فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️کنایهی مهران مدیر به خانه نشینی مسئولین دولتی!
در این روزها بیشتر هوای مسئولین رو داشته باشید!
کارمندای دولت یه بخشی از حقوقشونو ببخشن، دو سه ماه یارانه نگیرید، اگه از عیدیتون هم چیزی مونده، برگردونید!
چون اگه کمک نکنید، مسئولین مجبور میشن برای تهیه مایحتاج ما از خونه بیان بیرون و باعث شیوع بیشتر کرونا میشن😂
@Afsaran_ir
💢 پیش بینی ۱۲ استراتژیست جهانی از تاثیرگذاری #کرونا بر تحولات آنی جهان
📰 فارن پالسی از ۱۲ متفکر برجسته خواسته است تا پیشبینی کنند کرونا چگونه بر روابط سیاسی و اقتصادی جهان تاثیر خواهد گذاشت.
🔹 استیون والت:
💭 قدرت گیری ناسیونالیسم، کمرنگتر شدن گلوبالیسم و تضعیف بازار آزاد.
🔹 رابین نیلبت، رئیس چتم هاس:
💭 پایان جهانیشدن، کرونا میتواند کمرِ جهانیسازی اقتصادی را بشکند.
🔹 محبوبانی، موسسه پژوهشی آسیا- سنگاپور:
💭 تسریع روندِ عبور از جهانی شدنِ آمریکایی.
🔹 جان ایکنبری، استاد پرینستون:
💭 قدرتگیری چین، ناسیونالیستها و حتی انترناسیونالیستهای لیبرال، تقویت ناسیونالیسم، شدتگیری رقابت میان قدرتهای بزرگ و جداشدن استراتژیک
🔹 شانون اونیل:عضو شورای روابط خارجی آمریکا:
💭 تضعیف اصول اساسی تولید جهانی، کوچکتر شدن شرکتهای زنجیرهای در جهان.
🔹 شیوشانکار، دانشگاه ملی سنگاپور:
💭 تغییر سیاست در همه کشورها حتی جوامع آزاد به سود دولتها، بعید است اوضاع به سود اقتدارگرایان و پوپولیستها تغییر کند.
🔹 لوری گرت، عضو سابق شورای روابط خارجی امریکا:
💭 تنها اثرات اقتصادی صرف نخواهد و شاهد اختلال در روند زنجیرههای توزیع خواهیم.
🔹 جوزف نای:
💭 کرونا ناکافی بودن استراتژی امنیت ملی ترامپ را آشکار کرد، امریکا نمیتواند تنها به قدرت خود متکی بماند، تاکید بر همکاریهای مشترک در مقابل تهدیدهای آتی،باید نحوه به کار بردن قدرت با دیگر بازیگران را بیاموزیم، در تنظیم استراتژی خود با جهان جدید ناکام بودیم.
🔹 ریچارد هاس، رئیس شورای روابط خارجی:
💭 دشواری برای عبور از این بحران برای کشورهای مختلف، افزایشِ شمارِ دولتهای درمانده و تضعیف شده، وخیمتر شدن روابط چین و آمریکا،تضعیف فرآیند همگرایی اروپایی، بهبود وضعیت بهداشت جهانی،تضعیف میل به جهانی شدن.
🔹 جان آلن، رئیس اندیشکده بروکینگز:
💭 تغییر شکل ساختارِ قدرت در نظام بینالملل، کاهش فعالیت اقتصادی و افزایش تنش بین کشورها، در دراز مدت کاهش چشمگیر ظرفیت تولید اقتصاد جهانی،افزایش بیثباتی و درگیری گسترده در داخل و خارج از مرزها.
🔹 کوری شایک، معاون موسسه مطالعات استراتژیک:
💭 آمریکا دیگر به عنوان یک رهبر بینالمللی شناخته نمیشود. بحران همهگیری کرونا نشان دادواشنگتن در آزمون رهبری جهانی شکست خورده است.
🔹 کاندو لیزا ،معاون اسبق وزیر خارجه امریکا:
💭 این میتواند بحرانی بزرگتر از بحران ۲۰۰۸ باشد.
🔹 نیکلاس برنز:
💭 تردید در خصوص توانایی امریکا برای مدیریت این بحران،اگر آمریکا و چین به جنگ لفظی خود پایان ندهند، از اعتبار هر دو کاسته میشود،اگر اتحادیه اروپا نتواند به داد شهروندانش برسد، دولتهای ملی در اروپا صدایشان بلندتر خواهد شد.
▫️ foreignpolicy.com/2020/03/20/world-order-after-coroanvirus-pandemic/
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔍نگاهی آینده پژوهانه به دنیای پسا کرونا
🔻 # از زمانی که این ویروس تاجدار رخ نموده است، این پرسش در اذهان می چرخد که دنیای پسا #کرونا چگونه خواهد بود؟ آیا دنیای جدیدی شکل خواهد گرفت؟ اگر پاسخ مثبت است، چه تغییراتی در جهان آینده نمایان خواهد شد؟
🔹بسیاری از متفکران معتقدند همانگونه که این بیماری زندگی ها را از بین برده است، تعاملات اقتصادی را مختل کرده و عملکرد ابرقدرتهای جهانی را (بر خلاف تصویر به ظاهر زیبای شان) در معرض دید جهانی قرار داده است؛ منجر به تغییر و تحولات دائمی در قدرت سیاسی و اقتصادی و حتی تعاملات فرهنگی در سطوح مختلف جهانی خواهد شد که علایم آن از هم اکنون در حال نمایان شدن است در این راستا مهمترین تغییرات جهان جدید علی الخصوص در حوزه اقتصادی به قرار زیر است:
🔹 تا کنون روندها به سمت ضعیف شدن هرچه بیشتر دولتها گرایش داشت اما این پاندمیک باعث شد که مردم و به ویژه بیماران بیش از گذشته به دولت ها نیاز پیدا کنند و احتمالاً تقویت نقش دولت ها و قدرتمند شدن نهادهای حاکمیت از اثرات کروناویروس خواهد بود.
🔹اگر با همین روند پیش رویم به احتمال زیاد، گرایش جهان از آمریکا به سمت چین تمایل پیدا خواهد کرد و اساساً استراتژی نگاه به شرق پررنگ تر خواهد شد مگر آنکه تغییرات اساسی در «استراتژی های خودمحورِ» فعلیِ واشنگتن رخ دهد.
🔹 اگرچه #کرونا پیوستگی امنیتی و ایمنی بین کشورها را به نمایش گذاشت اما در حوزه اقتصادی و با قرنطینه شدن کشورها، ایده اقتصاد جهانی و تعاملات سودمند اقتصادی فی مابین کشورها، دچار ابهام اساسی شده است. #کوید19 سبب می شود تا دولت ها، شرکت ها و جوامع به سود کمتر و پایداری بیشتر فکر کنند و مجبور شوند که ظرفیت داخلی خود را برای مقابله با دوره های طولانی انزوای اقتصادی تقویت کنند. در این راستا «اقتصاد مقاوم» و نگاه به داخل و استقلال اقتصادی پررنگ تر از گذشته خواهد شد.
🔹 تعاملات مجازی به ویژه کسب و کارهای اینترنتی تقویت خواهد شد و شغل های جدیدی در درون دنیای مجازی شکل خواهد گرفت. کسب و کارهای اینترنت محور در کشورهای در حال توسعه شدت و سرعت بیشتری خواهد گرفت.
🔹 اگرچه کشورهای ضعیف از نظر اقتصادی و سیاسی، ضعیف تر می شوند اما کشورهای با اقتصاد بزرگتر، ضرر بسیار بیشتری خواهند دید و همین امر سبب می شود تا فاصله بین کشورهای در حال توسعه با کشورهای توسعه یافته کمتر شود. به نظر می رسد که در این بحران، اتحادیه اروپا بیشترین ضرر را ببیند.
🔻 دو نکته هم در مورد ایران:
🔷اولاً فارغ از نگاه جهانی، به نظر می رسد در که کشور خودمان (ایران)، فعالیت های عمومی دولت بصورت هدفمند به سمت مردمی تر شدن سوق پیدا می کند و عملاً نقش گروههای مردمی در کمک به دولت تقویت خواهد شد. همانگونه که در مهار کرونا، بخش زیادی از فعالیت های عمومی و خدماتی توسط گروههای مردمی، بسیج و گروههای جهادی به انجام رسید.
🔷ثانیاً اگرچه آینده نزدیک ایران نیز همچون سایر کشورها، طعم پیامدهای منفی کرونا را در اقتصاد خواهد چشید اما به دلیل اعمال سیاست های اقتصاد مقاومتی، زودتر از سایر کشورها به سمت الگوی نگاه به داخل و سیاست «اقتصادِ مقاوم و غیر وابسته» حرکت کرده است که به احتمال زیاد به نسبت سایر کشورها می تواند با سرعت بیشتری بازسازی اقتصادی را به انجام برساند و از بسیاری کشورها پیشی گیرد (البته به شرط همت مسئولان مربوطه).
🖌 #دکتر_حسین_ظفری (دکترای آینده پژوهی از دانشگاه تهران)
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
📝 تکلیف پاسداران چیست؟
✍ حجتالاسلام والمسلمین علی شیرازی نماینده ولی فقیه در سپاه قدس
🔻 سوم شعبان، سالروز تولد امام حسین علیه السلام به نام روز پاسدار نامگذاری شده است. این انتخاب زیبا پیامهای ارزندهای دارد که لازم است در ذیل به آن اشاره کنیم:
انتساب پاسدار به حضرت سیدالشهدا علیه السلام، آن هم در این دوران تکالیفی را بر دوش وی میگذارد:
۱. پاسداری از نفس و موجودیت خود؛
۲. پاسداری از دین و اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله؛
۳. پاسداری از ارزشهای دینی و اخلاقی و انقلابی؛
۴. پاسداری از انقلاب اسلامی و حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی ایران؛
۵. پاسداری از اعتقادات اسلامی و باورهای دینی و احکام حیاتی و نجات بخش اسلام؛
۶. پاسداری از قرآن کریم و قوانین الهی؛
۷. پاسداری از راه انبیا و اولیای الهی و راه علما و شهدای گرانقدر؛
۸. پاسداری از فرهنگ عاشورا و فرهنگ جهاد و شهادت؛
۹. پاسداری از ولایت مطلقهی فقیه و حریم ولایت؛
۱۰. پاسداری از انسانیت و حیات انسانی و حقوق آحاد افراد جامعه و همهی مردم؛
۱۱. پاسداری از امنیت جامعه و کشور؛
۱۲. پاسداری از دستاوردهای انقلاب اسلامی؛
۱۳. پاسداری از خط، راه و هدف امام خمینی رضوان الله تعالی علیه؛
۱۴. پاسداری از آرمانها و مبانی و اصول تغییر ناپذیر نه شرقی و نه غربی؛
۱۵. پاسداری از استقلال سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، نظامی و اجتماعی؛
۱۶. پاسداری از آزادی انسانها بر اساس ضوابط اسلامی؛
۱۷. پاسداری از عدالت اسلامی و عدالت اجتماعی؛
۱۸. پاسداری از مرزهای ایدئولوژیک و مرزهای جغرافیایی؛
۱۹. پاسداری از امر به معروف و نهی از منکر؛
۲۰. پاسداری از شخصیتهای اسلام و نظام؛
۲۱. پاسداری از نظم و انضباط فردی و اجتماعی؛
۲۲. پاسداری از دین و دیانت مردم و حیات طیبه؛
۲۳. پاسداری از وحدت جوامع اسلامی و جبههی مقاومت؛
۲۴. پاسداری از شکلگیری تمدن نوین اسلامی و امت واحده؛
۲۵. پاسداری از سبک زندگی اسلامی در جوامع دینی و بشری.
امروز این تکالیف بر دوش پاسداران انقلاب اسلامی است. اگر پاسداران چون گذشته به این وظایف عمل نمایند؛ به یقین آینده ای زیباتر از امروز در پیش روی آنهاست.
🌍 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🌍http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
35.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹نماهنگ «قبله آخرالزمانیها» به کارگردانی محمدباقر مفيدى كيا و روایت احمد بابایی توسط موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی و با همکارى "مرکز بسیج صدا و سیما" به مناسبت اعیاد شعبانیه منتشر شده است.
💠 و تو مپندار که کربلا شهریست در میان شهرها ...
🔺بازسازی چهره #شهید_آوینی
🔺بازسازی چهره #شهید_حججی
🔺بازسازی چهره #امام_خمینی(ره)
https://plink.ir/BcBCm
🌍 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🌍http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
🔴 چرا هشتگ #کاسبان_کرونا منصفانه نیست؟
🔻منابع مالی قرنطینه و تحریم ها
🔹امروز ایران بر سر دو راهی است: قرنطینه یا رها کردن. ایران برای کنترل #کرونا باید استان ها، شهرها و روستاها را قرنطینه و بازارچه ها، کسب و کارها، ادارات و تولیدی ها را تعطیل کند.
🔸اما اگر قرنطینه صورت نگیرد و ادامه پیدا نکند، نه تنها شیوع کرونا در داخل کشور فاجعه می آفریند بلکه یک فاجعه انسانی در جهان بدنبال دارد. چون ایران یک کشور بزرگ با جمعیت بزرگ است؛ روابط همسایگی و بین المللی گسترده ای با سایر کشورها دارد. ایران قلب جهان و نقطه استراتژیک اتصال غرب و شرق است.
🔹قرنطینه نیاز به منابع مالی دارد. تزریق پول و نقدینگی به بازار و کسب و کارهای تعطیل شده و دادن یارانه به عموم مردم و بسته های معیشتی به برخی از اقشار جامعه، نیازمند منابع مالی است. دولت ایران برای قرنطینه به منابع مالی نیازمند است.
🔸در حال حاضر تحریم های فلج کننده بانکی و نفتی آمریکا علیه ایران، خلاف قوانین بین المللی و مصالح جهان است. دادگاه لاهه سال گذشته رأیی صادر کرده که بر مبنای آن، هیچ کشوری حق همراهی با تحریم های آمریکا علیه ایران را ندارد. این رای توسط دیوان عالی دادگستری به عنوان کمیسیون قضایی سازمان ملل صادر شده. این رأی در حال حاضر اجرا نمی شود و جامعه جهانی با آمریکا در تحریم علیه ایران همراهی می کند. برخی از دولت های همسایه ما نیز با آمریکا هم همکاری می کنند.
🔹جامعه جهانی خصوصاً همسایه های ایران باید بدانند که در مبارزه با کرونا، باید ایران را همراهی کنند و از ادامه تحریم های آمریکا دست بردارند. چنانچه این همراهی با آمریکا از سوی جامعه جهانی ادامه پیدا کند شیوع کرونا می تواند برای آنها دردسرساز شود.
🔸امروز کشورهایی همچون ترکیه، عراق، افغانستان، پاکستان، هندوستان، چین، آذربایجان، روسیه، اوکراین، یونان، امارات و کانادا بیشترین ارتباطات را با ایران دارند و موظفند جهت جلوگیری از شیوع کرونا در ایران و در کشورهای خودشان، از همراهی تحریم های آمریکا خودداری کنند.
🔹این مطالبه قانونی ما از سازمان بهداشت جهانی و سازمان ملل برای رفع تحریم ها، از سر عجز و ضعف نیست بلکه ندای «هل ناصرِ من ینصرنی»، بعنوان یک سند و تجربه تاریخی خواهد ماند. چه خوب است که این مطالبه از سوی همه نخبگان، پزشکان، هیئت های علمی، چهرهای مطرح بین المللی و وزین ورزشی هنری مثل علی دایی، وحید هاشمیان، علیرضا دبیر و غیره، در چارچوب دیپلماسی عمومی در این شرایط مطرح شود.
🔸ما یک کشور بزرگ و پهناور و شاهراه بین المللی هستیم روابط گسترده ای با کشورها داریم. آدم های زیادی از ایران روزانه به سایر کشورها و بالعکس سفر می کنند. جامعه جهانی باید این را بفهمد.
🔻سوال؛ آیا ایران باید منتظر رفع تحریم ها بماند؟
🔹دو راه برای تأمین مالی در شرایط قرنطینه وجود دارد:
1️⃣ اول؛ از محل صندوق توسعه ملی؛ استدلال مخالفین این است که برداشت توسط این دولت از صندوق بسیار بالا بوده تاکنون و مابقی برای روز مباداست. عرض ما این است امروز همان روز مبادا و جنگ است.
2️⃣ دوم؛ از طریق بانک مرکزی و چاپ پول؛ البته تبعاتی چون تورم را در آینده خواهیم داشت که چاره ای نیست.
🔸اما از آنجایی که کشور باید به سمت قرنطینه کامل برود، دولت خسته ی حسن روحانی کماکان امید دارد که جامعه جهانی از تحریم های آمریکا سرباز بزند. برخی اصلاح طلبان مدعی اند که تعلل روحانی در دستور قرنطینه کشور بخاطر امید به رفع تحریم ها بوده است. این ادعا یک فرضیه بدون سند است و نمی توان دولت را متهم کرد و هشتگ «کاسبان کرونا» در این شرایط منصفانه نیست. آن هم در حالیکه دولت در حال یک جنگ تمام عیار اقتصادی است.
🔹اما آقای روحانی باید بداند امید به خارج، به ثمر نخواهد نشست و بهتر است منتظر کمک های هیچ کشور و دولتی نمانیم بلکه کشور را با تدبیر و برنامه ریزی و استفاده از نظرات متخصصین و ظرفیت های داخلی از این بحران عبور دهد.
🔸امروز کادر درمان و پزشکان ایرانی، سپاه، ارتش، بسیج و گروه های مردمی مقتدرانه مبارزه با کرونا ایستاده و ایران با اقتدار از این بحران عبور خواهد کرد.
#داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🌙 شبنوشت 🌙
چرا آمریکا را حتما باید یک «پشه» از پا درآورد؟
❇️ تا جهانیان بدانند که ایالات متحده به عنوان قله و سمبل تمدن غرب نه تنها ابَرقدرت نبوده است، بلکه در حقیقت از هیچگونه «قدرتی» هم برخوردار نیست؛ آنچنان که حتی نمیتواند یک پشه را نیز از خود دور کند.
حقیقت آن است که هر کس ولیّ و پشتیبان او خداوند نباشد، هیچ قدرتی را دارا نیست.
💥 اساسا حیات تمدن غرب و تجاوزات و تعدیهایی که در طول تاریخ به حقوق انسانها روا داشته، هیچیک ناشی از قدرت وی نبوده، بلکه علت اصلی آن عبارت است از 👈ضعف ملتها👉.
پروردگار اجازه داد تا آمریکا در تمام این سالها به حیات شیطانی خود ادامه دهد تا به واسطهی آن، ما را با یکی از بزرگترین امتحانات تاریخ بشریت بیازماید.
خدایمان میخواست ببیند که آیا بشر ندای «انا ربکم الاعلی» آمریکا را لبیک میگوید، یا آنکه حاضر نیست پروردگاری به جای الله برای خود برگزیند؟
میخواست ببیند که آیا ما مسحور و مرعوب حیات و قدرت حبابی آمریکا میشویم، یا آنکه میتوانیم ضعف ذاتی نظام سرمایهداری را در ورای چهرهی آرایششدهاش ببینیم؟
میخواست ببیند که آیا ما انسانها حاضریم در مقابل آمریکا با همدیگر متحد و متشکل شویم، یا آنکه با هر عربدهی او تسلیم شده و به یک تکه نانِ خشک و کپکزدهای که به سویمان پرت میکند قانع میشویم؟
میخواست ببیند که آیا ما ولایت و اطاعت از بهترینِ بندگانش در عصر حاضر؛ یعنی خمینی و خامنهای را میپذیریم، یا به ولایت و اطاعت از بندگان کثیف شیطان؛ یعنی کارتر، ریگان، ...، اوباما و ترامپ گردن مینهیم؟
#ابرشاگرد
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متن|روز پاسدار
چرا در تقویم ما و ادبیات انقلاب اسلامی روز تولد حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، روز پاسدار نامیده شده است؟
اساساً بزرگ پاسدار اسلام؛ حضرت اباعبدالله الحسین(ع)است؛ یعنی اگر در واقع در تاریخ اسلام، به دنبال فردی بگردیم که بیشترین سهم را در پاسداری از اسلام دارد به حضرت اباعبدالله الحسین(ع)میرسیم؛ که با همه امکان و وجود، اسلام را از انحراف جریان خطرناک بنی امیه نجات داد و اسلام را احیا و در واقع جانی دوباره بخشید.
در واقع با این نامگذاری این معنا به دست میآید که پاسداران الگوی آنها در پاسداری از انقلاب اسلامی که در واقع پاسداری از اسلام ناب است؛ حضرت اباعبداللهالحسین(ع)است.
همانطور که حضرت اباعبدالله الحسین(ع)با تمام وجود و توان و جان و خون خود از اسلام پاسداری کردند، پاسداران ما هم یک چنین عهد و پیمانی بستند که با همه وجود و تا آخرین نفس و قطره خون خود از انقلاب اسلامی پاسداری کنند.
امروزه ما شخصیتهای برجستهای را داریم که ماندگار در تاریخ شدند؛ از شهدای دفاع مقدس تا شهید حاج قاسم سلیمانی؛ سیدالشهدای مقاومت.
علت اصلی دشمنی آمریکاییها با سپاه و اینکه اینگونه سپاه را تخریب میکنند و مورد هجوم قرار میدهند همین است که پاسداران به تاسی از مکتب عاشورا توانستهاند از انقلاب اسلامی پاسداری کنند.
فلذا دشمنان تصور میکنند که اگر بخواهند انقلاب را کم فروغ و متوقف کنند، باید سپاه را از سر راه خود بردارند و لذا باید گفت پاسداران ما تا زمانی که مقتدای آنها و الگوی آنها حضرت اباعبدالله الحسین(ع)است؛ این انقلاب پا برجاست.
دکتر یدالله جوانی
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺سرماخوردگی، آنفلوآنزا یا #کرونا ؟
دکتر محمدیان در برنامه #انارستان شبکه افق حاضر شده و تفاوتها و شباهتهای این سه بیماری را به زبانی ساده توضیح میدهد.
🆔 @ofogh_tv
🇮🇷 #جهش_تولید
📸 yun.ir/p0h
✍️ نامه سرگشاده نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
◀️ به بنده خدای یاریگر، عبدالناصر همتی.
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای همتی
☎️ متن برنامههای بانک مرکزی برای جهش تولید، ما را به این تصمیم رساند تا چند کلامی با شما صحبت کنیم. گرچه امور با مردم به پیش میرود.
⁉️ ربا، جنگ با خداست. این را همه میدانند، سوال اصلی اینجاست که ربا چیست؟ و چگونه وارد جنگ با خدای متعال نشویم؟ این سوال بیش از چهل سال از عمر جمهوری اسلامی را به خود مصروف داشته و اندیشمندان زیادی را به این مسئله مشغول کرده است.
1️⃣ آنچه بر همگان واضح و روشن است تفاوت اندیشه غرب با اندیشه اسلامی است. آنچه امام خامنهای تمدن نوین اطلاقش میکند نیازمندیها و ضروریاتی دارد که میبایست آنها را فراهم نمود تا در مدت معقولی به سر منزل مقصود رسید. نمیتوان بالاترین جایگاه قویترین نهاد اقتصادی کشور را اشغال کرد اما با برنامههای راهبردی و استراتژیک کشور آشنا نبود و به آن توجه نکرد.
رسیدن به تمدن نوین اسلامی، گذر از مفهوم توسعه به پیشرفت، بازتعریف مفاهیم فقهی برای حکومتداری ، مواردی هستند که در ظاهر امر به آن کم توجهی شده است.
🔹 مواردی که به عنوان الزامات سال جهش تولید توسط حضرت عالی بیان شده است، تماما بر طبق موازین اقتصاد مدرن بوده و مواردی همچون عملیات بازار باز و کنترل نرخ سود، تماما با الگوی اسلام تنافر دارد و جامعه مسلمان ایرانی را زیر سایه تمدن درحال فروپاشی غرب قرار میدهد.
2️⃣برای جهش تولید، نیازمند تغییر سیاستهای اصلی پولی و مالی کشور هستیم که بخش عظیمی از آن در اختیار شما قرار دارد. بحث چیستی پول و چگونگی قیمتگذاری از مباحثی است که اندیشمندان در مورد آن به نتایج قابل توجهی رسیدهاند و تمایز آن با اقتصاد متعارف غربی روشن شده است. اگر به دنبال کنترل و مهار تورم بدون ایجاد بیکاری هستیم، باید از الگوهای جدید در این حوزه استفاده کنیم. کما اینکه این الگوها به تبیین ربا در سطوح حاکمیتی و جهانی پرداختهاند و موضوع را از سود و دیرکرد خارج ساختهاند.
🔻 اگر قرار است تولید با خط اعتباری بانکها افزایش پیدا کند، باید برای میزان بهره ربوی بانکها فکری کرد تا تولید کننده به خاک سیاه ننشیند. چه اینکه سالهای گذشته این وام دادنها چه جهشی برای تولید ایجاد کرده که به دنبال ایجاد خط اعتباری جدیدی هستیم؟
🔺 اگر برای نرخ ارز و ثبات بازار قصد داریم اصلاحی صورت بدهیم، چرا همچنان در پایگاه اینترنتی بانک مرکزی، تعریف ریال ایران وابسته به ارزهای خارجی ( در عمل فقط دلار و اندکی یورو) است؟ حال آنکه تا این وابستگی قطع نشود و به فرموده امام خامنهای سروری و آقایی دلار شکسته نشود؛ راهی برای ثبات واقعی بازار ارز متصور نیست. از سوی دیگر اگر شما متولی اجرای این فرمایش امام خامنهای (شکستن سروری و آقای دلار ـ به عبارت دیگر ایجاد سروری و آقایی ارز ملی یعنی ریال) نیستید چه کسی متولی آن است و باید برای آن برنامه ریزی کند؟
3️⃣ آیا استدلالهای مختلف در مورد ذاتِ نهادی بانک را مطالعه نکردید و اصلاً به گوش شما نرسیده است؛ که هیچگونه اثری در تصمیمات و اعمال بانک مرکزی دیده نمیشود؟ ذات بانک سوداگری است و چندصدسال تاریخ اقتصاد، این را ثابت کرده است. چرا باید از یک سوراخ چندین بار گزیده شویم و باز این مشروب تلخ و نجس را سر بکشیم؟
4️⃣ مسئولین اجرایی، وقتی در جایگاه قرار میگیرند با حجم انبوهی از کارهای بسیار خرد و پیش پا افتاده روبرو میشوند که از قضا ضرورت بسیار بالایی هم دارند و باید رسیدگی شوند، از سوی دیگر هر مدتی، اتفاق و موضوعی پیش میآید که تمامی توجه و انرژی آن مسئول را درگیر خودش میکند. اما وقتی دوران مسئولیت تمام میشود؛ میبیند آن مجموعهای که قرار بود آن را به پیش ببرد تنها به دور خودش چرخیده است و طرحهای بلندمدت و اساسی اجرایی نشده و ایرادات زیربنایی همچنان به قوت خود باقی هستند؛ پس به عنوان مشورت به مدیر بعدی گوشزد میکنند که این موارد را انجام دهد. حال آنکه او هم درگیر همانهاییست که مسئول قبل بود! ما انتظار داریم به یاری و نصرت خدایی که بندهاش هستید، شما زنجیره این اشتباهات را شکسته و مشکلات بنیادین این کشور را در حوزه مسائل پولی حل کنید و به راهنماییهای امام جامعه، جامه عمل بپوشانید.
👈 امید است در این جنگ با خدا، شما را «حر» میدان بنویسند.
🙏 با تقدیم احترام و دعای خیر در این مسیر سخت و طولانی
✍️ اعضاء نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
__
✊نهضت مردمی ممانعت ازجنگ باخدا
📡 @reba_ir
♨️با هم نظر برخی صاحبنظران و کاربران را پیرامون اخذ وام از IMF بخوانیم؛
▪️آقای دولت سوای اینکه دریافت وام خارجی بدون مجوز مجلس خلاف قانون اساسی است، خوب است محض اطمینان نگاهی به تجربهی تلخ دهها کشوری که به امید بهبود، دست نیاز به سوی صندوقبینالمللیپول دراز کردهاند بیندازید:
آرژانتین، تایلند،مالزی، اکوادور، آفریقای جنوبی، ایران دوران آ.هاشمی
و...
👤 مهدی عسگری
▪️۱. سياستهای صندوق بين المللی پول برای ۷۵ کشور معادل فلاکت اقتصادی بوده است،
۲. ايران هم در دولت سازندگی قربانی سياستهای اين صندوق شد،
۳. اين صندوق در جريان بحران #کرونا مسير جديدی برای نفوذ پيدا کرده است: وام برای تحميل سياستها،
۴. دولت ما دارد زور ميزند اين وام را بگيرد! همين
👤حجتالله عبدالملکی
درخواست وام از صندوق بینالمللی پول طبق اصل هشتادم قانون اساسی، بدون مصوبه مجلس غیرقانونی است. ضمن اینکه سابقه مداخلات صندوق به بهانه اعطای وام در کشورهای مختلف پیش چشم ماست. نتیجه اجرای سیاستهای صندوق جز ویرانی اقتصاد نیست.
👤 میرسلیم
▪️روحانی غیر از مذاکره و وام گرفتن راهی برای ادره کشور بلد نیستن بعد از درخواست وام از صندوق بین المللی پول درخواست وام یک میلیارد دلاری از صندوق ملی توسعه کردند و اینکه امیدوارند رهبری موافقت کنند آقای روحانی 8 سال با مملکت چه کردید که نمیتونید 2 ماه کشور اداره کنید
👤محمد
▪️وابستگی اقتصادی کشورها به نسخه های نئولیبرالی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول، حاصلی جز ویرانی اقتصاد ملی و بدبختی مردم آنها نداشته است. این خطای بزرگ، امروز در قالب دریافت وام مقابله با کرونا مطرح شده است. از تاریخ عبرت بگیریم و از ترس مرگ خودکشی نکنیم.
👤علیرضا زاکانی
▫️زمانی که رهبری دستور اصلاح ساختار بودجه رو سال۹۸ دادند، دولت رفت سراغ صندوق بین المللی پول تا از اونها مشاوره بگیره،اولین خروجیش شد اغتشاش بنزینی آبان ماه. حالا شنیدیم میخاد ازشون وام هم بگیره. شاید دومین خروجی و ضربه آخر پوکوندن اقتصاد ایرانه، والسلام
👤 احسان
▪️میگویند چرا به درخواست وام دولت روحانی از صندوق بین المللی پول برای مبارزه با کرونا انتقاد دارید؟ تجربه بسیاری از کشورها نشان داده در بازپرداخت این وامها ورشکسته میشوند. منابع مالی جایگزین مشخص است: ۸ میلیون یورویی که میخواهید به ویلموتس بدهید. میلیونها دلار معوقات بانکی و...
👤 امیرحسین ثابتی
▪️زنجیره زیرپاگذاشتن قوانین کشور از سوی دولت حقوقدان روحانی تمامی ندارد. در حالی که به تصریح اصل ۸۰ قانون اساسی، گرفتن هرگونه وام خارجی از سوی دولت مشروط به تصویب مجلس است، دولت روحانی بدون اطلاع و تصویب مجلس، از صندوق بین المللی پول تقاضای ۵ میلیارددلار وام کرده است!
👤سید محمود نبویان
همان جریانی که مدعی بود با برجام و بعد از آن با FATF همه مشکلات اقتصادی کشور حل میشود، اکنون بدنبال تئوریزه کرده استقراض خارجی بمثابه نسخه شفابخش است. آقایان بدانند، حتی اگر با چشم پوشی مجلس کنونی، بصورت غیرقانونی هم استقراض کنند در اولین روز کاری مجلس آینده باید پاسخگو باشند.
👤سید نظامالدین موسوی
▪️یک استراتژی ثابت در فرافکنی نئولیبرالیسم به کشورها، سیستم اخذ وام خارجی است. از ۱۹۷۵ که اقتصاد دانان موسوم به بچه های شیکاگو Chicago Boys در شیلی پینوشه، گرفتن وام از IMF را وظیفه اصلی خود تعریف کردند، تا بعدها در آرژانتین، چین، مکزیک، هائیتی و.. این اصل، لایتغیر ماند. تعهدات خارجی ایجاد شده برای دولتها، وسیله ای برای دخالت در امور داخلی کشورها و بهانه ای برای پیاده سازی کامل اقتصاد نئولیبرال وسلب حاکمیت دولتها بوده است. دولت جناب روحانی حق ندارد قانون را زیرپا گذاشته و بدون تصویب مجلس وام خارجی بگیرد. قطعااخذ این وام بامنافع ملی ناسازگاراست
👤احمد نادری
#وام_استعماری
#IMF_jail
_________________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir