♦️چرا سوسیس و کالباس گران شد؟ مصطفی معروف‌خانی، سخنگوی اتحادیه صنف فروشندگان فرآورده های گوشتی تهران: 🔹علت گرانی فرآورده های گوشتی در حقیقت افزایش قیمت گوشت مرغ و گوساله، حامل های انرژی، دستمزدکارگران و قیمت افزودنی هایی همچون ادویه است. 🔹نوسان قیمت فرآورده های گوشتی بستگی به میزان گوشت استفاده شده در آن فرآورده دارد و معمولا ۹۰ درصد از گوشت مغز ران گوساله استفاده می شود و ۱۰ درصد نیز افزودنی های مجاز خوراکی همچون سویا، پودر یخ و ادویه جات است. 🔹ما در واقع حلقه آخر توزیع فرآورده های گوشتی هستیم و نظارت حداکثری بر فروشگاهای توزیع این محصولات داریم./ خبرفوری اخبار رسمی👇 https://eitaa.com/joinchat/824836129C908762c208