#موزه #آستان_قدس_رضوی :
#نگارههای چشمنواز استاد #فرشچیان است که به سبک #نگارگری با تکنیک اکریلیک روی مقوای بدون اسید خلق شده و در تالار استاد فرشچیان موزۀ آستان قدس رضوی به نمایش درآمده است.
آثاری همچون تابلوی معروف « #عصر_عاشورا » در ابعاد 98 در 73 سانتیمتر، تابلوی « #شام_غریبان »، اثری با عنوان عرش بر زمین (گودی قتلگاه)، تابلوی «هدیۀ عشق با تصویرپردازی صحنۀ شهادت حضرت علی اصغر(ع) و «پرچمدار حق» با موضوع حضرت ابوالفضل(ع) از جمله نگارههای عاشورایی استاد در موزۀ رضوی است.
@Roznegaar
#کانال_روزنگار ::
♦️ امروز: پنجشنبه #دوازدهم_سپتامبر 2019 میلادی
🎄 رویدادهای مهم امروز در #تقویم_میلادی :
0 م : روز جهانی بازی های کامپیوتری (Video Game Day)
1553 م : تولد "هانری چهارم" معروف به "هانری دو ناوار" پادشاه معروف فرانسه
1888 م : تولد موریس شوالیه، دوبلر و بازیگر فرانسوی
1919 م : درگذشت خانم "رِیموند دلاروش" اولین زن خلبان رسمی جهان
1944 م : امضای قرارداد اشغال آلمان توسط متفقین در لندن در جریان جنگ جهانی دوم
1955 م : اصابت اولین موشک شوروی به ماه در تاریخ تحقیقات فضایی
1974 م : وقوع کودتا در "اتیوپی" و سرنگونی "هایلا سلاسی" امپراتور این کشور
1980 م : کودتای نظامی در ترکیه به رهبری ژنرال کنعان اِورین
@Roznegaar
#کانال_روزنگار ::
♦️ امروز: پنجشنبه #دوازدهم_سپتامبر 1980 میلادی : کودتای نظامی در #ترکیه به رهبری ژنرال کنعان اِورین
پیدایش رسوایی های مالی و تداوم نابسامانی های سیاسی، اجتماعی و پدید آمدن بحران های اقتصادی در ترکیه باعث شد در 12 سپتامبر 1980 ژنرال #کنعان_اورین ، رئیس ستاد نیروهای مسلح ترکیه، دست به کودتا بزند و در نتیجه، به همراه یک شورای شش نفره، حکومت را در این کشور به دست گیرد.
مسئولیت حکومت به خود او سپرده شد. پس از روی کار آمدن نظامیان، آنان در ابتدا دستور برکناری «سلیمان دمیرل» نخست وزیر وقت و انحلال مجلس را صادر کردند. همچنین فعالیت سیاسی احزاب، اتحادیه ها و سازمان ها ممنوع اعلام شد و حکومت نظامی که در بخشی از کشور اجرا می شد به تمام کشور تعمیم داده شد.
یک هفته بعد از کودتا، دولتی زمام امور را به دست می گرفت که هفت نظامی بازنشسته نیز در آن عضویت داشتند. دولت نظامی ترکیه در سال 1989 جای خود را به «تورگوت اوزال» سپرد که در جریان انتخابات ماه مارس همین سال به عنوان اولین رئیسجمهوری غیرنظامی بعد از چند دهه انتخاب شده بود.
@Roznegaar
#داستان_کوتاه
📌 لزوم #تحول :
مهمترین چیزی که قبل از شروع مراحل تحول در زندگی باید بدان توجه کرد، احساس #نیاز و به بیان بهتر " تشنه بودن برای تحول" است.
باید با تمام وجود به جایی برسیم که باید زندگی روزمره را تغییر داده و به سمت بهتر شدن حرکت کرد. اهمیت تشنه بودن برای رسیدن به هدف در هر راهی که نیاز به اراده و صبر و استمرار دارد ، قابل انکار نیست.
📚 میگویند در یک مهمانی، صاحبخانه فراموش کرده بود آب بر سر سفره بگذارد، مدتی گذشت و مهمان ها یکی یکی تشنه شدند، اما تنها به گفتن اینکه "تشنه شدیم" و "آب کجاست" اکتفا میکردند!!
🔐 میزبان در دلش گفت اینها در واقع هیچکدام تشنه نیستند. ناگهان یکی از مهمانها از جای خود برخاست و در حالی که اطراف را به جستجوی آب نگاه میکرد گفت: " پس این آب کجاست؟" میزبان با دیدن تلاش مهمانش، رو به سایر میهمانها کرد و گفت: " هیچ کدام از شما در واقع تشنه نیستید، تشنهی واقعی کسی است که به طلب آب از جای خود بر میخیزد و به دنبال آن همه جا را جستجو میکند.
💎 قدم اول تحول نیز "تشنه بودن" است، باید بخواهیم و سپس از جایی که هستیم برخیزیم و حرکت کنیم.
@Roznegaar
#کانال_روزنگار ::
🔹 امروز: پنجشنبه #بیست_و_یکم_شهریور 1354 هجری خورشیدی : درگذشت تیمسار ارتشبد خلبان سیدمحمدامیر خاتمی معروف به ارتشبد خاتم فرمانده #نیروی_هوایی شاهنشاهی ایران(هنگام پرواز با کایت (بال پرنده) در نزدیکی پایگاه وحدتی سقوط کرد)
تیمسار ارتشبد خلبان #سیدمحمدامیر_خاتمی (۱۲۹۷، رشت -۲۱ شهریور۱۳۵۴، سد دز از توابع شهرستان اندیمشک) معروف به ارتشبد خاتم فرمانده نیروی هوایی شاهنشاهی ایران بود. وی همسر فاطمه پهلوی، دختر رضا شاه بود.
وی زمانیکه که در حوالی سد دز در حال پرواز با کایت بود، سقوط کرد. شایعاتی مبنی بر دست داشتن خانواده سلطنتی و ساواک در مرگ وی پراکنده شد. بعد از مرگ وی، پایگاه هشتم شکاری اصفهان برای زنده نگهداشتن یاد وی، به پایگاه خاتمی تغییر نام داد. خیابان سپهبد خاتمی رشت که به احترام وی بدین نام خوانده میشد پس از انقلاب به شهید مطهری تغییر کرد.
@Roznegaar