1_48237200.mp3
13.05M
🎙⭕️کولاک پناهیان
👤 سخنرانی صریح و شجاعانهی پناهیان به مناسبت دهه فجر در قم
🔻حکم بنی صدر خائن چه بود ؟
🔻حکم کسی که نفوذی است و ارزش اموال مردم را یک سوم کم کرده چیست؟
🔻حکم کسی که عامدانه و آگاهانه درصدد ناراضی کردن جامعه است چیست ؟
🔻احکام طهارت و نجاست را همه می دانند #احکام مبارزه با طواغیت را در منبرها شرح دهید
#تفاوت کاپیتولاسیون و پالرمو و قراردادهای ننگین امروزی چیست؟
🔻چرا #فقها ساکتند آیا #امام خمینی اشتباه کرد یا...
🔺هر چقدر با حرفاش موافقی نشر بدید
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh1 🔜 #پدرفتنه
https://www.instagram.com/pedarefetneh1
🚨 طرح آمریکایی #معامله_قرن، قبل از مردن ترامپ خواهد مرد
رهبر انقلاب، صبح امروز: زورگویان و سرگردنهبگیران آمریکایی اخیراً از یک طرحی رونمایی کردند؛ اسم آن را هم گذاشتند معاملهی قرن.
🔻خودشان را دلخوش میکنند به اینکه یک اسم بزرگی برایش بگذارند، شاید بگیرد، شاید بشود.
🔻به نظر بنده این کاری که اینها انجام دادند و دنبالش هستند، اولاً احمقانه است، ثانیاً نشانهی خباثت است، ثالثاً از همین الان و شروع به کار به ضرر خودشان است.
🔻احمقانه است، چرا؟ چون این طرح قطعاً به نتیجه نمیرسد. این طرح قبل از مُردن ترامپ، میمیرد.
🔻بنابراین {براى}یک کاری که قطعاً تحقّق پیدا نخواهد کرد، آمدن و نشستن و خرج کردن و دعوت کردن و این و آن را دعوت کردن و در دنیا جنجال راه انداختن و رونمایی کردن ، یک عمل احمقانه است.
🔻ثانیاً نشانهی خباثت و دغلکاری آمریکاییها است؛ ... چرا؟ برای خاطر اینکه آنها آمدهاند با یک طرف دیگری که همان صهیونیستها هستند، معامله کردهاند، موضوع معامله یک چیزی است که متعلق به آنها نیست؛ ... فلسطین، مال فلسطینیها است؛ شما چه کاره هستید که بیایید راجع به فلسطین تصمیم بگیرید؟
🔻بعد هم گفتیم از اوّل کار، این کار به ضرر خودشان است؛ چرا؟ برای خاطر اینکه همهی تلاش دستگاه استکبار این بود و هست که نام فلسطین و یاد فلسطین را به فراموشی بسپرند. ... این کاری که اینها کردند، بعکس موجب شد که مسئلهی فلسطین زنده شد. الان همهی دنیا نسبت به مظلومیّت مردم فلسطین و اینکه حق با اینها است، دارند حرف میزنند و آمریکا را محکوم میکنند. حالا به چهار نفر سران خائنِ عرب نباید نگاه کرد. ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
☑️ @Khamenei_ir
🔻سازمانهای مسلّح فلسطینی مقاومت را ادامه خواهند داد
🔹رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اقشار مختلف مردم: حالا آنها تلاشهایی خواهند کرد برای اینکه این طرح را پیش ببرند. آنها برای اینکه این کار را پیش ببرند به سلاح و پول تکیه میکنند؛ بعضیها را با رشوه، بعضیها را با اسلحه تطمیع میکنند، تهدید میکنند.
علاجش چیست؟ علاج عبارت است از ایستادگی و مقاومت شجاعانه. ملّت فلسطین و عناصر فلسطینی و سازمانهای فلسطینی بایستی با جهاد فداکارانهی خودشان، عرصه را بر دشمن صهیونیست و بر آمریکا تنگ کنند؛ راهش فقط این است. همه ی دنیای اسلام هم باید از اینها کمک کنند و حمایت کنند. همهی ملّتهای مسلمان باید از فلسطینیها پشتیبانی کنند و حمایت کنند. البتّه من عقیدهام این است که سازمانهای مسلّح فلسطینی خواهند ایستاد؛ مقاومت را ادامه خواهند داد. راهش مقاومت است.
🔹 این مقاومت خوشبختانه امروز در منطقهی غرب آسیا مخصوص فلسطین نیست؛ در یک دایرهی وسیعتری از فلسطین این مقاومت وجود دارد و روزبهروز انشاءالله این مقاومت بیشتر خواهد شد. و ما به عنوان نظام جمهوری اسلامی وظیفه ی خودمان را پشتیبانی از گروههای مبارز فلسطینی میدانیم و هر جور بتوانیم، هر مقدار بتوانیم با همهی وجود از آنها پشتیبانی خواهیم کرد.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
☑️ @Khamenei_ir
🚨 انشاءالله شما جوانان در بیتالمقدس نماز خواهید خواند
🔻علاج اساسی مسئلهی فلسطین، انتخاب یک حکومتی با رأی عمومی مردم فلسطینیالاصل است
🔹علاج اساسی و زیربنایی مسئلهی فلسطین، همان مطلبی است که ما چند سال قبل گفتیم و در مراکز مهمّ بینالمللی هم این ثبت شده. از همهی افراد فلسطینیالاصل، از هر مذهبی -چه مسلمان،چه مسیحی،وچه یهودی- نه آن کسی که مال فلان کشور است و آمده آنجا ساکن شده، نظرخواهی بشود و نظام مورد قبول آنها سر کار بیاید. در همهی فلسطین، یک حکومتی با رأی عمومی مردم باید سر کار بیاید که دربارهی مسائل فلسطین و امثال نتانیاهو و دیگران تصمیمگیری کنند. این تنها راهی است که برای صلح و حلّ مسئلهی فلسطین وجود دارد.
🔹انشاءالله این {مطلب} پیش خواهد رفت و امیدواریم که شما جوانان آن روز را ببینید و انشاءالله خواهید دید و انشاءالله در بیتالمقدّس که این قدر برای آنها مسئلهی مهمّی است، نماز خواهید خواند.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
☑️ @Khamenei_ir
🗳هرکسی که به ایران و امنیت آن علاقهمند است باید در انتخابات شرکت کند
🔻بیانات رهبر انقلاب درباره #انتخابات مجلس شورای اسلامی، در دیدار اقشار مختلف مردم: علاج مشکل ما با دشمنان قویپنجه و بیرحم این است که قوی شویم. «مجلس قوی» از مؤلفه های قوی شدن ایران است و تشکیل مجلس قوی نیز به رأی بالای ملت وابسته است.
🔹مردم گلههایی از وضع معیشتی دارند که در اغلب موارد بجاست و مربوط به برخی قوانین و عملکرد بعضی مسئولان اجرایی است. گلایههای مردم به اصل انتخابات مربوط نمی شود، این گلایه از کسان دیگری است و ملت قدر مجلس قوی را که متعلق به همه کشور و عموم مردم است، می داند.
🔹ممکن است کسی از بنده خوشش نیاید اما اگر ایران را دوست دارد، باید به پای صندوق رأی بیاید، بنابراین هرکس به ایران علاقهمند است و امنیت کشور، حل شدن مشکلات و گردش صحیح نخبگانی را دوست دارد، در انتخابات شرکت کند.
🔹افراد مؤمن و انقلابی با انگیزه قوی در انتخابات شرکت خواهند کرد اما اگر کسی انگیزه دینی و انقلابی ندارد اما میهن عزیز را دوست دارد لازم است به پای صندوقهای رأی بیاید.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
☑️ @Khamenei_ir
🗳 تشریح شاخصهای انتخاب درست در انتخابات مجلس توسط رهبر انقلاب
🔻رهبر انقلاب : باید فردی را برای مجلس انتخاب کرد که مؤمن، انقلابی، شجاع، دارای روحیه جهادی، کارآمد و به معنی واقعی کلمه طرفدار عدالت باشد.
🔹فردی که از سخن گفتن بر ضد فلان قدرت خارجی هراس دارد، لایق نمایندگی مردم با عزت، مقتدر و شجاع ایران نیست.
🔹باید افرادی را انتخاب کرد که بتوانند پرچم عدالت اعم از عدالت اقتصادی، حقوقی و سیاسی را در کشور برافراشته نگه دارند.
🔹مردم باید افرادی با چنین ویژگی هایی را بشناسند و به آنها رأی دهند اما اگر خودشان نمی توانند به شناخت برسند، از راهنمایی و مشورت افراد بصیر و مورد اعتماد استفاده کنند بنابراین هیچ کسی نباید بگوید چون افراد را نمی شناسم رأی نمی دهم. همه باید با اتکاء به خداوند وارد میدان شوند و رأی دهند.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
☑️ @Khamenei_ir
🗳 چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شماست صحیح و متقن است اما وقتی به نفع شما نیست انتخابات خراب است
🔻حمله به شورای نگهبان از غلط ترین کارهاست
🔹بیانات رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم: وقتی انتخابات از ابعاد مختلف دارای این همه اهمیت و تأثیرگذاری است، نباید با حاشیهسازی، سخنان گوناگون و حرفهای دلسرد کننده آن را از رونق انداخت.
🔹وقتی برخی رسانههای خائن خارجی، جمعیت عظیم میلیونی ملت را چند هزار نفره میخوانند اما تحرک چند صد نفر در خیابانها را به اسم ملت ایران جا میزنند، طبعاً مردم به این رسانهها اعتماد نمیکنند البته به شرطیکه از داخل به این رسانهها مایه تبلیغات سوء داده نشود.
🔹گویندگانی که تریبون دارند یا بهواسطه جایگاه خود میتوانند در رسانهها و فضای مجازی حرف بزنند، نباید جوری اظهار نظر کنند که دشمن با بزرگنمایی حرف آنها، برای دلسرد کردن مردم، خوراک گیرش بیاید.
🔹انتخابات در ایران جزء سالمترین انتخابات در جهان است. وقتی شما به دروغ میگویید این انتخابات مهندسی شده و یا اینکه انتخابات نیست انتصابات است، مردم دلسرد میشوند.
🔹برخی که بهوسیله انتخابات به جایی رسیدهاند انتخابات را زیر سؤال می برند. چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شما است صحیح و متقن است اما وقتی به نفع شما نیست انتخابات خراب است.
🔹از دشمن نمیشود گلایه کرد اما فلان نویسنده، مرتبطین با فضای مجازی، نماینده مجلس و فلان مسئول مهم دولتی باید مراقب باشند و اینجور نشود که بگوییم مردم شرکت کنید اما در عین حال، به غلط، جوری حرف بزنیم که مردم از حضور در انتخابات دلسرد شوند.
🔹حمله به شورای نگهبان از غلط ترین کارهاست. شورای نگهبان مرکب از شش فقیه عادل و شش حقوقدان برجسته منتخب مجلس، در قانون اساسی شأنی دارد و مجموعه ای قابل اعتماد است چگونه انسان می تواند به راحتی این مجموعه را به غرض ورزی درباره برخی افراد متهم کند.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
☑️ @Khamenei_ir
13981116_35384_128k.mp3
11.95M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از اقشار مختلف مردم. ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
☑️ @Khamenei_ir
13981116_35381_128k.mp3
9.43M
بشنوید |گزیده بیانات صبح امروز رهبر انقلاب درباره #انتخابات مجلس شورای اسلامی.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
☑️ @Khamenei_ir
امام خمینی.ppt
5.93M
✳️ پاورپوینت زندگینامه امام خمینی رحمه الله
📚کانال بانک پاورپوینت👇
@bankpowerpoint
✳️برای دوستان خودفورواردکنید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
گوشه_ای_از_مفاسد_شاه.ppt
16.88M
✳️ پاورپوینت گوشه ای از مفاسد رژیم پهلوی وپاسخ به شبهات
📚کانال بانک پاورپوینت👇
@bankpowerpoint
✳️برای دوستان خودفورواردکنید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
مجلس شورای اسلامی1.pptx
5.41M
❇️ پاورپوینت مجلس شورای اسلامی
📚کانال بانک پاورپوینت👇
@bankpowerpoint
✳️برای دوستان خودفورواردکنید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔻مشارکت سیاسی یکی از شاخصههای مهم «توسعه سیاسی» است و در ادبیات سیاسی امروز جهان، نظامهای سیاسی مختلف را نسبت به سطوح و دایره مشارکت به نظامهای سیاسی استبدادی تا دموکراتیک تقسیم میکنند.
مشارکت سیاسی فعالیت داوطلبانه اعضای جامعه در شرکت مستقیم و غیر مستقیم در سیاستگذاری عمومی و انتخاب کارگزاران است. این مشارکت سطوح گوناگونی دارد که تحقق آن در نظامهای سیاسی مختلف مبتنی بر شرایط سیاسیـ اجتماعی آن کشورهاست. در مجموع سطوح زیر را میتوان برای مشارکت سیاسی برشمرد:
1- حق رأی و شرکت در انتخابات؛
2 - حق فعالیتهای سیاسی و عضویت در احزاب و گروههای سیاسی؛
3 - حق کاندیداتوری در انتخابات؛
4 - دخالت در تصمیمگیریهای کلان و تغییرات ساختاری.
در همه این سطوح، وجود برخی صلاحیتها ضروری به نظر میرسد. البته هر چه سطح مشارکت و تأثیرگذاری بر سیاست افزایش یابد، باید انتظار داشت که به همان اندازه شاخصه صلاحیتها بالا رفته و بدین معنا جمع کمتری از افراد میتوانند بالفعل در آن سطح از مشارکت نقشآفرین باشند، مگر آنکه قبل از آن صلاحیتهای لازم را کسب کنند.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
جمهوری اسلامی نظامی سیاسی است که مبتنی بر آموزههای اسلامی و متکی بر اراده تودههای ملت شکل گرفته است. نقش کلیدی ملت در نظام اسلامی را میتوان در جلوههای مختلفی از نظام اسلامی مشاهده کرد. نقش مردم در شکلگیری انقلاب اسلامی، شکلگیری نظام سیاسی جمهوری اسلامی، مکلف بودن مسئولان در برابر مردم، بهرهبرداری از فكر و عمل مردم در اعتلای كشور و نقش مردم در انتخاب مسئولان، نمادهای تجلی جایگاه ملت در نظام اسلامی است.
در این میان، نقش ملت در انتخاب مسئولان، مهمترین تجلیگاه مردمسالاری در جمهوری اسلامی است. در چهار دهه گذشته، کم و بیش هر سال یک انتخابات با حضور حداکثری ملت برگزار و صدها میلیون رأی به صندوقها ریخته شده است و هیچ مسئولی نیست که با انتخاب ملت به قدرت نرسیده باشد. این حقیقتی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی به آن چنین اشاره میکنند: «امروز در جمهوری اسلامی همه مقاماتی كه به نحوی در كار مردم دخالت دارند، مستقیم یا غیر مستقیم منتخب خود مردمند؛ حتّی رهبری. یعنی در نظام اسلامی، دارا بودن معیارها كافی نیست؛ بلكه انتخاب مردم هم شرط لازم است و بدون انتخاب مردم امكان ندارد.»(13/11/1370)
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔻با پیروزی انقلاب اسلامی مردم به خانههای خود باز نگشتند و زمام امور را به نخبگان و سیاسیون نسپردند تا آنها برایشان تصمیم بگیرند و آنها تنها در وضعیت انفعالی نظارهگر مسائل باشند. 🔻این جهتگیری برخاسته از نگاه رهبری الهی بود که در رأس این نهضت قرار داشت و ایشان با تمام وجود به ملت خویش باور داشتند.
🔻 به همین دلیل از روز اول پیروزی نهضت کار را به مردم سپردند و از آنها خواستند تا در گام به گام فرایند شکلگیری نظام رأی خود را اعلام کنند. همهپرسی جمهوری اسلامی، انتخابات مجلس خبرگان، همهپرسی قانون اساسی، انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات ریاستجمهوری، در دو سال ابتدایی شکلگیری این نظام سیاسی با حضور پرشکوه مردم همراه بود و نظام سیاسی مبتنی بر خواست و رأی ملت قانونی شد.
🔹حضرت امام(ره) در آستانه شکلگیری مجلس خبرگان با صراحت اعلام میدارند، اعضای مجلس خبرگان تنها وکیل ملت بوده و قانون تدوین شده باید به تأیید ملت برسد؛ چرا که «میزان رأی ملت است، ملت یك وقت خودش رأی میدهد، این اساس، یك وقت یك عدهای را تعیین میكند كه آنها رأی بدهند، آن در مرتبه دوم صحیح است، والا مرتبه اول، حق مال خود ملت است.»(25/3/1358)
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
ایفای نقش مردم در قدرت سیاسی وجوه مختلفی دارد و گاه مردم به صورت مستقیم، از طریق همهپرسی و گاه به صورت غیرمستقیم، از طریق انتخاب نمایندگان مجالس در قدرت سیاسی مشارکت و نقش ایفا میکنند؛ اما این ایفای نقش زمانی تکمیل میشود که مردم بتوانند بر قدرت سیاسی نیز نظارت کنند، هرچند نمایندگانی که انتخاب میکنند، از جانب آنان این وظیفه را انجام میدهند، اما این موضوع احساس حضور مردم در قدرت و نظارت بر آن را تماماً تکمیل نمیکند. مردم نیاز دارند در حوزه سیاست به صورت نسبتاً دائمی دیده شوند و احساس کنند نقشآفرینی آنها در قدرت سیاسی تنها بهواسطه مکانیسم همهپرسی و انتخاب نماینده اعمال نمیشود. در اینجا کارکرد احزاب و گروههای سیاسی مشخص میشود. احزاب و گروههای سیاسی که با مجوز نهادهای قانونی در کشورها ایجاد میشوند گروهی از افراد با اصول و اهداف سیاسی مشخصی هستند و بر اساس این اصول و اهداف، بر قدرت سیاسی نظارت و خواستههای مردم را بازتعریف میکنند و آنها را به صاحبان قدرت انتقال میدهند.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔴درسها وعبرتهای انتخابات🔴
🔷با نزدیک شدن به انتخابات مجلس یازدهم، مردم باید تامل و تدبّر داشته باشند که انتخابهای چند سال اخیرشان چه آثار و تبعاتی داشته است؟
♦️انتخابات و عبرتهای انتخابات
1⃣طناب سلبریتیها کاملا پوسیده بود
2⃣با سوت و کف رای دادن، اشتباه بود
3⃣سایه موهوم جنگ، فریب انتخاباتی بود
4⃣وعدههای بدون برنامه، شعار و فیک بود
5⃣آمریکا کلید گشایش نبود؛ اصل مشکل بود
6⃣رای دادن با ترفند رقیبهراسی خطا بود
7⃣دوقطبی سازیها، کاذب و فریب بود
8⃣تکیه به غربگرایان، تکیه بر باد بود
9⃣آزموده را مجددا آزمودن خطا بود
🔷درسآموزی مردم از انتخابات در طی این چند سال اخیر میتواند این نکته باشد که انتخابات صرفا یک #کنش هیجانی نیست و مردم پس از انتخابات، مسئول تبعات خوب و بد انتخاب خود هستند. انتخابات در این سالها نشان داد که بیش از همیشه، نیازمند عقلانیت در رای دادن هستیم.
#درسهای_انتخابات
#عبرتهای_انتخابات
#عقلانیت_در_رای_دادن
🚩 @DrRezaSeraj
🗳هرکسی که به ایران و امنیت آن علاقهمند است باید در انتخابات شرکت کند
🔻بیانات رهبر انقلاب درباره #انتخابات مجلس شورای اسلامی، در دیدار اقشار مختلف مردم: علاج مشکل ما با دشمنان قویپنجه و بیرحم این است که قوی شویم. «مجلس قوی» از مؤلفه های قوی شدن ایران است و تشکیل مجلس قوی نیز به رأی بالای ملت وابسته است.
🔹مردم گلههایی از وضع معیشتی دارند که در اغلب موارد بجاست و مربوط به برخی قوانین و عملکرد بعضی مسئولان اجرایی است. گلایههای مردم به اصل انتخابات مربوط نمی شود، این گلایه از کسان دیگری است و ملت قدر مجلس قوی را که متعلق به همه کشور و عموم مردم است، می داند.
🔹ممکن است کسی از بنده خوشش نیاید اما اگر ایران را دوست دارد، باید به پای صندوق رأی بیاید، بنابراین هرکس به ایران علاقهمند است و امنیت کشور، حل شدن مشکلات و گردش صحیح نخبگانی را دوست دارد، در انتخابات شرکت کند.
🔹افراد مؤمن و انقلابی با انگیزه قوی در انتخابات شرکت خواهند کرد اما اگر کسی انگیزه دینی و انقلابی ندارد اما میهن عزیز را دوست دارد لازم است به پای صندوقهای رأی بیاید.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
☑️ @Khamenei_ir
🗳 تشریح شاخصهای انتخاب درست در انتخابات مجلس توسط رهبر انقلاب
🔻رهبر انقلاب : باید فردی را برای مجلس انتخاب کرد که مؤمن، انقلابی، شجاع، دارای روحیه جهادی، کارآمد و به معنی واقعی کلمه طرفدار عدالت باشد.
🔹فردی که از سخن گفتن بر ضد فلان قدرت خارجی هراس دارد، لایق نمایندگی مردم با عزت، مقتدر و شجاع ایران نیست.
🔹باید افرادی را انتخاب کرد که بتوانند پرچم عدالت اعم از عدالت اقتصادی، حقوقی و سیاسی را در کشور برافراشته نگه دارند.
🔹مردم باید افرادی با چنین ویژگی هایی را بشناسند و به آنها رأی دهند اما اگر خودشان نمی توانند به شناخت برسند، از راهنمایی و مشورت افراد بصیر و مورد اعتماد استفاده کنند بنابراین هیچ کسی نباید بگوید چون افراد را نمی شناسم رأی نمی دهم. همه باید با اتکاء به خداوند وارد میدان شوند و رأی دهند.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
☑️ @Khamenei_ir
🗳 چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شماست صحیح و متقن است اما وقتی به نفع شما نیست انتخابات خراب است
🔻حمله به شورای نگهبان از غلط ترین کارهاست
🔹بیانات رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم: وقتی انتخابات از ابعاد مختلف دارای این همه اهمیت و تأثیرگذاری است، نباید با حاشیهسازی، سخنان گوناگون و حرفهای دلسرد کننده آن را از رونق انداخت.
🔹وقتی برخی رسانههای خائن خارجی، جمعیت عظیم میلیونی ملت را چند هزار نفره میخوانند اما تحرک چند صد نفر در خیابانها را به اسم ملت ایران جا میزنند، طبعاً مردم به این رسانهها اعتماد نمیکنند البته به شرطیکه از داخل به این رسانهها مایه تبلیغات سوء داده نشود.
🔹گویندگانی که تریبون دارند یا بهواسطه جایگاه خود میتوانند در رسانهها و فضای مجازی حرف بزنند، نباید جوری اظهار نظر کنند که دشمن با بزرگنمایی حرف آنها، برای دلسرد کردن مردم، خوراک گیرش بیاید.
🔹انتخابات در ایران جزء سالمترین انتخابات در جهان است. وقتی شما به دروغ میگویید این انتخابات مهندسی شده و یا اینکه انتخابات نیست انتصابات است، مردم دلسرد میشوند.
🔹برخی که بهوسیله انتخابات به جایی رسیدهاند انتخابات را زیر سؤال می برند. چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شما است صحیح و متقن است اما وقتی به نفع شما نیست انتخابات خراب است.
🔹از دشمن نمیشود گلایه کرد اما فلان نویسنده، مرتبطین با فضای مجازی، نماینده مجلس و فلان مسئول مهم دولتی باید مراقب باشند و اینجور نشود که بگوییم مردم شرکت کنید اما در عین حال، به غلط، جوری حرف بزنیم که مردم از حضور در انتخابات دلسرد شوند.
🔹حمله به شورای نگهبان از غلط ترین کارهاست. شورای نگهبان مرکب از شش فقیه عادل و شش حقوقدان برجسته منتخب مجلس، در قانون اساسی شأنی دارد و مجموعه ای قابل اعتماد است چگونه انسان می تواند به راحتی این مجموعه را به غرض ورزی درباره برخی افراد متهم کند.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
☑️ @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ این فیلم را ببینید و برای سلطنت دوستان ایرانی هم ارسال کنید!
◀️ زندگی در لجن و کثافت در یکی از حلبی آبادهای تهران در سال 57..
کشوری که نه درگیر جنگ بود نه تحریم. درآمدهای میلیاردی از نفت داشت اما 46 درصد از ملتش در فقر و بدبختی زندگی می کردند!
@Drseddighi