جوکول سوغاتی خوشمزه گیلان در مرداد ماه.
هر سال همین فصل توی روستاهای گیلان یه رسمی هست که یک کمی مونده به وقت برداشت با دونههای نرم و نارس برنج یک خوراکی خوشمزه درست میکنند که بهش جوکول میگن و بین دوستان و آشنایان و فامیل تقسیم میکنند تا برکت کشت و کارشون باشه ...
شلتوک برنج نارس را کمی تفت میدهند و میکوبند تا پوستش جدا بشه، بعد بسته به منطقه، به دانههای برنج گلاب و دارچین و شکر و گردوی کوبیده شده.. اضافه می کنند.
متاسفانه این رسم در حال کمرنگ شدنه و برخی نقاط کاملا از بین رفته.
🌍•➣
@AjayeboAlarz [📡]