.
🔹اعمال فشار برای تایید ثبتنام مدیران مجلس برخلاف قانون
♻️ آقای قالیباف؛ تبعیض بدتر از فساد است!
🔸قسمت اول
🔰حمید رسایی: اساسا آنچه که میتواند در هر انتخابات خصوصا انتخابات مجلس شورای اسلامی، موجب رقابت سیاسی سالم به منظور افزایش مشارکت و حضور آگاهانه و با نشاط مردم و کمک به انتخاب اصلح در انتخابات شود، رعایت دقیق قانون و عدالت انتخاباتی با هدف ارتقاء شایسته گزینی است.
از جمله اقدامات قابل تحسین مجلس یازدهم در اصلاح قانون انتخابات، اضافه کردن مرحلهای برای بررسی مدارک شناسنامهای، مدارک تحصیلی و وضعیت اشتغال کاندیداها بود. بر این اساس مطابق ماده ۵۳ قانون انتخابات «داوطلبان نمایندگی مجلس باید ظرف هفت روز از تاریخ انتشار دستور شروع ثبتنام به وسیله وزارت کشور، به سامانه الکترونیکی که وزارت کشور جهت ثبتنام اعلام کرده است، مراجعه کنند و ضمن تکمیل پرسشنامه مخصوص اعلام داوطلبی، مدارک و گواهینامههای مربوط را بارگذاری و شناسه رهگیری أخذ نمایند.»
در این مرحله که به آن اصطلاحا پیش ثبتنام میگفتند، تکلیف کلیه کاندیداهایی که باید استعفا میدادند یا با استعلام از مراجع ذیصلاح، وضعیت اصالت مدارک تحصیلی و سجلی آنها مورد تردید بود، مشخص میشد.
این بند قانونی اما پس از تصویب و تایید شورای نگهبان در مرحله اجرا به دلیل دیدگاه خاص رییس مجلس درباره مدیران اطرافش، تبدیل به یکی از محورهای چالش برانگیز با وزارت کشور شد! چرا؟ ادامه یادداشت را دنبال کنید.
مطابق تبصره ۱ ماده ۳۲ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی «کلیه مقامات و همترازان آنها موضوع ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۷/۸ و با اجرای تبصره (۱) آن، مشمول حکم بند "الف" این ماده میباشند [بند الف مصادیقی از مدیران که از ثبتنام منع شدهاند را ذکر کرده]. تشخیص اعلام همترازی سایر مقامات با این ماده، بر اساس مجموع معیارهای ساختار، مأموریتها، جغرافیای تأثیرگذاری، ماهیت فعالیت و اختیارات، اهمیت و پیچیدگی وظایف و مسؤولیتها بر عهده سازمان اداری و استخدامی کشور میباشد و اثر این همترازی صرفاً نسبت به استعفا برای انتخابات بوده و اثر قانونی دیگری ندارد. این سازمان موظف است حداقل هشت ماه قبل از آغاز ثبتنام، فهرست مشاغلی را که همتراز تشخیص میدهد به وزارت کشور و شورای نگهبان، ارسال و اعلام نماید. رئیس مجلس و سمت نمایندگی مجلس از شمول حکم این ماده مستثنی است.»
بنا بر این ماده قانونی:
۱. مقامات و همترازان مقامات نمیتوانند ثبتنام کنند. مصادیق مقامات در ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری مشخص شده است که محل بحث نیستند.
۲. اما همترازان مقامات شامل چه کسانی میشود؟ در ادامه این تبصره به صراحت گفته شده که تشخیص همترازان در موضوع انتخابات با سازمان امور اداری و استخدامی است. البته در تبصره ۱ ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، تعیین همطرازی پستهای کارکنان اداری مجلس به عهده رئیس مجلس قرار داده شده اما این موضوع فقط در خصوص تعیین همترازی برای پرداخت حقوق و مزایا است.
۳. سازمان امور اداری و استخدامی باید هشت ماه قبل از آغاز ثبتنام، فهرست مشاغل همتراز را اعلام کند که این اقدام صورت گرفته و از جمله کسانی که در لیست این سازمان لزوم استعفای آنها یادآوری شده است، مدیران مجلس هستند.
۴. اما نکته مهم اینجاست که به صراحت بخش پایانی این قانون، فقط رییس مجلس و نمایندگان از شمول این قانون مستثنی شدهاند. طبعا قانونگذار میتوانست مثل رییس و نمایندگان، مدیران مجلس را نیز استثنا کند اما نکرده! این یعنی تعیین همترازی توسط رییس مجلس درباره کارکنان فقط مربوط به تعیین حقوق آنهاست و نه موضوع انتخابات.
بعد از اینکه سازمان امور اداری و استخدامی، مدیران مجلس را مثل دیگر مدیران کشور مشمول حکم استعفا دانست، در چند نویت مکاتبه از سوی مجلس با معاون سیاسی وزیر کشور، از ایشان درخواست شد تا مدیران مجلس از شمول این ماده قانونی استثنا شوند. دلیل این درخواست چه بود؟ مطابق شنیدهها از اطرافیان رییس مجلس، دلیل فقط یک چیز بود: اگر اینها استعفا دهند، اطراف رییس مجلس خالی میشود! در واقع رییس مجلس دنبال این بود تا هم مدیرانش را در راس کار نگه دارد و هم از فرصت حضور آنها در رقابت انتخاباتی استفاده کند!
وقتی معاون وقت سیاسی وزیر کشور زیر بار این درخواست تبعیض آمیز نرفت و با توجه به اعلام همترازی توسط سازمان امور اداری و استخدامی این کار غیرممکن اعلام شد، فشارها به وزارت کشور آغاز و یکی از مهمترین دلایل اصرار رییس مجلس برای تغییر معاون سیاسی وزیر کشور در کنار بهانهای که بابت صدور بخشنامه معاون سیاسی وزیر کشور مطرح بود، همین زیربار مطالبه غیرقانونی رییس مجلس نرفتن بود.
🔹اعمال فشار برای تایید ثبتنام مدیران مجلس برخلاف قانون
♻️ آقای قالیباف؛ تبعیض بدتر از فساد است!
🔸قسمت دوم
🔰حمید رسایی: در حال حاضر مطابق اطلاعات رسیده، اسامی هفت تن از مدیران مجلس که برای انتخابات ثبتنام کرده بودند، به دلیل عدم استعفا در مهلت قانونی، در مرحله پیش ثبتنام در سامانه جامع انتخابات قرمز شده و قاعدتا این افراد نمیتوانند ثبتنام نهایی کنند. در عین حال خبرهایی که از مجلس و وزارت کشور به گوش میرسد این است که با اعمال فشار و روشن نگهداشتن چراغ استیضاح وزیر کشور، حامیان این تبعیض به دنبال تحمیل نگاه خود بر قانون هستند.
اکنون افکار عمومی منتظر است تا ببیند رییس جمهور به عنوان مسئول اجرای قانون اساسی و شورای نگهبان به عنوان ناظر انتخابات با این عمل خلاف قانون و تبعیض غیرقانونی چگونه برخورد میکنند. چرا مدیران دستگاههای دیگر باید چند ماه قبل از ثبتنام استعفا میکردند و مدیران مجلس نه؟! چرا مدیران مجلس حق دارند همزمان هم مدیر قوه مقننه باشند و هم در انتخابات شرکت کنند؟!
در این خصوص ضرورت دارد وزارت محترم کشور به صورت شفاف اطلاع رسانی لازم را بعمل آورده و شورای محترم نگهبان نیز نظارت نماید تا حقوق سایر داوطلبان در این قضیه تضییع نشود و مردم و تشکلهای مختلف هم مطالبهگری خود برای رقابتی سالم و بدون تبعیض را داشته باشند.
و به رییس محترم مجلس که اصرار به این تبعیض دارد، باید گفت:
وقتی مطابق اصل نوزدهم قانون اساسی «مردم ایران از هر قوم و قبیله كه باشند از حقوق مساوی برخوردارند و رنگ، نژاد، زبان و مانند اینها سبب امتیاز نخواهد بود.» آیا مدیران شما از نژاد برتری هستند که نباید استعفا دهند؟
وقتی مطابق اصل بیستم قانونی اساسی «همه افراد ملت اعم از زن و مرد، یكسان در حمایت قانون قرار دارند و از همه حقوق انسانی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با رعایت موازین اسلام برخوردارند.» آیا مدیران مجلسی شما حقوق سیاسی بیشتر و بالاتری دارند که از لزوم استعفا استثنا شدهاند؟!
وقتی مطابق بند ۹ اصل سوم قانونی اساسی، دولت جمهوری اسلامی ایران وظیفه دارد همه امکانات خود را برای «رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امكانات عادلانه برای همه، در تمام زمینههای مادی و معنوی» بکار بگیرد و مطابق بند ۱۴ بر «تأمین حقوق همهجانبه افراد از زن و مرد و ایجاد امنیت قضایی عادلانه برای همه و تساوی عموم در برابر قانون» تاکید شده است، آیا با این کار تبعیض ناروا صورت نگرفته و امکانات و فرصت انتخاباتی به صورت عادلانه در اختیار همه قرار گرفته؟ و آیا همه کاندیداها در برابر قانون مساوی بودهاند؟
جناب آقای قالیباف! تبعیض بدتر از فساد است. شما باید مدافع و پیگیر اجرای قانون باشید نه در نقش یک لابیگر دنبال حل و فصل مشکلات قانونی مدیران اطرافتان باشید.
باید منتظر بود و دید که آقای وحیدی در وزارت کشور میتواند ادعای انتخاباتی قانونی و رقابتی کند اما در عین حال برای فرار از استیضاح از اجرای قانون در خصوص مدیران مجلس چشمپوشی کند؟ آیا رییس جمهور محترم با ورود به موقع از این اصول قانون اساسی دفاع میکند و اجازه تبعیض به هیچ جریانی را نمیدهد؟ آیا شورای محترم نگهبان بدون در نظر گرفتن مطالبات و لابیهای افراد متنفذ، به بدنه عمومی جامعه پیام حراست و اعمال قانون را مخابره میکند؟
به نظر میرسد که با عقبنشینی وزارت کشور و ثبتنام مدیران و یاران قالیباف، از هم اکنون یکی از چهار رکن مورد تأکید رهبر انقلاب یعنی موضوع رقابت سالم با خدشه مواجه شود.
🔺در حالی که رتبه کاروان ورزشی ایران در بازیهای آسیایی تک رقمی شده، ولی عربستان هنوز حتی وارد جدول مدالها هم نشده!
▪️اساتيد چرا الان راجع به اثرات مثبت اصلاحات بنسلمان حرف نمیزنند؟
✍ علی ستوده
#جبهه_متحد
#رسانه_دولت_انقلابی
Join ↯
🆔 @Jebheyemottahed
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عینک جدید متا، حریم شخصی را زیر سوال میبرد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانمها!
بخدا اگه صبح تا شب خدا رو شکر کنید که مسلمون هستید و تو کشور ایران به دنیا اومدید بازم کمه.
زن تو غرب همچین جایگاهی داره!
✍️اساس فرهنگ غرب این است كه زن را به عنوان یك وسیلهی تمتع برای مرد در جامعه عرضه کردند
زن را بعنوان وسیله #التذاذ مردان معرفی کردن اسمشو گذاشتن آزادی زن
ولی درواقع آزادی مردان هرزه هست برای #تمتع از زن
زن را تبدیل به موجود دم دستی کرده شخصیت او را ویران و کرامت او را مثل آینه شکسته و در یک کلمه با خاک یکسان کردهاند
اگرغرب بدون سانسور معرفی بشه جوانها جذب نمیشوند!
تمام بدبختی اینه که یکسری افراد غربگرا غرب را مدینه فاضله تعریف کردند!
غرب خوبی هایی دارد ولی پر است از رذائل و کثافات اخلاقی
🔻قابل توجه طرفدارای پهلوی
✍ زمان شاه حقوق دبیر لیسانسه آموزش و پرورش ۵۰۰ تومان بود که با دلاری ۷ تومنی، معلمان معادل ۷۱ دلار، توانایی خرید داشتند
🔸اما در زمان جمهوری اسلامی، میانگین حقوق معلمان حدود ۱۵ میلیون است که با دلاری ۴۴ هزار تومان، معلمان معادل۳۴۰ دلار توانایی خرید دارند!
قدرت خرید معلمان در حال حاضر نسبت به زمان شاه ۵ برابر شده است.
Join ↯
🆔 @Jebheyemottahed
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با پزشک وطندوستی که چند روز قبل بهعنوان برترین پزشک غدد کودکان در جهان انتخاب شد.
یک قاب زیبا تقدیم به تمام ملت ایران
🔸هانیه رستمیان و امیر جوهری خو مدال برنز تپانچه ۱۰ متر میکس تیراندازی را کسب کردند. و با بالابردن تصویر شهید مدافع حرم حاج حسن اکبری ارادت خود را نسبت به شهدای کشور نشان دادند.
🔹شهید حاج حسن اکبری همراه چندتن از نیروهای سپاه که درحال پاکسازی منطقه تدمر در حومه شهر حلب بودند، مورد اصابت چندین گلوله توپ داعش قرار گرفته و به شهادت رسیدند.
#جبهه_متحد
#رسانه_دولت_انقلابی
Join ↯
🆔 @Jebheyemottahed
🔸اوکراین درخواست حمله به مراکز تولید پهپاد در ایران را تکذیب کرد
🔹یک اداره وابسته به شورای امنیت ملی اوکراین، گزارشهای منتشر شده مبنی بر درخواست این کشور برای نابودی مراکز تولید پهپاد در ایران را تکذیب کرد.
#جبهه_متحد
#رسانه_دولت_انقلابی
Join ↯
🆔 @Jebheyemottahed
4_6048368036526690036.mp3
1.7M
امانتی به نام ایران...🇮🇷
استاد شجاعی
Join ↯
🆔 @Jebheyemottahed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اهمیت حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی از زبان حاج قاسم عزیز
خیلی دلم تنگ شده واسه صاحبِ این صدا..
آمادهای صداشو بشنویم؟
#جمهوری_اسلامی_حرم_است🇮🇷✌️
خیلی دلم تنگ شده واسه صاحبِ این صدا..
آمادهای صداشو بشنویم؟
نمیشود بنویسم به یادت افتادم به قدر ثانیه حتی نرفتی از یادم... #حاج_قاسم↯ 🆔 @Jebheyemottahed
19.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شهید_سعید_طوقانی
باورتون میشه این بخشی از وصیت نامه یه شهید 15 ساله باشه؟ 🥺
📌 پیکر قهرمان کشورمان به مدت۱۳ سال در خاک منطقه العماره عراق باقی ماند و در سال۱۳۷۶ پیکر سعید طوقانی را به میهن بازگردانیدند و در زورخانه شهدای طوقانی در کاشان به خاک سپردند.
🎞 کلیپ رو ببینید تا این شهید نازنین رو بهتر بشناسید.
#دفاع_مقدس
🆔 @Jebheyemottahed