♦️چرا سوسیس و کالباس گران شد؟
مصطفی معروفخانی، سخنگوی اتحادیه صنف فروشندگان فرآورده های گوشتی تهران:
🔹علت گرانی فرآورده های گوشتی در حقیقت افزایش قیمت گوشت مرغ و گوساله، حامل های انرژی، دستمزدکارگران و قیمت افزودنی هایی همچون ادویه است.
🔹نوسان قیمت فرآورده های گوشتی بستگی به میزان گوشت استفاده شده در آن فرآورده دارد و معمولا ۹۰ درصد از گوشت مغز ران گوساله استفاده می شود و ۱۰ درصد نیز افزودنی های مجاز خوراکی همچون سویا، پودر یخ و ادویه جات است.
🔹ما در واقع حلقه آخر توزیع فرآورده های گوشتی هستیم و نظارت حداکثری بر فروشگاهای توزیع این محصولات داریم./ خبرفوری
#گفتگو
اخبار رسمی👇
https://eitaa.com/joinchat/824836129C908762c208