماید.
✅افزایش قیمت ارز در کوتاه مدت موجب افزایش قیمت همه اقلام و خدمات شده و اما به تناسب مبلغ نقدی واریزی هم بیشتر خواهد شد.
✅افزایش قیمت ارز موجب گرانتر شدن اقلام وارداتی و به صرفه شدن تولید داخلی و در نتیجه رونق تولید و اشتغال خواهد شد و صادرات غیر نفتی نیز رونق خواهد گرفت.
✅سفر گردشگران خارجی به ایران افزایش خواهد یافت و برعکس سفر تفریحی به خارج گران تمام خواهد شد و از ابعاد آن کاسته خواهد گردید.
✅گفته شده سال گذشته درآمد ارزی ایران ۷۰ میلیاد دلار بوده است، تفاوت ارز آزاد و دولتی بابت هر دلار ۱۰ هزار تومان است. این تفاوت در ۷۰ میلیارد دلار معادل ۷۰۰ هزار میلیارد تومان است که از کل بودجه عمومی کشور بیشتر است و منبع رانت، فساد، رشوه، قاچاق، ثروتهای بادآورده و اتلاف سرمایههاست.
✅تک نرخی، آزاد و شناور شدن نرخ ارز در نهایت موجب تقویت اقتصادی کشور شده، کار و تولید رونق گرفته و به مرور ارزش پول ملی افزایش می یابد و در نتیجه آن، قدرت خرید مردم و رفاه عمومی بهبود یافته، فقر و محرومیت و نیز فاصله طبقاتی کاهش خواهد یافت و موجب پرهیز از اسراف و رعایت الگوهای بهینه مصرف خواهد گردید.
✅البته هزینههای دستگاه های حکومتی هم افزایش خواهد یافت. مثلا خرید آمبولانس، داروها، اقلام نظامی و امثالهم هم افزایش خواهد یافت لذا باید بخشی از درآمد ریالی حاصل از آزادسازی قیمت ارز به این امور اختصاص یابد.
✅اما ذکر این نکته ضروری است که آن بخش از وجوه حاصله که قرار باشد در اختیار مردم قرار گیرد نباید به صورتی باشد که موجبات تنبلی و امتناع از کار را فراهم آورد، بلکه بخشی از آن باید به ایجاد اشتغال برای بیکاران و ... اختصاص یابد.
✅لازم به ذکر است که ۷۰۰ هزار میلیاد تومان فاصله بین ارز آزاد و دولتی در سال یعنی به ازای هر ایرانی در هر ماه بیش از ۷۰۰ هزار تومان.
✅به عبارتی دیگر هم اکنون از جیب هر ایرانی حتی بابت کودکان خردسال ماهانه بیش از ۷۰۰ هزار تومان برداشت میشود تا ارز بجای آزاد به نرخ دولتی عرضه گردد و این موضوعی است که مردم از آن بی اطلاعاند.
✅اگر نیمی از این مبلغ به مردم اختصاص یابد و نیمه دوم به جبران هزینههای حکومتی اختصاص یابد، یعنی به راحتی میتوان یارانه ۴۵۵۰۰ تومانی را به نفری ۴۰۰ هزار تومان رساند که این یارانه برای یک خانواده ۵ نفری ماهیانه ۲ میلیون تومان خواهد شد. البته این در صورتی است که همه ارز در اختیار دولت با نرخ ۴۲۰۰ مقایسه گردد.
✅لازم به ذکر است که بدهی دولت تا کنون به فراتر از ۸۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است که به ازای هر ایرانی ۱۰.میلیون تومان میشود یعنی دولت به ازای هر ایرانی ۱۰.میلون تومان بیش از درآمدش هزینه کرده است.
✅از طریق آزادسازی نرخ ارز، هم جلوی افزایش بدهی دولت را میتوان گرفت و هم میتوان موجبات جبران بدهیها شد.
خلاصه آنکه اگر دولت دست به این اقدام بزند و نرخ ارز را آزاد، تکنرخی و شناور کند، خدمتی بزرگ به کشور کرده است و یکی از پایههای اصلی اقتصاد کشور را ترمیم نموده است. اقدامی که باید دهها سال قبل انجام میگرفت.
✅در حال حاضر جمعیت کشور از ۸۲ میلیونکنفر فراتر رفته و تا پایان سال از مرز ۸۳ میلیون نفر فراتر خواهد رفت لذا در محاسبات فوق جمعیت کشور ۸۳ میلیون نفر در نظر گرفته شده است.
✍️محمد حسن قدیری ابیانه
دکترای مدیریت استراتژیک
👈لطفا نظرات خود را برای قدیری ابیانه از طریق زیر ارسال فرمایید:
👉 @GhadiriAbyaneh
👈کانالهای رسمی قدیری ابیانه در تلگرام، سروش، بله، ایتا، گپ، آیگپ
@Ghadiri1404
👈کانال "گزیدهها" در تلگرام
@gozideha1404
www.ghadiri.ir
68e0548946bfe37149c53007f7d172f32bd32ff1.amr
9.22M
#صوت سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺نسخه کمحجم
موضوع: آینده روشن؛ تبيين گام دوم انقلاب اسلامی
زمان: ۲۳ اردیبهشت ۹۸
مکان: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهرانشمال
مرجع نشر سخنرانی های استاد حسن عباسی
🌐 @dr_abbasi
چه می شود که خدا خرمشهر را آزاد می کند.docx
21.1K
ویژه سخنرانی سوم خرداد پیشنهاد می گردد https://eitaa.com/e_beman
درختوارۀ بیانیۀ گام دوم.pdf
192.5K
📝 «گذشته، حال و آیندهٔ» انقلاب اسلامی
🔴 درختوارهٔ «بیانیهٔ گام دوم»
⏺ حدوث و بقای انقلاب اسلامی
1⃣ فتوحات گذشته انقلاب اسلامی
🔹 برکات و پیشرفتها
🔹پیشروی در مبارزه
2⃣ شرایط کنونی انقلاب اسلامی
🔹آسیبها و چالشها
🔹ظرفیتهای مهم
3⃣ مسیر آینده انقلاب اسلامی
تنظیم: ادمین کانال استادمیرباقری norouzi313
#گام_دوم_انقلاب
@gamedovomenghelab
🌸نشست گام دوم و رسانه
زاکانی:
🔹اگر میخواهیم تا به سمت جامعه الگو پیش برویم، باید هم داراییهایمان را خوب درک کنیم و هم بتوانیم داشتههای خود را با دقت نظر و با نگاهی ناظر به آینده بکار گیریم.
🔹گام دوم سه جز به خواننده انتقال میدهد که یکی روایت درست از راه طیشده دیگری تبیین شرایط موجود و جزء دیگر نیز اولویتهای بزرگ برای تحول بزرگ در کشور است.
🔹در برابر کسانی که راه طی شده را سیاهنمایی میکنند باید روایت درستی از گذشته داشته باشیم که رهبری چارچوب آن را بیان کردند.
fna.ir/da3aqi
#اخبار
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
👉 eitaa.com/joinchat/4048814097C98a7538217
🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀
☄کانالی متفاوت برای #جوانان
🔥کانال #گام_دوم_انقلاب 🔥
۳۰۰👇🌹 نقطه حساس عربستان و امارات در تیررس یمنیها!
یکی از مقامات یمنی در وزارت دفاع این کشور اعلام کرد، عملیات نهم ماه رمضان که طی آن بخشی از تأسیسات نفتی عربستان هدف قرار گرفت، بخشی از نقطههای نظامی و حیاتی دشمنان بوده که قرار است هدف قرار داده شود. وی افزود: نیروهای یمنی فهرست 300 نقطه شامل پایگاهها و یگانهای نظامی و حیاتی امارات عربی متحده و عربستان سعودی و همچنین پایگاههای آنها در یمن تهیه کردهاند که به تدریج مورد هدف قرار خواهند گرفت. این مقام یمنی اضافه کرد، مرحله مقابله با متجاوزان در افقهای جدیدی قرار گرفته و تحولات اساسی در تمامی زمینهها در پیش خواهد بود. وی تأکید کرد: یمن هیچ تهدیدی برای کسی نبوده و هرگز به دنبال تجاوزگری علیه همسایگان خود نیست و توقف تجاوزگری علیه یمن مقدمه رسیدن به مرحلهای است که طی آن صلح به دست میآید.
https://eitaa.com/e_beman
▼ اخبار ویژه
👇🌹سخنان مشکوک یکی از فعالان فتنه 88
«مصطفی تاجزاده» از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ در بخشی از یک مصاحبه با روزنامه «همشهری» با اشاره انتخابات پایان سال گفته است: «ما بارها دیدهایم وقتی جامعه بیتفاوت بوده، بسیاری ردّ صلاحیت شدهاند؛ اما زمانی که فشار زیاد شده به همان نسبت موج ردّ صلاحیتها فروکش کرده است. اگر فشار زیاد باشد اینهاـ شورای نگهبانـ مجبورند آقایان خاتمی و موسوی را هم تأیید صلاحیت کنند.» تاجزاده در پاسخ به این پرسش که این فشار چگونه باید منتقل شود، تصریح کرده است: «این انتقال عمدتاً از طریق دو پدیده صورت میگیرد: شرایط بد اقتصادی از یک طرف و نارضایتی گسترده مردم از طرف دیگر.» عوامل فتنه و برخی چهرههای یک جریان خاص که پیشبینیشان از وقوع اعتراضات مردمی محقق نشده، به هر قیمتی دنبال تحریک مردم هستند تا از این طریق به خواستههای سیاسیشان برسند!
👇🌹 آمریکا میخواهد در تحلیل ملت ایران اخلال ایجاد کند!
«سعید جلیلی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اکنون دشمن به دنبال ایجاد اخلال در تحلیلهای ملت است تا باور غلط در جامعه ایجاد کند. آنها میگویند دنبال جنگ با ایران نیستیم و حتی حاضر به گفتوگو هستیم. آمریکا میگوید دنبال تحریمهای فلجکننده هستیم و رسماً میگویند راهبرد ما فشار حداکثری است؛ آیا اینها جنگ علیه ملت ایران نیست؟ آمریکا باید بداند ملت ایران هر تحریم او را رفتار جنگی تلقی کرده و آن را بیپاسخ نمیگذارد. سعید جلیلی افزود: بسیار مهم است که آنچه میگذرد را دقیق تحلیل کرده و آن را به جامعه منتقل کنیم. آمریکا هرچه در توان داشته علیه کشورمان اعمال کرده است و هرچه در توان ندارد را میگوید انجام نمیدهم؛ بر همین اساس است که بیان میکند دنبال جنگ نیست تا اینگونه از ایران امتیاز بگیرد. وی با تأکید بر اینکه ما دنبال تعامل سازنده هستیم نه تعامل بازنده، اظهار داشت: خواستههای آمریکا حد یقف ندارد و حرکت مردم ما در دفاع از حقوق، منافع و ارزشهای خود تابعی از خواسته آمریکا نیست.
👇🌹عامل کاهش نرخ ارز در روزهای اخیر
بر اساس اخبار یک منبع مطلع، اصلیترین عامل کاهش نرخ ارز در روزهای اخیر، افزایش شدید عرضه «درهم» از کانال دوبی بوده است. بانک مرکزی از ابتدای امسال شبکه ارزی در دوبی را فعال کرد و با تقویت عرضه ارز از این کانال، بهای ارز در بازار داخلی با افت قابل توجه مواجه شد. برخی کارشناسان دلیل دیگر کاهش نرخ ارز را فروکش کردن تب احتمال جنگ و درگیری نظامی میدانند. تحلیلگران معتقدند در ادامه این روند بهای ارز در روزهای آینده به 12900 تومان میرسد.
👇🌹تکاپوی داعش برای تشکیل ولایت
داعش پس از شکست از نیروهای مقاومت در عراق و سوریه، ، فعالیت های خود را در شمال آفریقا، جنوب شرق آسیا و افغانستان متمرکز کرده است.
تحرکات داعش در لیبی، چاد، نیجریه، مالی و سومالی و کشتن مردم در سریلانکا نشانه های بارزی از فعالیت داعش در آفریقا و جنوب شرقی آسیا است.
به خطر افتادن منافع کشورهای غربی در جنوب شرقی آسیا و نزدیکی آفریقا به ویژه لیبی به اروپا، کشورهای غربی را متقاعد به برخورد با داعش در این دو منطقه کرده است.
افغانستان_ولایت خراسان_ تنها سرزمینی است که داعش و کشورهای غربی و آمریکا اتحاد نانوشته ای برای حضور داعش دارند.
سابقه تاریخی ولایت خراسان انگیزه اعتقادی به داعش و
نزدیکی این منطقه به روسیه، چین، هندوستان و ایران کشورهای غربی را متقاعد به انتقال نیروهای داعش به افغانستان و حمایت از فعالیت داعش در این منطقه کرده است. درگیر شدن روسیه، چین، ایران و تا حدودی هندوستان منافع کشورهای غربی اروپایی و آمریکا را تامین می کند.
فعالیت داعش در تاجیکستان، حضور ۵۰۰۰هزار داعشی در
مرزهای شمالی افغانستان با جمهوری های شوروی سابق، و اعلام موجودیت شاخه جامو و کشمیر داعش نشانه هایی از تلاش داعش برای تکمیل پازل تشکیل ولایت در این منطقه از آسیا است.
☘🌴موسی سلیمانی
https://eitaa.com/e_beman
👇🌹جشن طلاق، سبک زندگی غربی
یکی از بستگان که برای سفارش لباس، به خیاطی زنانه رفته بود تعریف می کرد: خانمی برای سفارش دوخت مانتو، برای محضر_ طلاق دخترش، به خیاطی آمده بود. با خوشحالی زیادی از این رویداد صحبت می کرد. جشن در یک تالار خوب و پس از آن مسافرت خانوادگی با دختر-ماه عسل طلاق- را برنامه ریزی کرده بودند.
در زمانه ای که عده ای از جوانان دنبال مبلغ اندکی برای تشکیل زندگی هستند، برخی با نفوذ فرهنگ غربی، سبک زندگی غربی را پیش گرفته با افتخار به ترویج آن می پردازند. این مدل سبک زندگی صدمات جبران ناپذیری دارد. مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم به این موضوع اشاره کردند: " تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیانهای بیجبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملّت ما زده است؛ مقابله با آن، جهادی همهجانبه و هوشمندانه میطلبد که باز چشم امید در آن به شما جوانها است."
برخی عوامل گرایش به برگزاری چنین مراسمی عبارتند از:
۱.نفوذ اندیشه فرد گرایی اومانیستی غربی.
در اين فلسفه، انسانگرايي (اومانيسم) در شكلفردگرايي آن نمايان است؛ يعني علايق، اميال، منافع و مسرت و سعادت فرد بهصورت عريان و برهنه از ويژگيهاي نژادي، فرهنگي، اقتصادي و مذهبيمورد توجه قرار می گیرد.
فرد گرایی،+ محور را خود فرد قرار می دهد. ارزیابی تبعات رفتار را در اجتماع از انسان می گیرد. فرد انساني اصالت يافته، و جامعه در ديدگاه فرعي قرار گرفته، در خدمتفرد خواهد بود.
پیامد جشن های طلاق، با این زیر بنای اومانیستی، ریختن قبح طلاق در جامعه و گسست زندگی هایی است که عاشقانه شروع شدند. تحکیم یا تزلزل زندگی دیگران برای این گروه اهمیتی ندارد.
۲.در لحظه شاد بودن. از گذشته و آینده فارغ بودن.
جمله های یاد شده ورد زبان برخی از اندیشمندان و به اصطلاح روانشناسان است.
عدم تبیین درست این توصیه، مشخص نکردن حیطه آن و کپی کورکورانه آن در همه ابعاد زندگی، گاهی صدمات جبران ناپذیری دارد. پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلم می فرماید: "چه بسيار شهوتى كه ساعتى بيش نپايد، اما اندوهى طولانى در پى آرَد."
۳. تشفی خاطر و انتقام گیری پس _خیلی از این رفتار ها است. این گروه با نقاب این گونه مراسم، عمق زخم اخلاقی خود را در ظاهر می پوشانند. غافل از آنکه بیماری اخلاقی_ کینه، درمان خاص خود را دارد.
مولوی درمان های این چنینی را باعث عمیق تر شدن بیماری اخلاقی می داند.
چون کسی را خار در پایش جهد
پای خود را بر سر زانو نهد
وز سر سوزن همی جوید سرش
ور نیابد میکند با لب ترش
خار در پا شد چنین دشواریاب
خار در دل چون بود وا ده جواب
خار در دل گر بدیدی هر خسی
دست کی بودی غمان را بر کسی
کس به زیر دم خر خاری نهد
خر نداند دفع آن بر میجهد
بر جهد وان خار محکمتر زند
عاقلی باید که خاری برکند
خر ز بهر دفع خار از سوز و درد
جفته میانداخت صد جا زخم کرد.
☘🌹موسی سلیمانی
💠 امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام
👈 ایرادات اساسی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران
🔸 وابستگی به نفت و خامفروشی
🔹 مداخلات غیرلازم دستگاه های حکومتی در امراقتصاد و عدم اجرای مناسب سیاستهای اصل ۴۴
🔸 تخریب فضای کسب و کار و قوانین دستوپاگیر
🔹اشکال در ساختارهای اقتصادی ( ساختار نظام بانکی ، ساختار بو دجه و...)
🔸 عدم استفاده مناسب از ظرفیت های مردمی
🔹 قاچاق ، احتکار و دلالی
98/02/24
✅ @nurehedayat_com
🚨 پاسخ رهبر انقلاب به یکی از دانشجویان درباره نسبت مشکلات کشور با ساختار نظام
🔻 رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار رمضانی دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی:
🔹️ یکی از ناطقان سؤال کردند که این کمبودها در ادارهی کشور به ساختار برمیگردد یا به کارگزاران.
🔸️ ساختار قانون اساسی خوب است. البته ساختارها میتوانند تکمیل شوند و نواقصشان برطرف شود؛ مثلاً یک روز مجمع تشخیص نداشتیم و امروز داریم. در همهی نظامها همین است. بنابراین ساختار ایرادی ندارد منتها باید کم و زیادش کرد.
🔹️ نظام پارلمانی هم که دربارهی آن بحث شد، ما مفصل در مجمع بازنگری قانون اساسی آن را بررسی کردیم و نتیجه این شد که مشکلات #نظام_پارلمانی از #نظام_ریاستی بیشتر است.
🔺️ اما ما #کارگزاران اشکال داریم؛ ناتوانی و کوتاهی داریم. گاهی کارگزاران در حرکت اشتباهی میکنند که در جامعه شکاف بزرگ ایجاد میکند. ۹۸/۳/۱
💻 @Khamenei_ir
🔰 رهبر انقلاب در واکنش به سخنان یکی از دانشجویان درباره توقف خصوصی سازی:
👈 خصوصی سازی نیاز مبرم اقتصاد است/ البته خطاهای بزرگی صورت گرفته که باید جلوی آن را گرفت
🔻 رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی:
🔹️ یکی از دانشجویان دربارهی خصوصیسازی سؤال کرد و خواستار توقف آن بود.
🔸️ البته در خصوصیسازی خطاهای بزرگی صورت گرفته که بنده هم مکرراً تذکراتی دادهام. اشکالاتی در خصوصیسازی هست. منتها اصل خصوصیسازی نیاز مبرم اقتصاد است؛ این از جمله اشکالات ساختار بود که اصلاح شده است.
🔺️ البته در عمل اشکالاتی وجود دارد؛ خطاها و بیتوجهیها و لغزشهایی صورت گرفته که باید جلوی لغزشها را گرفت. ۹۸/۳/۱
💻 @Khamenei_ir
🔰 پاسخ رهبر انقلاب به دانشجویی که #تصویب_برجام را به رهبری نسبت داد چه بود؟
🔻 رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی:
🔹️ در صحبتها بود که تصویب #برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ شما که خب چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید.
📩 نامهای که دربارهی برجام نوشته شد و شرایطی که ذکر شده که در این صورت تصویب میشود را ببینید. منتها اگر این شرایط اجرا نشده، وظیفهی رهبری این نیست که وارد بشود.
👈 نظر ما این است که #رهبری وارد #کار_اجرایی نشود، مگر جایی که به حرکت کل انقلاب ضربه میزند.
🔺️ اما آنطور که برجام عمل شد، من خیلی اعتقادی نداشتم و بارها هم به #رئیس_جمهور و #وزیر_خارجه گفتیم و تذکر دادیم. ۹۸/۳/۱
💻 @Khamenei_ir
🌟 جوانان کشور میتوانند در نظام مدیریت کشور تحول عظیم ایجاد کنند
🔻 رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی:
🔹️ #بیانیه_گام_دوم، یک ترسیم کلی از گذشته و حال و آیندهی انقلاب است.
🔸️ چهار نقطهی اصلی که در بیانیه مورد تأکید بوده، «عظمت حادثهی انقلاب و ماندگاری آن»، «عظمت راه طیشده و کارکرد انقلاب تا امروز»، «چشمانداز پیش روی انقلاب» و «عظمت نقش نیروی جوان متعهد» است.
🔹️ ما یک #حرکت_عمومی لازم داریم برای رسیدن به #چشم_انداز. این حرکت طبعاً با محوریت #جوان_متعهد انجام میشود. جوان هم لزوماً ۲۲ و ۲۵ ساله نیست. منظورم این است که ۳۵سالهها و ۴۰سالهها هم جوانند.
🔺️ اینها میتوانند در نظام مدیریت کشور، تحول عظیم ایجاد کنند. ۹۸/۳/۱
💻 @Khamenei_ir