💢تقدیر ##آیتالله_جنتی از "فاتح خیبر" جبهه مقاومت
🔹دبیر شورای نگهبان از جانباز شهید سردار محمدعلی حقبین فرمانده سابق لشکر عملیاتی ۱۶ قدس گیلان که توسط شهید سلیمانی به عنوان "فاتح خیبر" لقب گرفته بود، تقدیر کرد.
🔹 #سردار_حق_بین علاوه بر مجاهدت در صفوف مقابله با تروریستها، از اعضای فعال شبکه نظارت استان گیلان نیز بوده است.
▪️متن کامل در 👇
https://www.shora-gc.ir/fa/news/7783
@shora_gc
@rozaneebefarda
روزنه
جبهه انقلابی و خطر محاسبات غلط انتخاباتی یادداشت وارده @rozaneebefarda 🔻🔻🔻 اصلا نباید در انتخا
بازتاب دیدگاههای مخاطبان روزنه/۱
🔹[امضا محفوظ]
سلام
بنده از جهاتی نسبت به اینگونه متن ها منتقدم. بله باید مراقب بود و فریب های دشمن را خنثی کرد. اینکه اصلاح طلبان برای هر احتمالی سناریویی را طراحی کرده اند شکی نیست ولی آنقدر ها هم نابغه نیستند. اینان هنوز نوستالوژی دوران دوم خرداد را دارند. هنوز فکر می کنند جبهه انقلابی ساده و پخمه است.
در حالی هر چه جلوتر می آییم آنها هستند که پخمه و از کار افتاده می شوند. شخصیت های جوان ندارند و همچنان از جیب می خورند. لذا می خواهند به رقیب بگویند که ما همچنان نبوغ سیاسی داریم. نابغه سیاسی شان یعنی حجاریان، کم آورده است. همچنین با اینگونه حرف ها می خواهند نامزد شان را بزرگ جلوه دهند. آقایان همتی و مهرعلیزاده کجا، جهانگیری و تاج زاده و لاریجانی کجا. یعنی اگر آنها تایید صلاحیت می شدند، باز همتی را به جهانگیری ترجیح می دادند که عطریانفر می گوید نخواستیم نامزد مطلوب مان لو برود. آقای مهرعلیزاده را به سختی برای استانداری قبولش داشتند، آنوقت او بشود، نامزد اصلی! خلاصه به اینگونه متن ها منتقدم.
@rozaneebefarda
📢 نشست علمی العراق و تحدیات الوجود الامریکی
🎤سخنران: استاد عباس العرداوی "عضو مرکز حمورابی للدراسات و پژوهشگر ارشد مسائل عراق"
دبیر علمی: دکتر مختار شیخ حسینی
🕦 یک شنبه 9 خرداد ماه 1400، ساعت 11:30
✅لینک حضور👇👇
http://dte.bz/DANAEE
@rozaneebefarda
چرا ولی فقیه در ماجرای احراز صلاحیتها #حکم_حکومتی صادر نکرد؟!
اختصاصی||حجتالاسلام دکتر داوود مهدوی زادگان/دانشیار و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
[ص ۱ از ۳]
🔹به دنبال اعلام اسامی نامزدهای تایید صلاحیت شده انتخابات1400 از سوی #شورای_نگهبان، موجی از #موافقتها و #اعتراضها نسبت به رأی #شورای_نگهبان به راه افتاد. در اینجا نظر به آن دیدگاه های اعتراضی دارم.
دیدگاه های انتقادی، یک دست نبودند؛ برخی از آنها از موضع مخالفت با اساس شورای نگهبان، معترض بودند. و برخی دیگر از باب حذف کاندیدای حزب یا جناح سیاسی شان اعتراض داشتند.
البته مقصود از این دسته همه جریانات سیاسی نیست بلکه بطور مطلق جریان حامی یا مدافع دولت مستقر است که بیشتر در فضاهای سیاسی خاکستری حضور دارد. یعنی فضایی که به درستی معلوم نیست، درون نظام سیاسی قرار دارند یا بیرون آن هستند.
اما دسته دیگر، بخشی از نیروهای انقلابی بودند که به این رأی شورای نگهبان معترض بودند. عمده حرف آنان این است که این رأی موجب کاهش مشارکت مردم در انتخابات می شود. در حالی که حتی مقام معظم رهبری بر لزوم مشارکت پر شور مردم تاکید دارند. لذا خواسته این عده از نیروهای انقلابی که غالباً جوانانی هستند که سری پر شور و دغدغه مند دارند، آن بود که شورای نگهبان در اعلام نظر خود تجدید نظر کند و نامزدهای جناح رقیب – به زعم ایشان، نامزدهای مهم – را تایید صلاحیت کند.
خواسته دیگر اینان انتظارشان از رهبری بود که حکم حکومتی صادر کند. همچنان که در سال 84 چنین حکمی را صادر کردند و دو نقر از نامزدهای تایید صلاحیت نشده( آقايان دكتر مصطفي معين و مهندس مهرعليزاده) وارد عرصه مبارزه انتخابات شدند. در اینجا سعی خواهم کردم پاسخی برای این دسته از #معترضان_انقلابی ارائه کنم. زیرا دو گروه اول، چندان شنوای پاسخ مبتنی بر اندیشه و گفتمان انقلابی نیستند.
پس از گذشته دو سه روز از رأی شورای نگهبان، آن انتظاری که برخی از جوان های انقلابی معترض داشتند، محقق نگشت. نه شورای نگهبان در رأی خود تجدید نظر کرد و نه ولی فقیه حکم حکومتی صادر نکرد. در نتیجه این پرسش مطرح است که چرا ولی فقیه حکم حکومتی صادر نکرد؟ به نظر می رسد که رهبری به روشنی پاسخ این مساله را در سخنرانی مجازی خود با نمایندگان مجلس شورای اسلامی که سه روز بعد از اعلام رأی شورای نگهبان ایراد فرمودند( بیانات 6/3/1400 )، بیان کرده اند.
ایشان صراحتاً به مساله اعتراض عده ای به رأی شورای نگهبان، ورود پیدا کردند و پاسخ قانع کنندهای را بیان فرمودند. لذا بر این دسته از جوانان انقلابی ولایتمدار معترض، لازم است که التفاتی به این بیانات بکنند و از ابهام فکری خارج شوند. در اینجا می کوشم به باز خوانی آن بخش از سخنان ایشان که مربوط به این مساله است، بپردازم.
حضرت آیت الله خامنهای، ولی فقیه، در آغاز این بحث بر درستی و مطابق وظیفه عمل کردن شورای نگهبان تاکید ورزیدند و گفتند:
«شورای محترم نگهبان بر طبق وظیفهی خودش آنچه را باید انجام بدهد و لازم میدانست انجام داد، نامزدها را مشخّص کرد». این سخن از جهت معلوم شدن نظر ولی فقیه درباره کار شورای نگهبان در اعلام نامزدهای تعیین صلاحیت شده کاملاً روشن است. بنابر این، اصل انقلابی ولایتمداری در فصل الخطاب بودن نظر ولی فقیه، اقتضا می کند که هیچ ابهامی برای این دوستان باقی نماند. با وصف این، مشاهده می کنیم که مقام معظم رهبری به صرف اعلام نظر درباره رأی شورای نگهبان بسنده نکرده ضمن باز کردن مساله، پاسخ روشنی ارایه می فرماید. ایشان در ابتدا از همه کسانی که داوطلب شدند، تشکر کردند بویژه تشکر مضاعف کردند از کسانی که «شورا صلاحیّتشان را تشخیص نداد و احراز نکرد و اینها نجیبانه با این مسئله برخورد کردند ».
ایشان درباره عدم تشخیص شورا به نکته مهمی اشاره فرمودند که می توان مویدی برای نظر معترضین تلقی کرد. و آن است که عدم تشخیص یا احراز صلاحیت شورا لزوماً به معنای رد صلاحیت نیست:
البتّه عدم احراز صلاحیّت به معنای بیصلاحیّتی نیست. معنای عدم احراز صلاحیّت این است که شورای نگهبان نتوانسته تشخیص بدهد که این آقا صلاحیّت دارد، نه اینکه تشخیص داده که صلاحیّت ندارد؛ نه، ممکن است صلاحیّت بالایی هم داشته باشد امّا حالا گزارشها، امکانات، آشناییهای شورای نگهبان نتوانسته این را تشخیص بدهد؛ بنابراین [عدم احراز صلاحیّت] دلیل بر بیصلاحیّتی نیست(بیانات 6/3/1400).
این بیان در بدو امر، مویدی بر انتظار تجدید نظر شورا است. چون احتمال صلاحیت فرد تایید نشده نفی نشده است. لکن باطن این سخن به نکته مهمی اشاره دارد که به هر حال، قانون مرجع تشخیص صلاحیت نامزدها را بر عهده شورای نگهبان گذاشته است و باید شورا به قطعیت برسد. لذا ای بسا نامزد تایید شده مدارک دیگری هم اضافه کند ولی همچنان شورا به قطعیت نرسد.
@rozaneebefarda
چرا ولی فقیه در ماجرای احراز صلاحیتها #حکم_حکومتی صادر نکرد؟
[صفحه ۲ از ۳]
آیا می توانیم شورا را اجبار به قطعیت کنیم؟ مسلماً خیر.
زیرا قطع با زور و اجبار حاصل نمی شود! اگر چنین چیزی ممکن بود، اعتراض نخبگان برای جباران مشکل چندانی به نظر نمی آمد. حال که چنین است و درستی عمل شورای نگهبان هم برای ولی فقیه محرز است؛ دلیلی ندارد که ولی فقیه از شورای نگهبان بخواهد که باز بینی مجدد یا تجدید نظر کند. حکم اولی ولی فقیه همین است که شورا نظر داده است. پس برای صدور حکم ثانوی نیاز به دلیل محکمی است که بر حکم اولی ورود کند. اما آن دلیل چه چیزی می تواند باشد.
آنچه مسلم است، دلایل شخصیه نامزدها، اعم از ویژگی های شخصی یا حمایت های جناحی و سیاسی، مستند حکم ثانوی نمی شود.زیرا از نظر حقوقی دفاع جناح یا جریان سیاسی، شخصی تلقی می شود و هر دلیل شخصی اگر هم محکم و قطعی باشد، موجب تجدید نظر در حکم اولی می شود و نه اینکه موجب تولید حکم ثانوی شود. نمی توان گفت که فلان داوطلب مستند بر دلایل شخصیه به حکم اولی تایید نشده است و به حکم ثانوی تایید شده است. رابطه احکام حکومتی نمی تواند تناقضی باشد. تناقض حکمی در جایی است که مستندات و ادله هر دو حکم، مشترک باشد. نمی توان گفت فلان شخص با استناد به این ادله هم تایید می شود و هم تایید نمی شود. بلکه حکم ثانوی که در اینجا به حکم حکومتی شناخته شده است، مستند به ادله دیگری، حکم اولی را متوقف می کند. پس برای صدور حکم ثانوی به ادله دیگری نیاز است. اما آن ادله هرچه باشد، دلایل شخصیه و حالیه فرد تایید نشده نمی تواند باشد. بلکه باید به ادله عام و غیر شخصی رجوع کرد. باید دید که آیا دلیل عامی برای صدور حکم حکومتی یا همان حکم ثانوی در این مساله وجود دارد یا خیر؟
ادامه فرمایش ولی فقیه بیانگر آن است که دلیل عام و اصل کلی که بتواند حکم اولی را کنار بزند و به اصطلاح حکم اولی را بلا موضوع یا متوقف کند، وجود ندارد. تنها دلیلی که معترضین بدان تمسک جسته اند، مساله یا اصل مشارکت مردم در انتخابات است. به زعم این افراد، مشارکت مردمی با این رأی شورای نگهبان کم خواهد شد و نظام با ریزش مشارکت مردمی مواجه خواهد شد. اصل مشارکت مردم، دلیل عامی است که با استناد به آن می توان حکم حکومتی ثانوی صادر کرد. ولی فقیه صریحاً به این دلیل عام یا اصل مشارکت اشاره کرده است. لکن ایشان توضیح می دهند که دلیل مشارکت برای توجیه خواسته معترضین مصداق ندارد.
یعنی چنین نیست که تایید نشدن نامزدهای برخی از جناح های سیاسی موجب کاهش رأی مردم می شود. چون اساساً مساله مردم این نیست که کدام نامزد جناح سیاسی در رقابت انتخاباتی شرکت کند. مساله مردم چیز دیگری است:
«امّا در مورد مسئلهی مشارکت، که بعضی نگرانند مشارکت کم خواهد شد. بنده به نظرم این جور میرسد که در مشارکت مردم -حالا گروههای خاص را کار نداریم؛ یک گروه ممکن است دنبال فلان اسم یا فلان جناح یا فلان عنوان باشند؛ اینها را کار نداریم- عامّهی مردم و عموم مردم دنبال اسم این و آن نیستند؛ عامّهی مردم دنبال این هستند که ببینند چه کسی دارای یک مدیریّتی است، [دارای] یک قوّت عمل یا قوّت ارادهای است، [دارای] یک کارآمدیای است که میتواند مشکلات کشور را از میان بردارد؛ دنبال این هستند. اینکه حالا چه کسی با چه نامی، با چه عنوانی و از چه جناحی وارد میدان بشود، برای عموم مردم مطرح نیست؛ برای گروههای خاص چرا، امّا برای عموم مردم نخیر.(بیانات 6/3/1400)
مقام معظم رهبری در بیانی صریح و آشکار خطاب به این دسته از انقلابیون ولایتمدار توضیح می دهد که مساله اصلی مردم، آن چیزی که شما یا جناح های سیاسی گمان کرده اند، نیست. مساله اصلی مردم فضای مجازی نیست. مساله اصلی مردم مصائب اقتصادی و سوء مدیریت دولتمردان است که موجب بیچاره شدن ذهن های خلاق و از دست رفتن زحمت کارگر و کشاورز می شود:
من شنیدم گفته شده که نامزدها در مناظرات و در گفتگوها نظر خودشان را در باب فضای مجازی بگویند یا در باب سیاست خارجی بگویند؛ نه آقا، مسئلهی اصلی مردم فضای مجازی و سیاست خارجی و ارتباط با این دولت و آن دولت نیست؛ مسئلهی اصلی مردم چیزهای دیگر است؛ مسئلهی اصلی مردم بیکاری جوانها است، مسئلهی اصلی مردم معیشت طبقات ضعیف جامعه است، مسئلهی اصلی مردم مافیای وارداتی است که کمر تولید داخلی را میشکند، مسئلهی اصلی مردم سیاستهای غلطی است که فلان جوان مبتکر را که میتواند کار انجام بدهد مأیوس میکند. [اینها را] میشنویم؛ بنده گزارشهای متعدّدی دارم که یک شخصی یا یک جمعی با انگیزه وارد میشوند، یک کار مهمّی را شروع میکنند، یک تولیدی را انجام میدهند، بعد به جای اینکه این تولید تشویق بشود و محصول خریداری بشود، ناگهان میبینیم که درِ واردات باز شد و مشابه این تولید وارد شد! اینها را بیچاره میکنند. اینها کشاورز را بیچاره میکنند.(بیانات6/3/1400 )
@rozaneebefarda
چرا ولی فقیه در ماجرای احراز صلاحیتها #حکم_حکومتی صادر نکرد؟!
[صفحه ۳ از ۳]
در واقع، ولی فقیه بطور تلویحی به این نکته اشاره فرموده اند که اساساً اصل مشارکت، رأی شورای نگهبان را تایید می کند و نه اینکه آن را نفی کند. زیرا نامزدهای تایید نشده مدافع کسانی هستند که این بیچارگی را بر مردم عارض کرده اند. ایشان به سوء مدیریت و سیاست های غلط اقتصادی دولت مستقر اشاره دارند که چنین مصائبی را برای مردم پدید آورده اند.
بنابر این، می توان از مساله مشارکت، نکته مهم حاکمیتی را استخراج کرد. نکته مهم این است که شورای نگهبان می تواند با استناد به اصل مشارکت که یک دلیل عامی است، برخی از نامزدهای سیاسی صاحب نفوذی را که از بانیان وضع نابسامی شمرده می شوند، تایید صلاحیت نکند. اگر مردم ببیند شورای نگهبان داوطلبی را که مصائب بی شماری را پدید آورده است، همچنان تایید صلاحیت کرده است، در عدالت شورا شک می کنند و در نتیجه در انتخابات مشارکت نمی کنند.
از این رو، رای شورا مبنی بر عدم تایید صلاحیت بانیان نابسامانی موجود، موجب افزایش مشارکت مردمی خواهد شد. و در نتیجه نمی توان و نباید شورای نگهبان را مجبور به عملی خلاف اصل مشارکت کرد.
پس، می توان گفت که ولی فقیه، حضرت آیتالله خامنهای، اصل مشارکت را که یک اصل و دلیل عامی است، به عنوان مستند قانونی برای صدور حکم حکومتی ثانوی قبول ندارند. یعنی در انتخابات1400 نمی توان با استناد به اصل مشارکت، برخی از داوطلب های تایید نشده را تایید کرد بلکه حتی می توان با استناد به آن تایید نکرد.
یعنی، چه بسا که شورا فردی را تایید کند؛ لکن ولی فقیه آن فرد را به استناد اینکه حضور وی در انتخابات موجب کاهش مشارکت مردم می شود، حکم به عدم صلاحیت آن فرد کند.
بنابراین، چنین نیست که حکم حکومتی ثانوی همواره تایید صلاحیت می کند بلکه در مواردی هم هست که رد صلاحیت می کند. در چنین موردی بحث عدم تشخیص صلاحیت نیست بلکه بحث احراز عدم صلاحیت است. جریان حکم ثانوی دلیل بر احراز و تشخیص عدم صلاحیت است.
اما فرمایشات حاکمیتی ولی فقیه، یک زنهار و هشداری هم به این گروه از جوانان انقلابی هم دارد. و آن توجه دادن دوستان انقلابی به همسویی با تحرکات دشمن است.
دشمن با اساس جمهوری اسلامی مخالف است و شورای نگهبان یکی از مهم ترین ساز و کارهای حفاظت و حراست از نظام اسلامی است. لذا دشمن بیشترین خصومت و کینه را نسبت به شورای نگهبان دارد. پس، در چنین شرایطی که دشمن علیه شورای نگهبان هجمه آورده است؛ دلیلی ندارد که برخی دوستان انقلابی همسو با تبلیغات سوء دشمن، با عملکرد شورای نگهبان معترض شوند. ولی فقیه این معنا را در بخش پایانی بحث خود پیرامون مساله مشارکت بیان فرموده است:
سیاست تبلیغاتی دشمن در طول سالها این بوده، امروز هم همین است. امروز هم دارند کاری میکنند که اگر بتوانند، مشارکت مردم را کاهش بدهند؛ اگر چنانچه مردم مشارکت کردند، بگویند که خب این مشارکت شما فایدهای ندارد، معلوم است که مثلاً چه کسی انتخاب خواهد شد؛ بعد از آن هم که یک کسی که از صندوق بیرون آمد -حالا هر کسی- چه مطابق پیشبینی آنها، چه غیر مطابق پیشبینی آنها، خواهند گفت که خب این فایدهای ندارد. این را دشمن دارد دنبال میکند، متأسّفانه در داخل [تکرار آن حرفها را] من میبینم. آدمها را میشناسم؛ من ۴۲ سال است که با این افرادی که امروز سر زبانها هستند مراوده دارم، با اینها کار کردهام، میشناسم آدمها را، میبینم که حرفهای دشمن را بعضیها دنبال میکنند. همین حرفها را به شکل -به قول خودشان- تئوریزهشده، در رسانهها، در رسانههای مجازی و غیر مجازی منتشر میکنند. خب، وظیفهی ما این است که ببینیم خدای متعال از ما چه میخواهد، رضای الهی چیست، آن را دنبال بکنیم.(بیانات، 6/3/1400)
@rozaneebefarda
◀️ مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی المصطفی ص برگزار می کند:
🔶🔸 سلسله نشست های انتخاب تراز گام دوم انقلاب 🔸🔶
1️⃣ نشست اول: مردم سالاری از نمایش تا واقعیت در دیدگاه امام خمینی ره
▫️ با حضور استاد خسروپناه
📆 زمان: سه شنبه 11خرداد 1400 ساعت 11:45 به وقت ایران
آدرس:
1️⃣ 🔗 Aparat.com/ilis.ir/live
2️⃣ 🔗 Miuvc.ir/b9833107
@rozaneebefarda
راهبرد طلایی.mp3
3.16M
معرفی یک برنامه طلبگی تمیز انتخاباتی
#اختصاصی|| اقدامات حوزویان برای تحقق آرمان حضور حداکثری در #انتخابات۱۴۰۰ ▫️۴
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
‼️توضیح مختصر در رابطه با تنها #راهبرد_طلایی انقلاب اسلامی در انتخابات1400 ( #مشارکت_حداکثری )
🔔جهت دریافت اطلاعات بیشتر،به ستاد مردم ایران بپیوندید( @s_mardom_ir )✨
#راهبرد_طلایی
#ستاد_مردم_ایران
#مشارکت_حداکثری
🗳کانال (محتوایی) انتخاباتی فضای مجازی👇
@s_mardom_ir
@rozaneebefarda
بزرگداشت پیروزی فلسطینیان در جنگ شمشیر قدس(نبرد ۱۲ روزه) توسط گروههای مقاومت
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸شاخههای نظامی جنبش حماس و جنبش جهاد اسلامی با رژه نظامی در مناطق مختلف نوار غزه آخرین دستاوردهای نظامی خود را به نمایش گذاشته و پیروزی در جنگ اخیر را گرامی داشتند.
🔹در این رژه، راکتهای عیاش۲۵۰، موشک هدایت شونده، سلاح تک تیرانداز ایرانی «صیاد» و پهپاد انتحاری «شهاب» متعلق به کتائب القسام در دید عموم قرار گرفت.
🔻همچنین، پهپاد انتحاری شهاب در آسمان غزه به پرواز در آمد.
▪️نیروهای سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی نیز با سلاحهای انفرادی، راکتهای جدید، دوش پرتاب ضد هوایی در این رژه شرکت کردند.
▫️پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام
@iswnews
@rozaneebefarda
روزنه
استناد #احمدینژادیها به #منتظری! بدون شرح! @rozaneebefarda
منتظری و شورای نگهبان؛
🔻نباید گذاشت هر بیسروپایی با پروپاگاندای رسانهای رئیسجمهور شود!
درنگی در استناد بهاریها به اظهارات متأخر منتظری!
اختصاصی|| محمد نصرالله آبادی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️یکی از کانال های منتسب به یکی از کاندیدهای ریاست جمهوری ردصلاحیت شده (احمدی نژاد) در مطلبی عنوان کرد که باید برای تفسیر قانون اساسی به گفته های طراحان قانون اساسی رجوع کنیم و ببینیم که آنها چه گفتند!
اینان سپس با استناد به سخنان آقای #منتظری(رئیس مجلس خبرگان قانون اساسی)، مطالبی را در رد شیوه قانونی شورای نگهبان در مورد احراز صلاحیتها مطرح نمودهاند که در این خصوص مطالبی قابل ذکر است.
۱. آقای منتظری حرف مورد استناد بهاریها را در زمانی که مانند #احمدینژاد ردصلاحیت شده بود برزبان آورده که طبعا مانند خود آقای احمدینژاد، با مواضع قبلی اش در تعارض و بعضا تناقض آشکار است!
لذا به نگارندگان آن یادداشت توصیه میکنیم جهت مراعات اخلاق پژوهشی، حتی اگر مواضع آقای منتظری بعنوان(یکی از اعضای مجلس خبرگان قانون اساسی) در حال حاضر برای نقد شورای نگهبان قابل استناد باشد، که نیست، باید به گفتههای وی در زمان نگارش قانون اساسی مراجعه شود نه زمانی که به واسطه عزل از #قائممقامی، در مقابل امام و نظام قرار گرفته است!
۲. بدین منظور وقتی به سخنان آقای منتظری در همان ایام نگارش قانون اساسی مراجعه کنیم درمییابیم که برخلاف آنچه که آقای احمدینژاد و طرفدارانش ادعا دارند، آقای منتظری در آن زمان مواضع صریحی دارد که نشان میدهد چه بسا اگر آقای احمدینژاد در ابتدای انقلاب و در دوران همراهی منتظری با انقلاب، سودای ریاست جمهوری داشت، به احتمال زیاد از سوی آقای منتظری ردّصلاحیت میشد!
۳. آقای منتظری در سال ۵۸ و همزمان با ریاست مجلس خبرگان قانون اساسی، در مصاحبه با رسانهها، در خصوص جایگاه شورای نگهبان اینگونه گفته است:
«اگر در ریاست جمهوری که مطابق اصل75 بالاترین مقام رسمی کشور است به صرف مسلمان و ایرانی بودن قناعت کنیم فردا هر بی سر و پایی با پول و تاکتیک و پروپاگاندا خود را به این مقام والا می رساند مگر این همه پادشاهان جبار و طاغوت مسلمان و ایرانی نبودند و بزیارت عتبات نمی رفتند؟!
پس چه فرقی است بین حکومت اسلامی و حکومت های جابرانه سابق؟
اگر بنا است حکومت اسلامی در کشور برقرار باشد حکومت اسلام در زمان غیبت حضرت حجت(عج) از شئون فقیه عادل آشنا بمسائل روز است اگر خود او عنوان ریاست جمهوری را بپذیرد چه بهتر، وگرنه رئیس جمهوری زیر نظر او انجام وظیفه می کند و بالاخره رئیس جمهوری باید دارای چند شرط باشد:
1. مسلمان باشد
2. عاقل باشد
3. دارای عدالت و تقوی و حسن سابقه دینی و اخلاقی باشد
4. یا فقیه عادل آشنا به مسائل روز باشد و یا زیر نظر او انجام وظیفه کند و شخصا به مسائل اسلامی و مسائل روز آشنا باشد
5. چون اکثریت قاطع جمعیت کشور شیعه اثنی عشری می باشد، رئیس جمهور باید دارا و مروج این مذهب باشد.»
▫️ روزنامه جمهوری اسلامی، 24/4/1358، ش38، ص4.
🔹حال خوب است طرفداران جناب احمدینژاد که با انتشار جهتدار و یکسویه برخی دیدگاههای منتظری پس از عزل، سعی در زیر سؤال بردن شورای نگهبان دارند، این مواضع آقای منتظری در زمان ریاست مجلس خبرگان قانون اساسی را نیز منتشر کنند تا مشخص شود که تنافر و تناقضات برخی رجال سیاسی، در دوران برکناری از قدرت، نباید محل توجه قرار گیرد.
خصوصا سخنان فردی که به دلیل طرفداری چشم و گوش بسته از قاتلی همچون سیدمهدی هاشمی و گوش فرا دادن به القائات منافقین، با آرمان شهدا و انقلاب اسلامی درافتاد و مطرود انقلاب و مردم شد و سرگذشتی تلخ و عبرتآموز برایش رقم خورد؛ سرنوشتی که برای جناب آقای احمدینژاد و همه رجال سیاسی/مذهبی معاصر، درس آموز است.
اعاذناالله من شرور انفسنا
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
#شورای_نگهبان_و_انتخابات
#احمدینژاد
#منتظری
@rozaneebefarda
بازتاب دیدگاههای مخاطبان روزنه/۱
کاش کسی این پیام را به گوش نامزدهای جبهه ی انقلاب می رساند که: دشمن و رقیب می خواهد با استفاده از القاب پوششی و امثال آن شما را تحریک کرده و به موضع گیری و اصطکاک در قبال یکدیگر بکشد. فریب این بازی را نخورند و یادشان باشد که حتی اگر پوششی بودن گناه کبیره هم باشد-که نیست- اولین کسانی که نامزد پوششی را وارد کنش سیاسی کشور کردند، همین خناسان تفرقه افکن بودند در دوره های مختلف و در رأس آن سال۹۶
@rozaneebefarda
کاندیداتوری آقایان #همتی و #مهرعلیزاده و نگاهی به راهبرد سیاسی برجامیان در #انتخابات۱۴۰۰
#تحلیلک
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
در انتخابات ۱۴۰۰ که با حاشیهپردازی گسترده اعتدالیها و اصلاحطلبان همراه شد، این دو طیف سیاسی رو به افول و اضمهلال، برخلاف سیاهنمایی های حداکثری خود، همچنان واجد کاندیداهای مطلوب خود هستند؛ کاندیدایی به مراتب موثرتر و مقبول تر از آنها که به دلیل فقدان صلاحیتهای حداقلی توسط شورای نگهبان تایید نشدند.
در این میان دولت روحانی و طیف کارگزاران، همتی را بعنوان کاندیدای پنهان و شاید برگ برنده، در لحظه آخر رو کرده است!
آنها تلاش دارند با تمرکز بر مباحث تخصصی اقتصادی، ضمن دفاع غیرمستقیم از ۸ ساله گذشته و احیانا طرح چالشهای تخصصی اقتصادی با کاندیداهای دیگر، گفتمان اعتدال را بار دیگر در معرض رأی مردم بگذارند و شانس خود را امتحان کنند.
دولت آخرین مانع همتی برای حضور قوی و گردن فرازانه در رقابتها را از پیش رو برداشت که آنهم برکناری وی از ریاست بانک مرکزی بود!
بدین وسیله این پالس به جامعه ارسال میشود که همتی نه تنها هیج ربط مستقیمی به دولت روحانی ندارد که اصلا اخراجی دولت اوست!
این اتفاق را در کنار شایعات و اخبار غیر رسمی مبنی بر عدم اطلاع یا رضایت روحانی از ثبتنام همتی بگذارید پازل تکمیل میشود!
این است که همتی میتواند ادعا کند که او نه بعنوان یکی از بانیان وضع موجود که از مخالفان روند گذشته بوده است!
مهرعلیزاده و اصلاحطلبان هم با همان روشهای ژورنالیستی رادیکال روی آوردهاند تا بلکه اگر به هر دلیل امکان فعال سازی بدنه رأی خود و جهت دهی جریانهای خاموش را نیافتند، لا اقل از #کمای_سیاسی یا #مرگ_اصلاحات پیشگیری کنند!
از یاد نبریم که اعتدلیها و اصلاح طلبان، به واسطه کارنامه فاجعه بار ۸ ساله که کارد را به استخوان مردم رسانده، از ابتدا یقین داشتند که کاندیدای مورد نظرشان هرکس که باشد، احتمال پیروزی هم برای آنها متصور نیست.
لذا آنان تلاش کردند همزمان با اعتراض به نهادهای قانونی نظام و هیاهوی پوچ به راه انداخته، مظلوم نمایی کنند و احساسات منفی مردم تحریک کنند.
همزمان با تخریب شورای نگهبان و ژست اپوزسیون، با طراحی هوشمندانه و سناریوی چندلایه، وارد رقابت انتخاباتی شوند.
هدف اعتدالی ها از حضور فعال در انتخابات، گذشته از دفاع از گذشته ۸ ساله و تلاش برای تحریف حقایق، تنازع برای بقا در کریدور قدرت و پیشگیری از حذف است که پرچم آن بر دوش همتی گذاشته شده است.
اصلاح طلبان نیز ضمن ایجاد شوک برای خروج از وضعیت کمای سیاسی و تکاپو برای نجات از مرگ مغزی قریب الوقوع، به دنبال فعال سازی و بازسازی شبکه اجتماعی سرخورده و پراکنده خود هستند.
این است که برخلاف تبلیغات منفی و پنهان کاری فعلی، این دو طیف با قدرت تمام در روزهای آتی با شیبی منطقی و ملایم، به سمت تکاپوی داغ انتخاباتی پیش خواهند رفت و اصلا نباید آنها را دست کم گرفت.
🔶حاشیه
آقای #لاریجانی برای #اعتدالیها و آقای #جهانگیری برای اصلاحطلبان در حکم #کاندیدای_تحمیلی بودند؛ بدنه سیاسی این دو خردهجریان به دلیل سوابق سیاسی آنان نمیتوانست آنان را کنار بگذارد اما ارادت عمیقی هم به آنها نداشت! وانگهی! این دو نفر بیشترین #رای_منفی را در نظرسنجیها داشتند و بدنه سیاسی برجامیان به این حقیقت تلخ واقف بود اما چارهای نداشت جز حمایت اجباری از آنان!
حالا که آنها تأیید نشدهاند، برجامیان میتوانند با خیال راحت، دو #کاندیدای_سفید به جامعه عرضه کنند.
این است که نتیجه احرازصلاحیتها موجب برکنار ماندن ۲ #کاندیدای_رأی_سوز برجامیان از صحنه و برآمدن دو کاندیدای گفتمان ساز و رأی ساز شده است.
در پازل انتخاباتی برجامیان، هنوز یک قطعه نامرئی دیگر هم هست که سخت بدان دل بسته اند! و آن، #اختلافافکنی_بین_ستادهای_رقیب است!
اینان تجربه دارند و عمیقا باور دارند که #سنگ_را_با_سنگ_باید_شکست! لذا با دست انقلابیها بر صورت انقلابیها سیلی میزنند!
نشانههای این اتفاق تلخ و نامبارک از مدتها قبل بروز کرده است و امید است فراید شتابزای آن متوقف گردد.
۹خرداد۱۴۰۰
@rozaneebefarda
🔰 انتخابات در تراز انقلاب اسلامی
▫️واکاوی مسائل پیرامونی #انتخابات_ریاستجمهوری ۱۴۰۰ با حضور استاد جناب #یزدانپناه
▫️زمان: یکشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۰
ساعت ۲۱:۱۵
▫️پخش زنده برنامه از نشانی ذیل:
🔻اسکایروم:
▫️ skyroom.online/ch/nafahat_eri/entekhabat
🔻اینستاگرام:
▫️instagram.com/nafahat_eri
#انتخابات
#استاد_یزدان_پناه
@rozaneebefarda
پالس هوشمندانه #جعفریان برای #همتی!
#نواعتدالی_ها(حلقه حامیان #لاریجانی) کاندیدای سفید شان آقای همتی است.
در روزهای آینده بیپردهتر و صریحتر برای حمایت از او به میدان میآیند.
▫️یادداشت مرتبط روزنه را اینجا بخوانید:👇
https://eitaa.com/rozaneebefarda/8840
#امتداد_اعتدال
#دولت_سوم_روحانی
#حامیان_حوزوی_خرده_جریان_اعتدال
#بانیان_وضع_موجود
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پویش دعوت برای #مشارکت_حداکثری/۱
توصیه انتخاباتی آیتالله محمدباقر تحریری
از شاگردان آیتالله سعادت پرور و تولیت محترم حوزه علمیه مروی
#انتخابات۱۴۰۰
#دولت_اسلامی
@rozaneebefarda
انتخابات در تراز انقلاب اسلامی.mp3
23.09M
🔰 انتخابات در تراز انقلاب اسلامی
▫️صوت کامل سخنان جناب استاد #یزدانپناه در برنامه "انتخابات در تراز انقلاب اسلامی" و ارائه تحلیل پیرامون #انتخابات ریاست جمهوری۱۴۰۰
⏱ زمان: ۵۹ دقیقه
💿 حجم: ۲۲ مگابایت
@nafahat_eri
@rozaneebefarda
انتخابات۱۴۰۰ و گرایش به #مرد_میدان_تحول
اختصاصی|| اصغر زمانی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔻گفتمان راقی انقلاب اسلامی که متشکل از مولفه هایی مثل عدالت، پیشرفت، معنویت، ضد فساد، ضد اشرافیت و... می باشد همواره در صحنه جاری سیاسی کشور در حاشیه بوده و متن سیاست ورزی جاری از بازی های جناحی و دو قطبی انحصارگرا و التهاب آفرین رنج می برده است؛ در میانه ی این دعواهای حزبی، قربانی اصلی این دو قطبی کاذب، سرمایه های ملی بود که به جای کاربرد آنها در راستای منافع عامه مردم؛ عمدتا در راستای بازی های حزبی و جناحی، حیف و میل میگردد.
🔻مردم فهیم کشورمان با تجربه های تلخ و شیرینی که در این راستا کسب نمودند، اکنون به این باور رسیدهاند که تحول در این میدان سرنوشت ساز و مهم و شکست این ساختار سیاسی غلط، تنها با حضور چهرههای جهادی انقلابی امکان پذیر است. بله نخبگان جامعه و عموم مردم به این نتیجه رسیده اند که تنها راه پیشرفت و اعتلای کشور و ارتقای رفاه عمومی مردم؛ روی کار آمدن عناصر انقلابی، مردمی، کارآمد، فراجناحی و جهادی است.
🔻مردم عزیز ما موفقیت راهبردی نظام اسلامی در مقابله با استکبار جهانی و نابودی داعش را در عرصه خدمت مرد مجاهد انقلابی #مرد_میدان_جهاد، یعنی سردار دلها حاج قاسم سلیمانی بعینه دیدند و دلداگی خود را به چنین سرباز غیور و مکتب فخر آفرین او نشان دادند و حالا خواهان مسئولی انقلابی و جهادی از جنس حاج قاسم هستند تا امانت سنگین ریاست جمهوری را به وی سپارند.
🔻بنظر میرسد که در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری؛ برای گذر از این وضع آشفته ای که محصول بی تدبیری و پشت کردن به گفتمان انقلاب اسلامی از طرف غربگرایان است؛ اجماعی از طرف احزاب سیاسی معتقد به انقلاب و عامه مردم برای حمایت از نامزد جهادی و انقلابی و انتخاب او برای جایگاه مهم ریاست جمهوری صورت گرفته است.
🔻به فضل الهی باید این مرحله از انتخابات ریاست جمهوری در ظرف گام دوم انقلاب را؛ مرحله پی ریزی دولت اسلامی به معنای دقیق آن دانست و برای تحقق آن تلاش جهادی نمود.
ان تنصروالله ینصرکم و یثبت اقدامکم
@rozaneebefarda