🔴 روانشناسی مقتدی صدر
اول شدن ليست منتسب به مقتدي صدر در انتخابات پارلماني عراق وي را به صدر اخبار كشاند. اما رسانههاي غربي و اصلاحات تلاش ميكنند علت رأيآوري وي را موضعش نسبت به ايران اعلام كنند و در پس اين سخن بيفايده بودن آن همه زحمت ايران در دوران داعش را گوشزد نمايند.
فراموش نكنيم كه «ناموس تشيع» در عراق است و فراموش نكنيم كه تكفيريها تا چند صدمتري امامين عسكريين رسيدند و از سوي ديگر تا 40 كيلومتري كربلا از استان الانبار جلو آمدند. ايران براي دلخوشي مقتدي به عراق نرفت و الان هم چيزي به نام «حضور ايران در عراق» معنا ندارد. روابط معمولي ايران و عراق در جريان است اما رابطه ايران و عراق فراتر از عرف بينالملل نظير داد و ستد و منافع ملي است. اساس اين رابطه با محوريت حسين (ع) است و با صادرات و واردات و فشار امريكا و سعودي و... بالا و پايين نميشود. اما در خصوص مقتدي صدر...
مقتدي شخصيتي ويژه دارد كه قضاوت درباره وي به راحتي امكانپذير نيست.
چندوجهي بودن مشي و شخصيت وي نه بر اثر تدبير، كه جزو شاكله شخصيتي وي است. او كلكسيوني از تضادها و افراط و تفريط است. از جهت تجمع تعارضات، چندگانگي شخصيتي، تعاملي و رفتاري بسيار شبيه مصدق يا احمدينژاد ماست. مقتدي نماد افراط و تفريط است و اصولاً از تعادل برخوردار نيست. او در كسوت روحانيت يكباره در هيبت ناسيوناليست ظاهر ميشود. او با لباس پيامبر به سوي كمونيستها دست دراز ميكند. او در عين فرهنگ طلبگي ابايي ندارد كه به مرجعيت شيعه هم بتازد. او ممكن است چند ماه در قم ساكن باشد، اما سر از رياض و قاهره و اربيل درآورد. او ضد امريكايي است، اما جريانات جهادي عراق را كه با امريكا ميجنگند هم قبول ندارد. يك روز بر تمايز خود و اطرافيان با همه تأكيد ميكند و يك روز بر لزوم وحدت و پذيرش همه جريانات عراقي در كنار هم سخن ميگويد. اما با مذهبيون- كه سالها در كنار هم با صدام مبارزه كردهاند- ائتلاف نميكند، بلكه سكولارها و كمونيستها را ترجيح ميدهد.
او عليه ايران و حتي آيتالله سيستاني بهرغم «تك مرجعي» بودن مكتب نجف ميتازد تا ناسيوناليست جلوه كند، اما همزمان در قم به دستبوس مراجع ايراني ميآيد. او در اوج درگيري دولت عراق با داعش مشغول درگيري با دولت بود و بار مضاعفي را بر آن تحميل ميكرد. نيروهاي نظامي وي در شهرك صدر بغداد رژه مسلحانه برگزاركردند اما در قالب سازمان اختصاصي هيچگاه مقابل داعش نايستادند (ممكن است افرادي از وي به صورت شخصي به حشدالشعبي پيوسته باشند).
او خود را وارث و خونخواه مرحوم پدر و عموهاي شهيد ميداند، اما گويي در علماي شهيد عراق هم طبقهبندي قائل است و شهداي خود را نسبت به شهداي ديگر حوزه علميه نجف برتر ميداند. او گاهي منتهياليه عوامگرايي است و گاهي منتهياليه روشنفكري. گاهي محور اختلافات در عراق است و گاهي ميخواهد محور وحدت باشد. او نه به كسي تكيه ميدهد و نه كسي ميتواند او را تكيهگاه قرار دهد. او نه مخالف ايران است و نه با ايران دشمني دارد. او ميخواهد ديده شود. جوان است و جوياي نام. در جامعه عوامزده عراق و در حالي كه بحرانهاي مختلف دروني اين كشور را درگير كرده و منجي و اسطوره طلب ميكند، او به ميدان آمده است.
اگرچه او به تنهايي قادر به تشكيل پارلمان نيست، اما ترجيح ميدهد ائتلاف خود را خارج از تحالف شيعه قرار دهد. اگر قدرت را در اختيار گيرد ترديدي نداشته باشيد كه نماد حماسه و فاجعه ملي در عراق خواهد بود. او اكنون مدعي پرچمداري عدالت و مبارزه با فساد است اما با صراحت در لباس روحانيت بر به قدرت رسيدن تكنوكراتها اصرار دارد. او تعامل با خارج از مرزهاي عراق را متفاوت از سياست دولت قرار داد تا جذاب و متفاوت باشد. او كلاً ميخواهد با همه و از همه متمايز باشد. او نياز به هل دادن ندارد، چون در نقطه تعادل نايستاده است. مقتدي با همه تراژديهايش نبايد طرد شود. او فقط تاكنون يك ضدامريكايي ثابتقدم بوده است. هدف او از ديدار با بن سلمان خودفروشي نبود، عراق را هم نميفروشد. فقط خواست بگويد من خارج از دو قطبي ايران- عربستان قرار دارم و بازيكن آزاد هستم.
او احمدينژاد عراق است با همه محاسن، معايب، تضادها و تعارضها. او جمع اضداد است.
#گنجی
🔴 مؤمن واقعى نیست، مگر آنكه سه خصلت در او باشد...
امام رضا (علیه السلام) فرمودند:
«لا یَكُونُ الْمُؤْمِنُ مُؤْمِنًا حَتّى تَكُونَ فیهِ ثَلاثُ خِصال:1ـ سُنَّةٌ مِنْ رَبِّهِ. 2ـ وَ سُنَّةٌ مِنْ نَبِیِّهِ. 3ـ وَ سُنَّةٌ مِنْ وَلِیِّهِ. فَأَمَّا السُّنَّةُ مِنْ رَبِّهِ فَكِتْمانُ سِرِّهِ. وَ أَمَّا السُّنَّةُ مِنْ نَبِیِّهِ فَمُداراةُ النّاسِ. وَ أَمَّا السُّنَّةُ مِنْ وَلِیِّهِ فَالصَّبْرُ فِى الْبَأْساءِ وَ الضَّرّاءِ.»
مؤمن، مؤمن واقعى نيست، مگر آن كه سه خصلت در او باشد: سنّتى از پروردگارش و سنّتى از پيامبرش و سنّتى از امامش.
امّا سنّت پروردگارش، پوشاندن راز خود است، امّا سنّت پيغمبرش، مدارا و نرم رفتارى با مردم است،
امّا سنّت امامش، صبر كردن در زمان تنگدستى و پريشان حالى است.
الخصال، جلد 1، صفحه 82
sedayeenghelab061.mp3
4.39M
🔸 شماره 61
🔹 چرا شیعیان در عراق اعتراض کردند؟!
🔺 بررسی علل اعتراض شیعیان عراق به مفاسد و ناکارآمدی دولت این کشور و همزمانی اقدامات مشابه در لبنان مبتنی بر دخالت جریان های خارجی
🆔 @sedayeenghelab_ir
25.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اطلاعنگاشت متحرک | کجای کار اقتصاد میلنگد؟
🔻 رهبر انقلاب: #رونق_تولید نیازمند چهار نهاده است: «نیروی انسانی»، «سرمایه»، «فناوری» و «مدیریت اقتصادی». نیروی انسانی ایرانی انصافاً بینظیر است؛ نقدینگی موجود در کشور و پیشرفت فناوری در بسیاری از زمینهها قابل قبول است اما در مدیریت اقتصادی با وجود تلاشهای قابل تقدیر، باید با حساسیت بیشتر برنامهریزی و عمل کرد. ۱۳۹۸/۰۵/۳۰
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، اطلاعنگاشت متحرک «کجای کار اقتصاد میلنگد؟» را منتشر میکند.
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=43831
فهوی حسین : روزنامه نگار مصری که گرایش ناسیونالیستی عربی دارد و اتفاقا مشی ضد ایرانی هم دارد در یک مقاله مفصل در مقام مقایسه مصر و ایران چنین مینویسد :
🔹ما و ایرانی ها بیش از سی سال پیش در فضای بین المللی در یک سطح بودیم .
ایرانی ها راه مبارزه و مقاومت در برابر ابر قدرتها ، بخصوص آمریکا را انتخاب کردند و ما مسیر سازش را برگزیدیم .
🔹ما هر سال مزد خیانت مان به اعراب را از طرف آمریکا در قالب ۴ میلیارد کمک بلاعوض میگرفتیم و ایرانی ها از همان اول فشار سیاسی، اقتصادی و تحریم و جنگ داخلی و جنگ نابرابر را تجربه کردند ....
🔹امروز ایران از یک قدرت منطقه ای به یک قدرت جهانی تبدیل شده که هیچ مشکلی در سطح منطقه و جهان بدون جلب نظر ایران قابل حل نیست.
🔹و کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا ۶۴ بار هر کدام عبارت ایران را در مناظره تلوزیونی خود بکار میبرند.
گویی حریفی جز ایران در سطح جهان ندارند ...
🔹و دیگر اینکه ایرانی ها در تمام علوم استراتژیک، از هسته ای تا فضایی و تا نانو و شبیه سازی و پزشکی و ..
🔹جز ده کشور برتر جهان میباشند و در صنایع موشکی چهارمین قدرت دنیا و از نظر دقت و سرعت موشکهایش شاید اولین کشور دنیاست.
🔹و در منطقه جزیره امن و ثبات است و ما علیرغم حمایت آمریکا و اخذ کمک های سالیانه دغدغه تهیه یک وعده قرص نان برای اکثر مردم مان داریم و .....!!!؟؟؟
🔹وقتی در مملکتی رهبر درست وحسابی نباشد، خب! وضعیت میشود مصر"
🔹وقتی در جامعه ای وحدت نباشد میشود عراق
🔹وقتی در کشوری فرمانده ی استواری نداشته باشد میشود پاکستان
🔹وقتی درکشوری به ظاهر مسلمان رهبر و رئیس آن مملکت، خود فروخته به شرق وغرب باشد میشود ترکیه"
🔹اما وقتی در کشوری شیعه ، رهبر باج به زمین و زمان ندهد، با همه ی فشارها ، سلیقه ها ، تندرو ، کندرو ، جنگ ۸ ساله ، ۳۰ سال تحریم سیاسی و اقتصادی، جایی برای نفس کشیدن دشمن باقی نمی ماند.
🔹خوب آن وقت می شود ایران، در میان حصاری از آتش جنگ های منطقه که گرگهای زخمی پشت مرزهایشان بی قرار زوزه می کشند ...
🔹کسی جرات ندارد به خاکشان چپ نگاه کند ...
حتی مگس هایشان( پهپادها ).
منبع: روزنامه الشرق الاوسط
🔴 کیهان نوشت:
🔹🔸اصلاحطلبان بر سر دوراهی؛ شکست انتخاباتی یا عبور از نعش اصلاحات
♦️هوای انتخاباتی اردوگاه اصلاحات صاف نیست. تشتت بنیانی و ستیزهای محوری متأثر از تضاد نظرهای اساسی در سطوح بالاتر عناصر اصلاحطلب در حیطه اتخاذ رویهشان نسبت به انتخابات مجلس در اسفندماه فصل خزان را در مجموعه اصلاحطلبی نیز حاکم کرده است. این شرایط بیش از هر مؤلفه دیگر ناشی از ادراک آنها از احاطه مردم بر پیوستگی و پیوندشان با مجموعه دولت و ناکارآمدی آن است. امری که نه نتیجه باریکبینی و ژرفنگری که به دلیل گرفتاری و دست و پنجه نرم کردن با آن، روشن، محسوس و قابل درک برای آحاد مردم است. وضعیت فعلی آنها همچنان که از پاییز سوی زمستان میرویم، سردی و شدت و حدت بیشتری به خود میگیرد.
♦️آشفتگی اردوگاه اصلاحات همچنان ادامه دارد. محمود واعظی، رئیس دفتر رئیسجمهور دیروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران حضور یافت و درباره اظهارات اصلاحطلبان درخصوص جدایی اعتدالیون و حزب توسعه از مذاکرات انتخاباتی مجلس در شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان، گفت: ما الان آنقدر گرفتاریم که وارد بحث انتخابات نشدهایم. نه ائتلاف را میشود تایید کرد نه جدایی را میشود تایید کرد. ما در شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه هم بحث انتخابات زیاد کردهایم و استانهایمان فعال هستند. ولی اینکه ما چگونه میخواهیم وارد شویم را گذاشتهایم تا کمی پیش رود. ضمن اینکه ما از خود اصلاحطلبان نیز یک صدا نمیشنویم.
♦️در سوی دیگر نیز احمد زیدآبادی، روزنامهنگار اصلاحطلب در میزگردی که مصطفی تاجزاده معاون سیاسی وزیرکشور دولت اصلاحات نیز حضور داشت و تبدیل به مناظره شد، گفت: اگر این بساط اصلاحطلبی برچیده شود کلی سود دارد و از وضعیت ضررناک فعلی بهتر است... اصلاحطلبان اعتبار اجتماعی ندارند که بخواهند یک جنبش اجتماعی راه بیاندازند. وی در این میزگرد که خبرگزاری فارس از آن بهعنوان ادامه پینگپنگ اصلاحات ـ کارگزاران چهار ماه مانده به انتخابات تعبیر کرده است، برای مثال میگوید اگر شکوری راد بهعنوان پزشک به فشافویه برود و 10بیمار را معالجه کند اثرگذارتر است.
☑️ #کانال_جوانان_انقلابی
🆔 @naslechaharome
🔻گروهک مسلح وابسته به محمود الصرخی، به روی تظاهرات کنندگان به شکل وحشیانه ای آتش گشوده و تعدادی را به شهادت رسانده است
محمود الصرخی، روحانی به ظاهر شیعه عراقی است که نیروی مسلح در اختیار دارد
او مخالف فتوای جهاد آیت الله سیستانی با داعش بود و پیش از این، یکبار هم در دوره نخست وزیری نوری مالکی، دارو دستهاش کربلا را ناامن کردند که نوری مالکی با شدت با آنها برخورد کرد
#كربلاء
qoute 👤 Hossein Dalirian
⛔افشاگری علیه"دشمنان داخلی"👇
@doshmandakheli
💥 در مواجهه با تمدن غرب، کدام استراتژی را باید دنبال کنیم؟:
۱. انزوا (کنارهگیری از مدرنیته)؛
۲. مدرنیزاسیون (پذیرشِ کامل مدرنیته)؛
۳. مدرنیته اسلامی (ترکیبِ اسلام و مدرنیته)؛
۴. تمدن اسلامی (انحلال مدرنیته در تمدن نوین).
🔵 استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«سؤال این است که استراتژیِ انقلاب اسلامی درمقابلِ تمدّن غرب چه باید باشد؟ با این مدنیت مدرن که پیش روی ماست چه باید کرد؟
جوابهای متفاوتی به این پرسش داده شده است و رویکردهای مختلفی شکل گرفته است.
.
1⃣ رویکرد اول این است که ما باید بهطورکلی از این تمدن تبرّی بجوییم و سعی کنیم به هیچ وجه آلودهٔ به آن نشویم و انزوای کامل پیدا کنیم. این یک مدل است که طبیعتاً نمیتواند نسخهٔ اجتماعی باشد و نسخهٔ مقابلهٔ با آن دستگاه نیست. یعنی، اینکه آدم منزوی بشود و بهصورت همان زندگی کاملاً سنتیِ قدیم زندگی کند و از مظاهر تمدنی هم مطلقاً استفاده نکند، تقریباً نشدنی است؛ اگر هم بشود، یک الگوی عمومی نیست و برخورد فعال با واقعه نیست. نمونهاش مدلِ مقلدهای مرحوم میرزا صادق تبریزی است.
2⃣ رویکرد دوم این است که تمدّن غرب کلاً پدیدهٔ خیلی خوبی است و ما باید آن را بپذیریم و خودمان را با آن تطبیق دهیم، و حَتّی فرهنگ دینی و سنن مذهبی خودمان را به نفع آن تغییر دهیم. این پاسخِ روشنفکرهای سکولار است که تمامیتِ اندیشهٔ غربی را قبول کردهاند و معتقد به تمدّن غرب با همه لایههای آن هستند؛ یعنی از لایههای ایدئولوژیک تا فلسفی و تا لایههای علمی و صنعتی و ساختارهای اجتماعیِ آن را به رسمیت میشناسند؛ میگویند ما باید تمامیت این تمدّن را بپذیریم؛ نمیشود اقتصادش را پذیرفت ولی ایدئولوژی آن را نپذیرفت. اقتصادِ لیبرال با فرهنگِ لیبرال و با سیاستِ لیبرال هماهنگ است و اینها با لایههای عمیقترِ اندیشههای فلسفی و با لایههای عمیقتر ایدئولوژیکی یک مجموعه هستند؛ این مجموعه را بهتمامه باید بپذیریم و سعی کنیم که خودمان را با همهٔ لایههای آن وفق دهیم. من گاهی از این نظریه به «مدرنیزاسیون» و اصلاح تمام ابعاد حیات اجتماعی ازجمله قرائت دینی جامعه تعبیر میکنم؛ چون میگویند در چالش بین دینداری و دنیای مدرن ما باید قرائتِ دینی را در همهٔ عرصهها با دنیای مدرن وفق دهیم. که در دورهای سعی کردند این ادعا را در مقیاس منطق هم تئوریزه کنند. مثلاً نظریهٔ قبض و بسط میخواست پذیرش تمدّن غرب را در مقیاس منطق تئوریزه کند؛ این نظریه میگفت منطقاً معرفتی صحیح است که در دادوستدِ با علوم مدرن باشد؛ حَتّی میگفت معرفت دینی هم باید از علوم مدرن تبعیت کند. به عبارت دیگر، در تعاملِ درونیِ منظومهٔ معرفت، باید متغیر اصلیْ معرفتهای تجربی و علمی و عقلانی باشد و معرفت دینی تابع باشد.
3⃣ رویکرد سوّم که معمولاً حقیر آن را «مدرنیته اسلامی» یا اسلامی کردن مدرنیته تعبیر میکنم، میگوید لایهای از مدرنیته باید تغییر کند که آن اخلاق است؛ یعنی لایهٔ معنویت و اخلاق باید احیاء شود و به مناسباتِ دنیای مدرن ضمیمه گردد تا جامعهٔ اسلامی درست بشود. مدل آقای هاشمی همین بود و مدلِ برخی مسئولین کنونی هم همین است.
اما باید توجه کرد که مدرن شدن به این نیست که ما فقط محصولات مدرن را مصرف کنیم؛ باید انسانی که در این فضا زندگی میکند، انسان مدرن بشود؛ انسان مدرن کسی است که احساسش، عواطفش، عقلانیتش و مهارتهایش همه مدرن بشود؛ چون اصل مدرنیته روی دوش انسانهایی سوار است که مدرن شدهاند. لذا بهنظر من، تحول اساسی در دنیای مدرن، تحول انسانی است.
4⃣ رویکرد چهارم، رویکرد تمدّن اسلامی است؛ یعنی اگر «آرمانِ» ما عصر ظهور است، «افقِ» قابلدستیابیِ ما در قبل از ظهور، تمدنسازی اسلامی است.
این تمدّن چگونه ساخته میشود؟ رهبر معظم انقلاب میفرمایند اول باید انقلاب کنیم؛ این انقلاب، چون مبتنی بر یک ارزشها و دنبال تحقق یک ارزشهایی است، حتماً با جامعه جهانی درگیر خواهد شد. و این درگیری هم درگیریِ همهجانبهای است. در متن این درگیری باید شما به سمت تمدّن اسلامی حرکت کنید.
پس باید «انقلاب» کنیم و «نظام» بسازیم. این دو کار را انجام دادهایم. در ادامهٔ مسیر باید «دولت» بسازیم، و بعدش «جامعه» بسازیم و بعد «تمدّن» بسازیم. این پنج مرحلهای است که باید طی کنیم.
در این پنج گام باید با روش «استحاله» با تمدن مدرن مواجه شویم و تلاش کنیم تمدن مدرن را در تمدن اسلامی منحل کنیم (اقلاً در مقیاس منطقهای). ما در مرحلهٔ اصلِ انقلاب اسلامی این کار را کردیم. در مرحلهٔ تدوین قانون اساسی هم این کار را تجربه کردیم. در مرحلهٔ دولتسازی اسلامی هم باید همین کار را بکنیم.» (دی ۱۳۹۷)
⛔️سکوت مرگبار بر بیت مرجعیت خود خوانده
در حالی که مردم مظلوم عراق بخصوص شیعیان ، این روزها و شب ها تحت ستم و ظلم فتنه گران انگلیسی ، سعودی ،عبری و بعثی هستند در خانه سید صادق شیرازی چه می گذرد ؟
👈آیا از جلسه ای ، صدور اعلامیه ای ، سخنرانی حماسی ، تجمع اعتراضی ، نامه نگاری به مجامع بین الملل و حقوق بشر ی ، ارسال کمک های نقدی و غیر نقدی برای شیعیان عراق ، اهداء خونی ، فریادی ، خبری هست یا خیر ؟
👈 سید صادق و اطرافیانش با این همه رسانه های متنوع که در اختیار دارند تا کنون چه عملکردی در دفاع از شیعیان مظلوم عراق داشته اند ؟
👈آیا برای سید صادق و اطرافیانش مهم نیست که ابرو و حیثیت شیعیان در عراق در خطر است ؟
👈آیا برای سید صادق مهم نیست که در همان جاده و خیابان و کوچه و میدانی که دهها موکبش در ایام اربعین به تبلیغش پرداختن این روزها جولانگاه بعثی ها ، ته ماندگان داعش و نفوذی ها شده است ؟
👈آیا برای سید صادق فقط سیاست ها و برنامه های تفرقه افکن انگلیس مهم است ؟
👈 بی محلی ، بی ادبی ، بی توجهی سید صادق قابل بخشش نیست.
#تشیع_لندنی
🇮🇷
محرمانه
🔴 فتنه برای جبران شکست
@secret_file
#فتنه تازهای در عراق و لبنان آغاز شده. ریشه یا به تعبیر دقیقتر «بهانه» هر دو فتنه، اقتصادی است ولی هدف، جبران شکست در سوریه است و احتمالا احیاء داعش یا شرایطی است که قرار بود با داعش به وجود آید.
اگر دیروز دشمن تصور نمیکرد از دل فتنه داعش «حشدالشعبی» و «راهپیمایی میلیونی اربعین» بیرون میآید، تردید نداشته باشید از امروز هم نمیدانند و نمیتوانند پیشبینی کنند که از دل این فتنه جدید چه چیزی بیرون خواهد آمد.
فقط یک جمله از گزارش جدید نشریه فارین پالیسی را در اینجا نقل قول کرده و میگذریم:
آمریکا در حال ترک خلیجفارس است. امسال یا سال بعد، شکی وجود ندارد که آمریکا میرود... ایران مالک خلیجفارس میشود... چون در جنگهای خاورمیانه پیروز شده است...!
✍ جعفر بلوری
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
سلام استاد
نظرتان راجع به این دو پیام 👆 چیست؟ 1-🔺ارتباط احتمالی دستگیری #زم با اغتشاشات عراق و لبنان!
#فتنه_اکبر شاید همینی است که هم اکنون استارتش را در لبنان و عراق زده اتد! #اکبر بودن این فتنه لابد به این جهت است که در آن نه فقط #ایران، که کل جغرافیای #محور_مقاومت دستخوش التهاب و اغتشاش و آشوب شود! دقیقا همان کشورهایی که مقابل آمریکا و پیشروی اسرائیل ایستاده اند! همزمانی تجاوز ترکیه به #سوریه با چراغ سبز #ترامپ، آشوبهای خیابانی در عراق با تحرکات بعثیها، و اغتشاشات لبنان با مدیریت احزاب نزدیک به #آمریکا، همگی از بروز #فتنه ای بزرگ در منطقه حکایت دارند که هوشیاری ویژه ای میطلبد. در عراق مرجعیت دینی، در اقدامی هوشیارانه اعتراضات را حق مردم دانسته و ضمن همراهی با ملت از دولت خواسته به خواسته های آنان توجه کند. در لبنان نیز دبیر کل مقاومت جنبش را مردمی خواند و ضمن حمایت از دولت مستقر، خواستار اصلاح شیوه های غلط و رسیدگی به مشکلات مردم شد. در #عراق مسوولان سعی میکنند تا با کنار کشیدن بسیج مردمی از صحنه های درگیری بهانه دست دشمن ندهند، و در لبنان نیز دبیرکل مقاومت امروز از حامیان این جریان خواست تا صحنه ها را ترک کنند. هرچند همه میدانند این یک شیطنت آمریکایی - اسرائیلی است، اما به دلیل اینکه بسیاری از مردم تحلیل درستی از حوادث ندارند، محور مقاومت در حال مدیریت ماجراست. سوریه درگیر جنگ، عراق درگیر آشوب و لبنان نیز به همین طریق گرفتار اغتشاش! حال ممکن است بپرسید چرا سراغ #ایران نیامده اند؟! این سوال را با سوال دیگری پاسخ میدهم: سربازان گمنام امام زمان(عج) #روح_الله_زم را در کدام کشور دستگیر کردند؟ در #عراق! روح الله زمی که با کانال #آمد_نیوز در اغتشاشات دیماه ۹۶ نقش برجسته ای داشت، در سفارت فرانسه آن هم در بغداد قرار بوده چکار کند؟! آیا غیر از این است که قرار بوده ارتباط معنی داری بین آشوبهای واتساپی و تلگرامی عراق، لبنان و [در صورت دستگیر نشدن] ایران بوجود آورد؟ اینجاست که ارزش کار بچه های سازمان اطلاعات در دستگیری زم مشخص میشود. با بازداشت زم بخش عمده پروژه امریکایی - اسرائیلی به هم ریخت، اما اگر فکر میکنید عقب نشسته اند سخت در اشتباهید. موضوعات سیاسی - اجتماعی کشور را به دقت دنبال کنید و اظهارات ضد و نقیض سیاسیون و سلبریتی ها را زیر نظر بگیرید. سعی کنید در دوقطبی ها بازی نخورید و از روی تعصبات سیاسی، جناحی و حتی ورزشی وارد جدل های بیهوده نشوید. فتنه ۹۸ که رهبری قبلا از آن یاد کرده بودند فقط مختص ایران نیست. این نقشه ای است که قرار است جغرافیای مقاومت را درگیر کند. بدانید منطقه آبستن حوادث بزرگی است! گوشتان به رهبری باشد 2-بسیار مهم، حتما بخوانید🔻
سیل و باران و زلزله و جنگ، عراق را در هم خواهد نوردید
مردم عراق نمیدانند، ندانسته وارد چه بلایی میشوند
فتنه ها عراق را خواهد گرفت
آمریکای ملعون الانبار رو تبدیل به محل دپوی تجهیزات نظامی کرده و اون رو در اختیار داعش گذاشته
باید منتظر انفجارات بزرگ و البته حمله های شدید از طرف داعش بود
مردم عزیز ما هم مواظب دو قطبی سازی بنی صدرهای داخلی باشند
هر جا دیدید که دو قطبی بین رهبر و دیگران ایجاد شد سریعا بدانید طرف مقابل رهبری تیم دشمن است
پشت حضرت آقا را خالی نکنید
این را در یکی دو ماه آینده باید امتحان کنیم
هر کس هر چه گفت هر کاری کرد فقط وفقط بگویید حق با رهبر است و از ایشان حمایت کنید
فتنه عراق هنوز رسما شروع نشده
هر وقت دیدید بصره شلوغ شد موضوع را جدی بگیرید
ماه آینده ماه سرنوشت سازی برای منطقه است
شروع کار داعش جدید در عراق با
حمله به مواضع حشدالشعبی که شیطان بزرگ منطقه الانبار را کاملا تجهیز و در اختیار داعش قرار داده کلید خورد
کاش مردم عراق بدانند که دارن وارد چه فتنه ای میشوند
داعش جدید سوار بر فتنه عراق خواهد شد
این داعش نوین بسیار خونخوارتر و البته مجهزتر از داعش قبل است
از سوریه غافل نشوید
ترکیه با سر به سمت قرقیسیا در حال سقوط است
اگر دولت عراق سقوط کند ، میشود آنچه نباید بشود
احتمال سقوط دولت عراق بسیار بالاست
استعفای دولت عراق به هیچ عنوان به نفع مردم این کشور نیست
این دقیقا چیزیست که آمریکا و عربستان و اسرائیل و داعش میخواهند