فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتصاب این شکلیه 😉
نه اینایی که اینترنشنال پوشش میده
اعتصاب کشاورزان هلند به دلیل وضعیت بد معیشتی !
💥@Europe_313
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌗 قمر در عقرب چیست؟ باید و نبایدها
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🆔 @Shobhe_Shenasi
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ دیروز یکی از دوستان این تصویر را فرستاد
اول فکر کردم شاید 22 بهمن است
اما ظاهرا تلاویو است
به فضل الهی مراسم پر شور بوده...
🔗 دریافت توییت
🔗 صفحات ما در شبکه های اجتماعی
http://zil.ink/mr.tahlilgar
@mrtahlilgar1
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ هنوز وطن فروشها به خط خبری واحد پیرامون توافق سعودی با ایران نرسیده اند
تا کنون جماعتِ خائنِ به ملت را این قدر آشفته ندیده بودم...
🔗 دریافت توییت
🔗 صفحات ما در شبکه های اجتماعی
https://zil.ink/mr.tahlilgar
@mrtahlilgar1
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
🔺 دم طراحش گرم / چقدر ساده علت مسمومیت های مدارس را توضیح داده ...
دختر بچه ها به این جرم محکوم بوده اند که مسموم شوند. لعنت بر شما و زن زندگی آزادیتان...
پرچم بالاست🇮🇷✌️
@mrtahlilgar1
هدایت شده از علیرضا زادبر
🔻ادعای العربیه: آمریکا حدود ۱۰ میلیارد دلار از دارایی ایران را آزاد میکند
🔹خبرنگار شبکه العربیه ادعا کرد که آمریکا در آزادی ۳ زندانی، منابع مالی ایران را که حدود ۱۰ میلیارد دلار تخمین زده میشود، آزاد میکند.
🔹خبرنگار العربیه تأکید کرد که پولهای ایران که واشنگتن آزاد خواهد کرد در عراق، ژاپن و کره مسدود شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سردبیر رای الیوم: توافق تهران_ریاض خنجری در قلب آمریکاست!
🔹عبدالباری عطوان، تحلیلگر سیاسی و سردبیر رای الیوم:این توافق با توافقهای دیگر منجر میشود؛به این معنی که در پیآن توافق یمنی سعودی حاصل خواهد شد که جنگ یمن را پایان خواهد داد. اسرائیل اکنون و پس از این توافق بر سرخود خواهد زد. اگر چین، روسیه و ایران را داشته باشید چه نیازی به اسرائیل خواهید داشت؟!به آمریکا نیز نیازمند نخواهید بود.
🔹این توافق نوعی پشت کردن منطقه به استثنای برخی کشورها به آمریکاست؛ در واقع این توافق خنجری بر قلب آمریکاست. اکنون با توافقهای منطقهای و بینالمللی روبرو هستیم، آمریکا شکست خوردهاست. آمریکا دشمن اصلی عربهاست؛ ما را خانه خراب کرده. آمریکا بود که عراق، سوریه، یمن و تمام منطقه را ویران کرده در برابر عصری نوین و طلوعی جدید قرار داریم.
@rushangeran
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
🔴چطوری سلبریتیها قابلیت این همه تغییر ناگهانی رو دارن
🔹یه روز میگه خداحافظ فرداش کنسرت میذاره!
@rushangeran
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
هدایت شده از لغزشگاه
سن بلوغ دیجیتالی چیست؟
نتایج نظرسنجی موسسه یوروبارومتر (Eurobarometer) نشان میدهد که بیش از نیمی (۵۳ درصد) از شهروندان کشورهای عضو اتحادیهاروپا نسبت به فراهم بودن امکان، شرایط و بستر امن حضور و فعالیت کودکانشان در فضای آنلاین نگرانند.
این نگرانی در حالی ابراز شد که بیش از ۸۰ درصد شرکتکنندگان در این نظرسنجی تاکید داشتند که مزایای استفاده از ابزارهای دیجیتال و اینترنت به هیچ وجه کمتر از آثار منفی اجتماعی آن نیست و این ابزارها تا سال ۲۰۳۰ نقش مهمی در زندگی آنها خواهد داشت.
البته اتحادیه اروپا در آوریل سال ۲۰۱۶ مادهای را در چارچوب حفاظت از دادهها و اطلاعات شخصی در فضای مجازی تصویب کرده بود که به کشورهای عضو پیشنهاد می داد پردازش دادهها و اطلاعات مربوط به کودکان زیر ۱۶ سال را بدون کسب رضایتِ والدین آنها ممنوع کنند. البته اتحادیهاروپا به کشورهای عضو اجازه داده بود این سن را تا ۱۳ سال کاهش دهند.
اما در سال ۲۰۱۸، مفهوم جدیدی به اسم "سن بلوغ دیجیتالی" پدید آمد. این مفهوم نخستین بار زمانی که فرانسه تصمیم گرفت تا قانون مصوب سال ۱۹۷۸ خود را در زمینه حفاظت از دادهها شخصی با مصوبه سال ۲۰۱۶ اتحادیهاروپا در خصوص حفاظت از دادهها و اطلاعات شخصی در فضای مجازی انطباق دهد، مطرح شد.
در آن سال، فرانسه سن بلوغ دیجیتالی را ۱۵ سال تعیین کرد و بلژیک نیز به حداقل سن ممکن یعنی ۱۳ سال اکتفا کرد.
اما کمیسیون ملی انفورماتیک و آزادیها (CNIL) در ژوئن ۲۰۲۱ یادآور شد که سن بلوغ دیجیتالی که ۱۵ سال تعیین شده برای اعمال در تمام امور آنلاین به رسمیت شناخته نمیشود. چنان که گزارشهای این کمیسیون نشان داد که ثبتنام در شبکههای اجتماعی "به طور متوسط در ٨.۵ سالگی" رخ میدهد و بیش از نیمی از کودکان فرانسوی ۱۰ تا ۱۴ سال آزادانه در شبکههایاجتماعی فعال هستند.
بنابراین، در میان قانونگذاران فرانسه این بحث پیش آمد که سن بلوغ دیجیتالی افزون بر فعال کردن امکان ثبت موقعیت جغرافیایی اختیاری در یک برنامه، کوکیهای یک وبسایت برای رصد وبگردی افراد و نمایش انواع آگهی باید برای امور متنوع رو به گسترش در فعالیتهای آنلاین از جمله ایجاد پروفایل عمومی یا خصوصی در یک شبکه اجتماعی در نظر گرفته شود.
با توجه به تعیین ۱۵ سال در قانون حفاظت از دادهها، تطبیق این سن با بلوغ جنسی رایج در فرانسه و نیز سن ورود به دبیرستان، سن بلوغ دیجیتالی با تصویب نمایندگان پارلمان فرانسه (۲ مارس ۲۰۲۳) همان ۱۵ سال باقی ماند ولی برای تایید نهایی نیازمند بررسی و تصویب در سنای این کشور است.
طبق نظرسنجی انجمن نسل دیجیتال (Génération Digital)(۲۰۲۲) ۵۸ درصد از کودکان ۱۱ و ۱۲ ساله حداقل یک حساب در یک شبکه اجتماعی دارند. این در حالیست که اکثر شبکههای اجتماعی بر پایه قوانین آمریکا، محدودیت سنی ۱۳ را در مورد کاربران خود اعمال میکنند.
مدافعان تعیین حداقل سن بلوغ دیجیتالی در اتحادیه اروپا معتقدند، این محدودیت موجب میشود که در صورت بروز تخلف یا تخطی، والدین پس از مطلع شدن بتوانند از طریق گفتگو با کودکان، خطرهای عدمفعالیت بدون محدودیت در فضای مجازی را به آنها گوشزد کنند.
همچنین قانونگذاران فرانسوی امیدوارند که وضع جریمه تا ۱ درصد گردش مالی سالانه شبکههای اجتماعی و بسترهای آنلاین خطاکار، موجب اعمال جدی محدودیت سنی ۱۵ سال از سوی آنها شده و موفقیت عملی این قانون موجب تسری آن به سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا شود.
هدایت شده از لغزشگاه
فرانسه؛ منع قانونی والدین برای انتشار عکس کودکان در فضای مجازی
برای موج پست کردن عکس کودکان در شبکه های اجتماعی واژه sharenting در نظر گرفته شده که در حقیقت ترکیبی از دو مفهوم اشتراک گذاری (sharing) و والدگری(parenting) است.
اعضای پارلمان فرانسه می خواهند این موج را متوقف کنند؛ به همین دلیل یک لایحه ضد sharenting به سنای این کشور ارائه شده است.
لایحه مذکور که برای اولین بار در جهان تجربه میشود با این هدف ارائه شده که والدین را مسئول حقوق حریم خصوصی کودکانی قرار دهد که نمی توانند رضایت آنها را درباره انتشار تصاویر و محتوایشان در فضای مجازی به دست آورد.
در برخی از موارد حتی اگر قاضی دادگاه خانواده تشخیص دهد رفتار والدین در این زمینه افراطی یا مخرب است، می توان حق والدین برای اشتراک گذاری کودک را از آنها سلب کند.
لایحه مذکور همچنین برای اینفلوئنسرهایی که به دنبال جذب فالوئر و درآمدزایی از طریق پست کردن تصاویر کودکان شان هستند مجازات تعیین کرده است.
طبق تحقیقات مختلف، به طور متوسط تصویر هر کودک تا قبل از ۱۳ سالگی ۱۳۰۰ بار در فضای آنلاین به اشتراک گذاشته می شود.
رصدخانه والدگری و آموزش دیجیتال نیز در تحقیق خود متوجه شده بیش از نصف والدین تصاویر کودکانشان را در فضای آنلاین منتشر می کنند. از این تعداد ۹۱ درصد تصاویر کودکانشان را قبل از ۵ سالگی به اشتراک می گذارند.
هدایت شده از لغزشگاه
تصویری در شبکههای اجتماعی در حال انتشار است که در آن ادعا شده سپاه پاسداران با پرتاب دو بمبچه با ریز پرنده ها باعث مسمومیتهای اخیر در مدارس شده است.
🔹 جستجوی معکوس این تصویر نشان میدهد عکس مورد استناد در این خبر، دستکم مربوط به شش سال پیش است. کاربری در سال ۲۰۱۷ این عکس را در ردیت منتشر کرده است.
🔹 از سویی دیگر، گزارش موسسه روزنامهنگاری تحقیقی Bellingcat نشان میدهد این بمبچهها مربوط به پلیس عراق است که از آن برای مقابله با نیروهای داعش استفاده کرده است.
هدایت شده از لغزشگاه
واتساپ تهدید کرد که از بریتانیا خارج میشود
🔹 بریتانیا در حال تصویب لایحهی امنیت آنلاین است که بر اساس آن، پلتفرمها موظفند اسکن پیام کاربران را شروع کنند. واتساپ میگوید اگر پس از تصویب لایحهی موردبحث مجبور به تضعیف استانداردهای رمزنگاری شود، ترجیح میدهد که بازار بریتانیا را ترک کند.
🔹 ویل کتکارت، رئیس واتساپ، در جلسهی کوتاهی که با حضور خبرنگاران برگزار شد از لایحهی امنیت آنلاین بریتانیا انتقاد و آن را نگرانکنندهترین قانون تنظیم مقررات فضای آنلاین در دنیای غرب نامید.
🔹 کتکارت گفت کاربران واتساپ در سراسر دنیا خواهان ایمنی در فضای آنلاین هستند: «۹۸ درصد کاربران ما در خارج از بریتانیا هستند و آنها نمیخواهند که ما امنیت محصولمان را پایین بیاوریم.» رئیس واتساپ میگوید کاهش امنیت این پیامرسان روی کاربرانی که خارج از بریتانیا هستند نیز تأثیر میگذارد.
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
❌ شبهه ۱۱۲۶
با انتشار خبر توافق بین ایران و عربستان، عده ای دچار سوال و یا ایجاد شبهه شدند که تکلیف ما در رابطه با محور مقاومت و کشورهایی چون یمن و سوریه چه می شود و ما باید با موضوعی چون تکفیر و تروریست چگونه رفتار کنیم؟
✅ پاسخ
🆔 @Shobhe_Shenasi
🔸 اول اینکه ایجاد رابطه با عربستان امر معمولی در سیاست بین الملل بوده و ایران و عربستان بعد از ۷ سال سفارتخانه های خود را بازگشایی می کنند و صرفا رابطه دیپلماتیک مستقیم برقرار می کنند.
✅ دوم اینکه قرار نیست رابطه دیپلماتیک به معنای دست کشیدن از اهداف و آرمان ها و رفع همه اختلاف دیدگاه ها و حتی دشمنی ها باشد، که اگر اینطور بود الان باید با انگلیس رابطه خوبی داشتیم.
🔹 سوم اینکه همان کشورها و گروه های مقاومتی که عده ای می گویند ایران به آنها پشت کرده، بلافاصله از این رابطه استقبال کرده و بیانیه داده و آنرا مثبت خوانده اند.
🔸 بعد اینکه در طول تاریخ انقلاب اسلامی، ایران عمدتاً با عربستان رابطه سیاسی داشته و همزمان درگیر نزاع منطقه ای هم بوده است و تجربه توأمان را دارد و این امر جدیدی نیست.
💢 در نهایت آنکه این رابطه یک سیاست دفعی و فوری نبوده و دو سال است که ایران با واسطه عراق و عمان در پی آن بوده و دقیقا در زمان مناسبی روی داده است که دستاوردهای آن در حوزه اقتصادی، سیاست خارجی و رسانه ای به وضوح قابل مشاهده است.
💬 سیدمحسن هاشمی
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
از لحظه امضای معاهده پکن تا این لحظه، دهها خبر غجیب و غریب در مورد تعهدات طرفین منتشر شده است. بنده با اطلاع کامل عرض میکنم، ایران هیچ تعهدی به طرف سعودی نداده است. این چیزی هم که این کانال به حساب فلان فارسی منتشر کرده، دروغی است که به وال استریت ژورنال بستهاند. بگردید اگر اصل خبر وال استریت ژورنال را در این مورد پیدا کردید، آن وقت بقیه خبرهایش هم درست است! رسانههای امریکایی گرگیجه گرفتهاند و از تعجب دارند شاخ در میآورند و بعد از متن توافق به این زودی باخبر شدند؟
خداوکیلی ملت را چه فرض کردهاید؟ تعجب میکنم چرا یک عدهای دوست دارند مفت و مجانی کلاه سرشان برود؟ فاکسنیوز فارسی، بلومبرگ فارسی، سیانان فارسی و هر چه این شکلی فارسی هست دست منافقین و دشمنان ایران است. این خبر نشان میدهد اینها تا چه اندازه از توافق سوختهاند که ناچار هستند این دروغها را منتشر کنند. سفارت عربستان در تهران چند ماه است که آماده شده و کنسولگری این کشور در مشهد نیز به همین شکل. طرف چقدر خر بوده که فکر کرده ایران مسوولیت حمله به آرامکو را پذیرفته که بخواهد غرامت هم بدهد!
@rushangeran
@syriankhabar
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
نشنوید ، نبینید ، نگویید!!
(بلایی که در کشور ما بر سر اخبار امیدوار کننده میآید!)
🆔 @Shobhe_Shenasi