eitaa logo
روزنگار
827 دنبال‌کننده
61.9هزار عکس
29هزار ویدیو
1.5هزار فایل
مجله روزنگار ، حاوی مطالب مفید در موضوعات مختلف مرتبط با حال و هوای روز و کاربردی است. قدمت چندین ساله این کانال آنرا به مرجعی قابل جستجو تبدیل کرده است.
مشاهده در ایتا
دانلود
کسی که تعداد روزهایی که نگرفته و تعداد نمازهایی که نخوانده را نمیداند وظیفه‌اش چیست؟ همینطور کسی که نمی‌داند روزه‌اش را بر اثر افطار کرده یا عمد آن را خورده، چه حکمی دارد؟ @Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هیچ دعایی بی‌استجابت نیست حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «یا الله» شما بی‌گمان لبّیکی به دنبال خود دارد. 📲رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، گزیده‌ای از صوت بیانات رهبر انقلاب درباره دعا را در قالب مجموعه منتشر میکند. ⭐️ 💻 Farsi.Khamenei.ir
اعمال شب‌های قدر @Roznegaar
🔘 در يك عبارتی هست كه مى گوييم: " يا كٓريمٓ الصَّفْح " معناش خيلى جالبه : ▫️ یك وقتی یك کسی تو رو می بخشه ▫️ اما یادش نمیره که فلان خطا رو کردی ▫️و همیشه یك جوری نگات می کنه که تو می فهمی هنوز یادش نرفته؛ ▫️یك جورایی انگار که سابقه بدت رو مدام به یادت میاره. 🔻ولی یك وقتی، یك کسی تو رو می بخشه 🔻و یک طوری فراموش می کنه انگار نه انگار که تو خطایی رو مرتکب شدی. 🔻اصلا هم به روت نمیاره. 💠 به این نوع بخشش میگن . 🌺 و خدای ما اینگونه است... 🌺 🌿 از صمیم قلب می گویم: 🌿 "يا كٓريمٓ الصَّفْح" @Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چطور رو ترک کنیم؟ 🔸 نامطلوب ترفندهای مختلفی داره. به هر راه و روشی باید متوسل شد تا بشه رو از سر بندازیم. 🔸 توی این اینفو، راهکارهای دستکاری انگیزه رو گفتیم تا به‌واسطه‌اش میل به انجام عادت بد رو کم کنیم. @Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍳 خوراک ماش ماشک قمی یک سحری خوشمزه 🔸 «ماش» یکی از حبوبات خوشمزه و مفیدی هست که علاوه بر استفاده در انواع سوپ و آش، می‌تونید برای سحری هم باهاش یه خوراک لذیذ بپزید. مواد لازم: ماش: ۲ لیوان دسته‌دار هویج: ۲ عدد متوسط پیاز: ۲ عدد متوسط گوشت گوسفند یا گوساله: ۲۰۰ گرم نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم طرز تهیه 🔸 مرحله اول: گوشت رو با پیاز و ادویه‌ها بپزید 🔸ماش رو از قبل در مقداری آب، خیس و چند بار آبش رو عوض کنید. گوشت رو خرد کنید. پیاز رو هم به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه پیاز رو با کمی روغن تفت بدید تا سبک و طلایی بشه. بعد گوشت رو بهش اضافه کنید. بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد، زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید. ۲ تا ۳ دقیقه صبر کنید و روی مواد داخل قابلمه رو به اندازه ۳ لیوان آب جوش بریزید. در ظرف رو بذارید و اجازه بدید گوشت کاملا بپزه. 🔸 مرحله دوم: ماش و هویج رو اضافه کنید وقتی گوشت کاملا پخت و نرم شد، ماش رو که از قبل خیس کرده بودید آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید. پوست هویج رو بگیرید و به صورت حلقه حلقه برش بزنید. هویج رو هم اضافه کنید. نمک رو تو این مرحله اضافه کنید. صبر کنید تا گوشت، ماش و هویج کاملا با هم بپزن. 🔸 مرحله سوم: همه مواد رو بکوبید اجازه بدید آب خوراک کاملا غلیظ بشه. وقتی همه مواد پختند، گاز رو خاموش و اجازه بدید غذا کمی از دما بیفته. بعد اونو با گوشت کوب بکوبید. ماش ماشک رو با نان و سبزی خوردن سرو کنید. @Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا