تغییرات آب و هوایی باعث شده است تا انسان‌ها شرایط جدیدی را تجربه کنند و این می‌تواند به معنای از بین رفتن برخی از غذاهایی باشد که ما امروزه به شکل مداوم آن‌ها را مصرف می‌کنیم. پژوهشگران معتقدند که در آینده برخی غذاها و نوشیدنی‌های محبوب بسیار کم و نادر خواهند شد و یا به طور کلی از بین خواهند رفت. یکی از این غذاها گندم است، تحقیقات نشان داده است که با افزایش هر درجه دمای زمین 6 درصد از کل مساحت گندم موجود در جهان از بین می رود. ✔️🎦 📶 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳🆗 @Ajaieb_Jahan