📍موضع مغتنم روحانی در "نکوهش تحریم انتخابات"
🔸حسن روحانی، رئیس جمهور سابق ایران به تازگی طی سخنانی در یک جلسه گفته است: گاهی مشارکت نکردن و رأی ندادن در انتخابات به معنای نوعی رأی دادن است؛ رأی دادن به همان نامزدی که او را برای کسب آن مسئولیت صالح نمیدانیم. چون در انتخابات مشارکت نمیکنیم، عملاً شرایط را برای انتخاب غیر اصلح مهیا میکنیم. ممکن است بگویند انتخابات حق است نه تکلیف. اما این حقی است که در مقاطعی سریع تبدیل به تکلیف میشود. اگر به این حق عمل نکردیم و شرایطی ایجاد شد که برای نظام و اسلام و مردم خطرآفرین شد، برای ما تبدیل به تکلیف میشود.
🔸به گزارش اعتمادآنلاین، او همچنین اظهار میکند: هیچ راهی برای اصلاح اشکالات جز مشارکت مردم و رجوع به پای صندوق رأی وجود ندارد، اگرچه ممکن است از نظر حقوقی و قانونی با مشارکت حداقلی هم بتوان نهادها را تشکیل داد، اما افکار عمومی جهان چه میگوید؟
🔺بخش اول سخنان آقای روحانی یک مانیفست جذاب سیاسی در ردّ پروژه "تحریم انتخابات" است. پروژهای که برخی اصلاحطلبان ستادی آنرا دنبال میکنند و به این واسطه قصد دارند با فریب کسانی از مردم منجر به کاهش مشارکت در انتخابات شوند.
🔺آقای روحانی در این سخنان به درستی اشاره میکند که رأی ندادن در واقع همان رأی دادن است اما به بدترین گزینه! و ایضا تصریح درستی دارد به اینکه مشارکت انتخاباتی شهروندان اگرچه حق آنهاست و تکلیف نیست اما پررنگی و تأثیرش به اندازه تکلیف است.
🔺این سخنان روحانی البته مصداق کیمیا هم هست و در زمانه فعلی کمتر کسی از رجال سیاسی را میبینیم که متوجه پروژه شوم تحریم انتخابات باشند و در قبال آن موضع تبیینی اتخاذ کنند!
🔺لکن در بخش دوم اظهارات روحانی با یک اعوجاج و محاسبه غلط مواجهیم و آن تأثیر دادن میزان مشارکت در نتیجه انتخابات است.
🔺در عین حال بیان این نکته در پاسخ به روحانی هم ضروریست که "افکار عمومی جهان در قبال انتخابات یک کشور؛ چیزی را میگویند و چیزی را میفهمند که خواص و رجال خردمند همان کشور درباره خود بگویند".
🔺بنابراین آقای روحانی بعنوان یک رجل سیاسی با کارنامه اجرایی مشخص؛ ممکن است در یک سخنرانی هم جملات درست بیان کند و هم اظهارات غلط!
🔺لذا بر یک ذهن خردمحور است که در قبال هر سخنی؛ سره را از ناسره جدا کند و درست و غلط هر موضعی را در جای خودش بشناسد.
✍به کمپین
#بدون_روتوش بپیوندید👇
🆔
@AkhbarBrotoush
📎
zil.ink/akhbarbrotoush