🔴خبر خوب 😊🇮🇷✌️
آغاز پرداخت پاداش بازنشستگان از ۹ آذر شده است
رئیس سازمان برنامه و بودجه:
🔹امیدواریم بحث بودجه باتوجه به اینکه در کمیسیون فرعی کارش به اتمام رسیده است و از سوی دیگر هم قرار است از روز یکشنبه در ۲ نوبت صبح و بعداز ظهر کار بررسیاش در دولت شروع شود، در زمان خودش به مجلس برود.
🔹پرداخت پاداش بازنشستگان از روز #چهارشنبه ۹ آذرماه آغاز شده است و هر دستگاهی اسامی را بفرستد، پرداختهایشان را انجام میدهیم.
کانال الله اکبر
@allahoak_bar
🔴در ماجراهای اخیر وقتی سنندج شلوغ شد شایعه کردند که نظام، آب سنندج را به خاطر شلوغی ها قطع کرده.
👌دیروز دکتر رئیسی برای #افتتاح از پروژ #آبرسانی به سنندج رفت و در بازار هم با مردم دیدار کرد...
😁👌باطل کردن و شکست جریان تحریف و دروغ
👈دقیقا برعکس به مردم القا میکنند وطن فروشان خائن و فریبکار
کانال الله اکبر
@allahoak_bar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یه فیلم ببینید
نمیخـوام ببینم نـداریم
#اجبـــاریه بایـد ببینید
👈ببینید، ببینم👆🙃😁😅
کانال الله اکبر
@allahoak_bar
🔴مگس روی زخم مینشیند؛ زخمها خوب شوند، دشمن غلطی نمیتواند بکند
دکتر رئیسی درمان زخمها را در #اولویت قرار داده و طبیعی است مگسها از او عصبانی باشند.
بعد از اهواز، در کمتر از یکسال و با پیگیری شخص رئیسجمهور، یک پروژه چند ساله ظرف چند ماه عملیاتی شد و مشکل آب مردم سنندج نیز حل شد
✍کمال لطفی
🌐کانال الله اکبر
@allahoak_bar
هدایت شده از کاروان انقلاب
بچه نشیمنگاهی رو چه به نماز خوندن و اطلاع داشتن از آداب نماز
عزیزان اهل سنت سر به مهر نمیزارن چون رئیسی شیعه هست احترامشو حفظ کردن براش جانماز و مهر آوردن
ولی خب از تو انتظاری نمیره این چیزا رو بفهمی
مهم اینه که پشت سر امام جماعت اونها نماز خونده نه اینکه خودش وایسه جلو
#کاروان_انقلاب 🇮🇷
@karvane2
هدایت شده از کاروان انقلاب
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تصاویری از شهید بسیجی احمدصالحی در اردوهای جهادی
🔹 "ما تفریحمون همین چیزاست، دلمون به این کار جهادی و خدمت به مردم خوشه"
🔹 شهید صالحی از ادوار بسیج دانشجویی بود که روز گذشته در سیستان و بلوچستان به شهادت رسید
لعنت بر اغتشاشگران و اشرار
#کاروان_انقلاب 🇮🇷
@karvane2
هدایت شده از حدیث هفته
🌿💐🌿💐🌿
💐🌿💐🌿
🌿💐🌿
💐🌿
🌿
حدیث هفته ۸۰۷
پیامبر اعظم صلیاللهعلیهوآله
مَنْ سَعَى لِمَرِيضٍ فِی حَاجَةٍ فَقَضَاهَا، خَرَجَ مِنْ ذُنُوبِهِ كَيَوْمَ وَلَدَتْهُ أُمُّهُ. فَقَالَ رَجُلٌ مِنَ اَلْأَنْصَارِ: يَا رَسُولَاَلله صلی الله علیه و آله، فَإِنْ كَانَ اَلْمَرِيضُ مِنْ أَهْلِهِ؟ فَقَالَ رَسُولُ اَلله صَلَّى اَللهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ: مِنْ أَعْظَمِ اَلنَّاسِ أَجْراً مَنْ سَعَى فِي حَاجَةِ أَهْلِهِ وَ مَنْ ضَيَّعَ أَهْلَهُ وَ قَطَعَ رَحِمَهُ، حَرَمَهُ اَللهُ حُسْنَ اَلْجَزَاءِ يَوْمَ يَجْزِي اَلْمُحْسِنِينَ وَ ضَيَّعَهُ وَ مَنْ ضَيَّعَهُ اَللهُ فِي اَلْآخِرَةِ فَهُوَ يَرِدُ مَعَ اَلْهَالِكِينَ حَتَّى يَأْتِيَ بِالْمَخْرَجِ وَ لَمَّا يَأْتِ بِهِ.
هر کس برای رفع حاجت شخص بیمار قدمی بردارد و نیازی از او برطرف نماید، از گناهانش پاک شود همانند روزى كه مادرش او را به دنیا آورده است. مردى از انصار پرسید: ای رسول خدا، حتی اگر بيمار از [خویشان و] خانوادهاش باشد؟ رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: بزرگترین و بیشترین پاداشها از آن كسى است كه در رفع نيازهای [خویشان و] خانوادهاش بكوشد و هر كس [خویشان و] خانواده خود را تضیيع نموده [و کاری برای آنها انجام ندهد و آنها را نادیده بگیرد] و قطع رحم كند [ارتباطش را با خویشان و خانواده خویش قطع نماید] خداوند در روزی که پاداش نیکوکاران را عطا میکند، او را از پاداشهای نیکو و پسندیده محروم میسازد و او را تضییع نموده و نادیده میانگارد [همانگونه که او خویشان و خانواده خود را ضایع نمود و نادیده گرفت] و چنین کسی به جمع هلاک شدگان میپیوندد و هر چه سعی میکند راهى برای خلاص شدن بيابد، راهى نخواهد يافت.
بحارالانوار ج۷۳ ص۳۵۹
[از دیدگاه اسلام، توجه به خانواده و خویشان نسبی از اهمیت فوق العادهای برخوردار است و در همه امور نیک و خیر و احسان، ایشان را در اولویت قرار میدهد و این نشان میدهد هر آنچه از مقررات و آداب و رفتارهای افراد جامعه که کوچکترین آسیبی به بنیان خانواده وارد کند، از نظر اسلام مطرود است و باید کنار گذاشته شود چراکه باعث ایجاد اختلال در مسیر کمال حقیقی انسان خواهد بود. یکی از این مسائل، بحث بد حجابی یا بیحجابی افراد در محیطهای عمومی و حتی خصوصی جامعه است که میتواند آسیبهای جدی به استحکام خانوادهها و بالتبع تربیت بچهها و نسل آینده وارد نماید. و السلام علی من اتبع الهدی]
میتوانید از طریق لینکهای زیر 👇👇 کانال حدیث هفته را دنبال کنید؛
پیامرسان ایتا
eitaa.com/hadisehafte
پیامرسان سروش
sapp.ir/hadisehafte
🌿💐🌿💐🌿
🔴 #خبر_خوب وزیر اقتصاد برای تعاونی های سیستان بلوچستانی
رفع تعهــد ارزی برای تعاونیهای مرز نشین در سیستان و بلوچستان
✌️🇮🇷😊
🔹خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در زاهدان:
🔹با توجه به ظرفیتهای ویژه استان سیستان و بلوچستان مقرر شد در حوزه مسائل مالیاتی و به طور خاص رفع تعهد ارزی تعاونیهای #مرزنشین اقدام شود.
🔹در رابطه با برخی دستگاهها که هیچ مجوزی در درگاه ملی مجوزهای کسب و کار ثبت نکردهاند، دستگاههای نظارتی وارد عمل خواهند شد.
🔹ساده سازی و تسهیل فرآیندهای تولید اهمیت فراوانی دارد و بدون هیچ استثنایی همه دستگاهها باید با درگاه ملی کسب و کار همکاری کنند و مسئولیت عدم همکاری با بالاترین مقام دستگاه است.
🌐کانال الله اکبر
@allahoak_bar
.
🔴مگه نمیگفتن؛ جمهوری اسلامی، خانواده فوتبالیستها رو گروگان گرفتن و اگه ببازن میکشنشون؟!
پس چی شد؟!
چرا خبری از فوت کسی نیست؟!😂😂😂
🌐کانال الله اکبر
@allahoak_bar
هدایت شده از کاروان انقلاب
⚫️ عدم الزام پوشش چادر برای متهمان به کجا رسید؟
▪️حضور یکی از متهمان قتل شهید عجمیان با پوشش چادر اعتراض کاربران در فضای مجازی را در پی داشت. این در حالی است سال گذشته رییس قوهقضاییه بخشنامهای در رابطه با عدم الزام پوشش چادر ابلاغ کرده بود.
▪️اما مشکلی که در این رابطه وجود دارد این است که برخی متهمان در هنگام خروج از زندان یا بازداشتگاه خود بر پوشش چادر تاکید دارند.
▪️شنیدهها درباره این شخص نیز حاکی از آن است که متهم با اصرار خودش چادر را انتخاب کرده بود.
▪️کارشناسان میگویند یکی از راهکارها این است که از ابتدا چادر در اختیار متهم قرار نگیرد.
✍ متهم غلط کرده چادر خواسته است کسی که یک طلبه را به آن وضع فجیع به قتل می رساند تا راحت بتواند لخت شود غلط کرده طلب چادر کرده است. آقایون مسئول هم اجازه فریب امت حزب الله را به آنها ندهند .
#اشد_مجازات
#کاروان_انقلاب 🇮🇷
@karvane2
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️انتقاد آیینه است
🔹حال، اندکی درنگ کنیم و ببینیم که دقیقاً #نقش_انتقاد چیست و چه کاری انجام میدهد که این همه آن را ارجمند میسازد. #انتقاد به معنای داوری ناهمدلانه و قضاوت غالباً بی رحمانه دربارهی چیزی یا کسی و یا رفتاری است. هنگامی که - برای مثال - کسی از رفتار خاص ما انتقاد میکند، در حقیقت، ارزیابی خود را به گونه ای صریح و بدون ابهام آشکار میسازد و به ما نشان میدهد که رفتار ما را نادرست میشمارد. این داوری دو معنا میتواند داشته باشد: نخست آنکه رفتار مورد نظر، واقعاً نادرست و خلاف هنجار اجتماعی و اخلاقی است و باید اصلاح شود. معنای دوم این انتقاد آن است که آن شخص - به دلایلی آشکار یا نهان - میپندارد که رفتار ما نادرست است، هرچند واقعاً چنین نباشد. اینجاست که #انتقاد همچون آینه عمل میکند و گاه رفتار ما را به ما نشان میدهد و گاه آینهی داوری کسانی میشود و ما میتوانیم از طریق آنها با قضاوت دیگران آشنا شویم.
🔹بدین سان، #انتقاد همواره موجب کشف ناشناخته های زندگی است و #منتقد همچون جهانگرد ماجراجویی است که با انتقاد خود، نقاط ناآشکار و پنهان وجود ما را بر ما عیان میسازد و یا داوری های نهفتهی خود را برملا میکند. پس #انتقاد همواره بر دانش ما میافزاید، اما این دانش، دانشی بی خاصیت و به دور از عمل نیست، بلکه از آن دانش هایی است که مقدمهی ضروری عمل به شمار میروند و بی آن هیچ اصلاحی ممکن نیست. #انتقاد این آگاهی را به ما میدهد که بدانیم در وجود یا رفتارمان چه کاستی هایی وجود دارد و ما را به اصلاح آنها بر میانگیزد، یا آنکه ما را متوجه میسازد که دیگران دربارهی ما چه تصوراتی دارند و چگونه میاندیشند و داوری میکنند. این نقش آینه گون انتقاد را هرگز نمیتوان از آن جدا ساخت و ارزش واقعی انتقاد نیز همین است. ما هرگز از نگریستن در آینه، زیان نمیکنیم و سودها میبریم، خواه این آینه شفّاف باشد و خواه زنگار بسته، خواه این آینه از آن خود ما باشد و خواه عاریتی. آینه، آینه است و بزرگ ترین کارکردش نمایشگری.
🔹 #انتقاد نیز بزرگترین فایده اش آن است که جنبه های ناشناختهی رفتار ما را بر ما آشکار میسازد و به ما نشان میدهد که دیگران ما را چگونه میبینند و چه سان ارزیابی میکنند. در حقیقت، #منتقدان ما، آینه هایی میشوند تا ما خود را در آنها ببینیم و کم و بیش خودمان را بشناسیم و نقاط نیازمند اصلاح را اصلاح کنیم. منتقدان خواسته یا ناخواسته لطفی را در حق ما میکنند و به ما اجازه میدهند تا از انتقاداتشان بدینگونه بهره مند شویم و خود را همواره بازسازی کنیم و در خود بنگریم و از خویش فراتر برویم و طرح تازه ای برای وجود خود دراندازیم. این هدیهی کم بهایی نیست که بتوان آن را نادیده گرفت، بلکه زمینه های رشد و شکوفایی ما را همین انتقادها فراهم میسازند. امام علی (ع) به ما میآموزد تا کسانی را به خود نزدیک سازیم و برتر نهیم که عیوب ما را به ما مینمایانند، و از کسانی برحذر باشیم که عیب های ما را از خود ما میپوشانند و ما را با این دشمنان ناشناخته و نهانی تنها رها میسازند؛ چرا که این کسان، دشمنان واقعی ما هستند: «مَن اَبانَ لک عیبَک فهو ودودُک، مَن ساترک عیبکَ فهو عدوُّک؛ [۱] آن که عیب تو را بر تو آشکار سازد، دوستدار تو است و آن که عیب تو را از تو پنهان دارد، دشمن تو است».
🔹احادیثی از این دست بسیارند. مضمون همهی آنها تأکید بر بیان #عیبها به خود شخص و پرهیز از لاپوشانی های بی خاصیت و گاه خطرناک است. این توجه، گویای #اهمیت_انتقاد در زندگی انسان و ضرورت آن برای رشد آدمی است، رشدی که از طریق بیان عیبها و رفتار آیندگان انتقاد به دست میآید. افزون بر این، ما از طریق دیگران است که به کشف خویش نائل میشویم و در هنگام رویارویی با اظهارات این و آن است که حدود و ثغور وجود خود را در مییابیم و به چند و چون آن پی میبریم. هیچ شناخت منفردی وجود ندارد و هیچکس در خلأ به فهم خود دست نمی یابد. به گفتهی رومن رولان، متفکر فرانسوی، «آدمی از دریچهی چشم دیگران میبیند و آنان او را میبینند؛ جز از راه انعکاس، نمی توان خود را شناخت». [۲]
پینوشتها:
[۱] میزان الحکمه، ج۳، ص۲۲۰۷
[۲]جان شیفته، ج۴، ص۱۶۷۹
📕انتقاد و انتقادپذیری، سیدحسن اسلامی مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)
منبع: وبسایت راسخون
#انتقاد #منتقد #نقد
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد