هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️جنگ نرم
🔹تلاش مهمّ #جنگ_نرم_دشمن، امروز متوجّه این است که #ملّت_ایران امیدش را از دست بدهد. از این آیه شریفه «اَلَّذینَ یُبَلِّغونَ رِسالٰتِ اللهِ وَ یَخشَونَهُ وَ لا یَخشَونَ اَحَدًا اِلَّا الله» معلوم میشود که این تبلیغ، دشمن دارد؛ [وقتی] که میفرماید تبلیغ میکنند رسالات الهی را، از خدا میترسند، از غیر خدا نمی ترسند، پیدا است که غیر خدا در مقابل این مبلّغین الهی، مبلّغین رسالاتالله، صفآرایی دارند؛ بحث بر سر دعوا است. یا در آن آیهی شریفهی «بَلِّغ ما اُنزِلَ اِلَیکَ مِن رَّبِّکَ وَ اِن لَم تَفعَل فَما بَلَّغتَ رِسالَتَهُ وَ اللهُ یَعصِمُکَ مِنَ النّاس» که [میفرماید] خدا تو را حفظ میکند، نگران نباش، دغدغه نداشته باش از دشمن، پیدا است که در مقابل تبلیغ پیغمبر (ص)، صف دشمنان است، جبهه دشمنان است.
🔹برادران عزیز، خواهران عزیز! معنای این چیست؟ معنایش این است که شما آنوقتی که #تبلیغ میکنید، تبلیغ اساسی میکنید، تبلیغ اسلامی میکنید، در مقابل این تبلیغ شما یک جبههی دشمنی صفآرایی میکند؛ این را باید بدانید. #تبلیغ میدان جنگ است. بعضیها از اسم جنگ بدشان میآید؛ تا گفته میشود جنگ اقتصادی یا جنگ نرم یا جنگ تبلیغاتی، اینها بدشان میآید، [میگویند] «آقا چرا اینقدر از جنگ صحبت میکنید؟ از صلح صحبت کنید»! خب #جنگ هست. این #غفلت ما است که اگر چنانچه #دشمن متوجّه ما باشد - جبههی دشمن به طرف ما نشانه گرفته که تیرهای خودش را پرتاب کند - ما غافل باشیم.
🔹امیرالمؤمنین (ع) فرمود «مَن نامَ لَم یُنَم عَنه»؛ شما اگر در سنگر خوابت برد، معنایش این نیست که طرف مقابل شما و #دشمن شما هم خوابش برده؛ او مواظب شما است، او مراقب شما است، او منتظر است که شما خوابت ببرد. از اسم جنگ که نباید انسان خوف کند؛ خب #دشمن الان در حال جنگ است؛ جنگ، جنگ نظامی نیست - البتّه جنگ نظامی نمیکنند، غلط هم میکنند اگر بخواهند بکنند - امّا جنگ هست، #جنگ_نرم هست، جنگهایی هست که از جنگ نظامی خطرناکتر است؛ دشمن در حال جنگ با ما است. خب، پس توجّه داشته باشید که تبلیغ یعنی مواجههی با دشمن؛ تبلیغ درست، یعنی سینه به سینه شدن با دشمن حقیقت، با ظلم و با ظلمات؛ این، معنای تبلیغ است؛ این، حقیقت تبلیغ است.
بیانات مقام معظم رهبری ۹۶/۱۰/۰۶
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای #جنگ_نرم #تبلیغ
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️سلوک انقلابی برای یاری رسانی به امام زمان (عج)
🔹رفتار انقلابی مجموعهای از رفتارهای مؤمنانه است که هر منتظرواقعی باید در پی انجام آن باشد. اگر بخواهیم دوران آخرالزمان را تشریح کنیم، بهترین بیانرا میتوان از لسان حضرتش ارائه نمود که درآن دعای وارده، پس ازنماز مخصوص امام زمان(عج) میفرماید اینگونه دعا کنید و شکایت بهخدا ببرید: «اللهُمَّ عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ بِمَا وَسِعَتِ السَّمَاءُ وَ إِلَیْکَ یَا رَبِّ الْمُشْتَکَى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ؛ خدایا! بلا بسى بزرگ شده و سختیهای نهان، آشکارگشته و پرده برافتاده و زمین با آنچه آسمان فراگرفته، تنگ شده، پروردگارا! به سوی تو دادخواهى میکنیم و درسختی و آسانى تنها برتو تکیه ميزنيم».
🔹توجه به مفاهیم این دعاکه در دعای فرج امام زمان نیز منعکس شده است به ما میفهماند که «کارزار آخرالزمان»، کارزارسختی است که انسان در بلاها، سختیها، تنگناها و حیرانیهای فراوانی فرومیرود، و تنهاکسی از این کارزار سخت به سلامت عبورمیکند که توان رویارویی با این هجمهها را داشته باشد و دربسیاری مواقع بتواند خلاف جهت غالب جامعه حرکت نماید وطرح و حرکتی نو دراندازد. در شرایط آخرالزمان که گرفتاریهای زیادی بر امتها واردمیشود، خداوند با معجزه قرارنیست گره از کار بشر بازکند؛ آنچه که باید بدان توجه داشت این است که خداوند امداد و نصرتش را شامل حال یاران آخرالزمانی حضرت مهدی خواهد نمود، یارانی که بتواننداز عهده میدانداری حقیقی اینگونه فضاها برآیند و امتحان پس داده باشند.
🔹جابرجعفی درسؤالی که از امام باقر درباره زمان فرج میپرسد، اینگونه بیان میدارد که: به محضر امام باقر عرض كردم: فرج شما اهل بیت چه زمانى خواهدبود؟ حضرتفرمود: هيهات، هيهات، فرج واقع نخواهد شد؛ مگر بعد از آنکه شما غربال شويد، بعد دوباره غربال شويد، بعد بارسوم غربال شويد؛ (اينجمله را سه مرتبه تكرار كرد) تا اينكه خداوند كدورتها را از بين برده، صفا و پاكى باقى بماند». [۱] حقیقت این است که ماندن در صحنه و هضم نشدن در جامعهای که اسیر دنیای پیچیده و پرزرق و برق مدرن شده است، روحیهای انقلابی میخواهد؛ روحیهای که انسان منتظر را سرِپا، فعال و شاداب نگاهدارد. حرکت در مسیر انتظار ظهور و فرج امام زمان (عج) گرچه شیرین است، اما به نوعی حرکت در خلاف جهت آب محسوب میشود، که تنها فردی از پس آن برمیآید که عزم راسخی داشته و در ایمانش استوار و ثابت قدم مانده باشد و اینگونه افراد به فرموده نبی مکرم اسلام (ص) کمیاب هستند؛
🔹آنجاکه در توصیف یاران آخرالزمانی حضرت حجت و منتظران واقعی ظهور ایشان میفرماید: «به خداوندى كهمرا بهراستى برانگيخت، معتقدين به امامت وى در زمان غيبتش از كبريت احمر گرانبهاتر هستند». حال وقت پاسخ به این سؤال است که یک فرد انقلابی که میتواند این هجمههای سنگین را تحمل نماید و مسیر درست را هرچند سخت باشد در پیش گیرد باید چه ویژگیهایی داشتهباشد؟ در تعبیر یاران آخرالزمانی حضرت حجت (عج) از تعبیر پارههای پولاد استفاده شده است، که در عین حالی که انعطاف خاصی دارد نفوذناپذیر است. برای فراهم شدن زمینه ظهور امام زمان (عج) به اینچنین انسانهایی نیاز هست. همین تعبیر پاره های پولاد برای فرد مؤمن نیز به کار برده شده است، تا به ما برساند که اگر کسی به دنبال یاری امام زمان(عج) است، باید نشانههای انسان مؤمن را دنبال نماید و در خود شکوفا سازد؛
🔹آنجا که امام صادق(ع) در وصف انسان مؤمن میفرماید: «مؤمن از پارههای آهن محکمتر است؛ پاره های آهن هرگاه در آتش نهاده شود تغيير میکند، اما اگر مؤمن بارها كشته و زنده شود دلش تغييرى نمیکند». فرد انقلابی که قرار است زمینهساز ظهور باشد همان عبارت اخرای انسان مؤمنی است که ۴ پایه اصلی ایمان [۲] صبر و یقین و عدالت و جهاد را توأمان داراست. او صبور است و این صبوری از سر یقینی است که به راه خود دارد، راهی که پر از مجاهدت بر روی صراط عدالت است. این ۴ پایه از ایمان به جنگ با شبهات، اغراق آمیزیها، فسق و فجورهای دنیای کفر میپردازد تا بساط ظلم آنها را برچیند و زمینه را برای ظهور حضرت حجت (عج) مهیا سازد. رفتارانقلابی مجموعهای از این ۴ ویژگی اساسی رفتارهای مؤمنانه را داراست و این همان چیزی است که باید در پی آن بود.
پینوشت
[۱]ترجمه الغیبه شیخطوسی ص۵۹۱ ترجمه مجتبی عزیزی
[۲]امامباقرفرمود: از امامعلی(ع) از ايمان سؤال شد؛ در پاسخ فرمود: به راستى خداى عزوجل ايمان را بر چهارپايه استوار فرموده: صبر يقين عدالت جهاد. [کافی، ج۲، ص۵۰]
نویسنده: مصطفی راهی
منبع:سایتانديشهبرترحوزه
#امام_زمان
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️مسائل اساسی باید با افکار عمومی مطرح بشود
🔹مسائل اساسی باید با افکار عمومی مطرح بشود، افکار عمومی با نیازهای اساسی آشنا بشوند؛ [اینگونه] اندیشهها فعّال خواهد شد. اندیشه های نو، جوان های صاحب فکر دربارهی مسائل مهمّی که با افکار عمومی مطرح میشود، فعّال میشوند، آن را به نصاب لازم میرسانند؛ لذا مسائل مهم را، از جمله همین مسئلهی تحوّل را مطرح میکنیم. اگر افکار عمومی استقبال نکند از یک فکر، این فکر به عمل و تحقّق نمیرسد؛ صرفاً یک امواجی در فضا خواهد بود، یک چیزی انسان میگوید، بعد هم فراموش میشود؛ یا چند سطر بر روی کاغذ [خواهد بود]. برای اینکه خواستهها و مطالبات بزرگ تحقّق پیدا بکند، باید با مردم، با صاحبان فکر، با افکار عمومی مردم مطرح بشود.
بیانات مقام معظم رهبری ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️ #امام_هادى عليه السلام:
🔸الغِنى قِلَّةُ تَمَنّيكَ وَ الرِّضا بِما يَكفيكَ.
🔹توانگرى، كمىِ آرزو و رضايت به چيزى است كه تو را بسنده است.
📕بحارالأنوار، ج ۷۵، ص ۱۰۹
#امام_هادی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
💎دختـــران را...👆
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
🔴اولا شما در حد و اندازه درگیری با ایران نیستید!
🔴دوما پرسنل آمریکایی در سوریه چه غلطی میکنن دقیقا؟
🔴سوما شما که اینقدر گُرخیدین، بهتره پرسنل واموندهتونو بردارین و(طبق فرموده رهبر عزیزمون)، برگردین به همون خلیج خوکها!👌🏻
👈چون لاجرم، در آینده نزدیک همچون کشتی تایتانیک غرق خواهید شد!!✌️😎
#افول_رژیم_مافیایی
#ایران_مقتدر_قوی 🇮🇷
"بنده خدا"
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️مهدویت؛ کلید آمادگی جهان (بخش دوم و پایانی)
🔸آمادگی برای #ظهور یعنی، اشتیاق مؤمنانه به #موعود_منتظَر و ناامیدی از هرچه غیرخدایی است. اشکالی در قابلیت بینهایت فرستادگان الهی و ائمه معصومین علیهم السلام در هدایت بشریت و سامان دادن به امور جهان نبوده، بلکه عدم آمادگی بشریت مانع از بهرهمندی انسان ها از فیوضات و برکات الهی شده است. بر این اساس، تا زمانی که بشریت آمادگی ظهور و اقامه حکومت اسلامی در سراسر دنیا را نیابد، همچنان در فراق آن دولت کریمه و آرمانی خواهد سوخت.
💠گمشده بزرگ پیش از ظهور
🔹امام صادق (ع) در روایتی دلیل نامگذاری #حضرت_مهدی (عج) را اینگونه بیان میکنند: «إِذَا قَامَ الْقَائِمُ دَعَا النَّاسَ إِلَى الْإِسْلَامِ جَدِيداً وَ هَدَاهُمْ إِلَى أَمْرٍ قَدْ دَثَرَ وَ ضَلَّ عَنْهُ الْجُمْهُورُ وَ إِنَّمَا سُمِّيَ الْمَهْدِيُّ مَهْدِيّاً لِأَنَّهُ يُهْدَى إِلَى أَمْرٍ مَضْلُولٍ عَنْه؛ [۱] هنگامى كه #قائم (عج) قيام كند، مردم را به سوی اسلام جديدى دعوت خواهد كرد و مردم را به امورى میطلبد كه در نزد بسیاری كهنه شده است، و او از آن جهت #مهدى نامیده شده كه مردم را به سوی چیزی که از آن گمراه شده اند هدایت میکند». تفاوت جاهلیت قبل از اسلام، با گمراهیای که قبل از ظهور #امام_زمان (عج) روی میدهد، در این است که جهالت اول، جهالت و دوری از اصل اسلام بود، ولی جهالت قبل از ظهور، جهل در فهم «حقیقت اسلام» است.
🔹به عبارت دیگر، با این که اسلام وجود دارد و بسیاری خود را مسلمان مینامند، اما به دلیل جهالت نسبت به «اسلام ناب»، و چگونگی تحقق همه جانبه آن، عطش بشریت به سوی جهانی عاری از گمراهی، برطرف نشده است. اینجاست که بشر برای درمان پریشانی دنیای خود، منتظر کسی هستند که بتواند انواع معضلات و پیچیدگی های امور جهان را با هدایتی الهی برطرف کرده و به سامان برساند. چرا که تدبیرها برای سامان دادن به مشکلات جهان به در بسته خورده است، و تنها با هدایت الهی و تبعیت از ولی خداست که میتوان بر مشکلات متعدد جهان فائق آمد؛ چنانکه این گونه ندا سر میدهیم: «أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؛ [۲] کجاست آنکه برای راست نمودن انحراف و کجی به انتظار اویند».
💠بلوغ و شکوفایی علم
🔹با اینکه در دوران کنونی، علم به سرعت پیش میرود، اما هنوز زوایای بسیاری از علوم، مخفی مانده است، و همین امر باعث شده با وجود پیشرفت نسبی در حوزه هایی مثل تکنولوژی و صنعت، در حوزه های اساسی مانند دینشناسی و انسان شناسی و مدیریت جهان بشری و رشد روحی، جوامع هنوز اندر خم یک کوچه مانده و با مشکلات فراوانی دست به گریبان باشند. یکی دیگر از زوایای قابلیتها و فیوضات #امام_مهدی (عج)، باز کردن گرههای کور و ناشناخته در مسیر هدایت و تعالی بشر است؛ چنان که امام صادق (ع) دلیل این نامگذاری آن حضرت به «مهدی» را اینگونه بیان میکنند: «لِأَنَّهُ يُهْدَى إِلَى كُلِّ أَمْرٍ خَفِي؛ [۳] زيرا براى هر امر پوشيدهاى راهنمايى شده است». از این روایت نیز اینگونه برمیآید، اموری که بر دیگران پوشیده است و راهکار آن را نمیدانند، #امام_مهدی (عج) با درایت و بصیرتِ برآمده از اسلام، حل خواهد نمود.
💠نزدیکی به افق وجودی حضرت مهدی (عج)
🔹چه از نظر فردی و چه از نظر اجتماعی، بشریت باید سنخیت و مشابهتی با وجود مقدس #حضرت_ولیعصر (عج) بیابد، تا آمادگی کمک به آن حضرت در تشکیل جهان آرمانی را داشته باشد؛ مثل این که لااقل غالب مردم جهان از هرگونه راه حل های بشری، برای رهایی از مشکلات جهان ناامید شوند و به نوعی منتظر راهی الهی برای برون رفت از گرفتاریها باشند. این فضا، در راستای همان چیزی است که همه فرستادگان الهی و ائمه معصومین علیهم السلام برای اقامه حق و دین خدا در پی آن بودند و با اشاره به #ظهور_موعود، در واقع، ایجاد چنین آمادگی در عصر #امام_مهدی (عج) را نوید داده اند.
پی نوشتها؛
[۱]إعلام الورى بأعلام الهدى(فضلبنحسنطبرسی) ص۴۶۱
[۲] مفاتیح الجنان، دعای ندبه
[۳] الغيبة (للطوسی)، كتاب الغيبة للحجة، ص۴۷۱
نویسنده: محسن رفیعی وردنجانی
منبع: وبسایت رهروان ولایت
#امام_زمان #امام_مهدی #قائم #ظهور
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️مراقب پیامی که به دنیا میدهید باشید...
🔹...جوانهای عزیز ببینید همهی کارهای شماها و ماها، همه، و حرفهایمان و حرکاتمان یک پیامی به بیرون کشور میفرستد. مواظب باشیم ببینیم ما چه پیامی میدهیم. پیام لازم نیست به زبان باشد؛ گاهی کیفیّت نشستن شما پیام دارد؛ گاهی تجمّع شما در یک جا پیام دارد؛ گاهی شعاری که میدهید پیام دارد. مراقب این پیامی که به دنیا میدهید باشید. من میگویم مهمترین چیزی که باید از طرف ملّت ایران و از طرف جوانان ایران به جبههی دشمن منتقل بشود، عبارت است از قدرت مقاومت ملّت ایران.
🔹ملّت ایران، جوانان ایران، باید با اقدامهای خود، با حرکات خود، با شعارهای خود، با کارکرد خود به دنیا بفهمانند ـ که البتّه دشمن هم خواهد فهمید ـ که #ملّت_ایران #قدرت_مقاومت دارد، عزم راسخ دارد برای ایستادگی در مقابل زورگویی. البتّه این، وظیفهی آحاد مردم است. دولتمردان وظایف سنگینی دارند؛ دولتمردان در این زمینه خیلی وظیفه دارند. باید کوتاهیهای گذشته تکرار نشود. بعضی از دستگاههای دولتی بشدّت بایستی در این زمینه فعّال باشند، مِنجمله آموزش و پرورش، مِنجمله وزارت علوم، وزارت بهداشت، مِنجمله وزارت ارشاد، مِنجمله وزارتهای مربوط به تولید...
بیانات مقام معظم رهبری ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد