میزان هدررفت مواد غذایی در سعودی 33% است 🔻 «عبدالله السعدون» روزنامه‌نگار عربستانی در مصاحبه با برنامه «یاهلا» شبکه «روتانا خلیجیه» بیان داشت، بر اساس مطالعات انجام‌شده میزان هدررفت مواد غذایی در سعودی به 33% می‌رسد. ارزش این مقدار اسراف مواد غذایی در حدود 40 میلیارد ریال (15 میلیارد دلار) برآورد می‌شود. 🔻 السعدون در ادامه افزود، 14% مواد غذایی هنگام تولید یا پخش از بین می‌رود و 19% نیز هنگام مصرف اسراف می‌شود. این روزنامه‌نگار عربستانی فرهنگ و سبک غذاخوردن را از مهم‌ترین دلایل این حجم از اسراف معرفی کرد. 🇾🇪یمن‌الاسلام🇾🇪 @Akhbare_Yaman