🔸کاهش ۵۰ درصدی مشتریان شیرینی و قنادی در مشهد فرزانی، رئیس اتحادیه صنف شیرینی‌ساز، شیرینی فروش و کافه قنادی مشهد: 🔹 با توجه به افزایش قیمت شیرینی تحت تاثیر افزایش هزینه‌ها، به جرات می‌توان گفت ۴۰ تا ۵۰ درصد ریزش مشتری داشته‌ایم. 🔹 با توجه به افزایش قیمت شیرینی از سال گذشته تاکنون، و با توجه به وضعیت اقتصادی مردم نسبت به سال گذشته به جرات می‌توان گفت ۴۰ تا ۵۰ درصد ریزش مشتری داشته‌ایم. 🔹 مسلما شیرینی جزء کالا‌های لوکس و فانتزی است و جایی در سبد خرید ضروری مردم ندارد. با کاهش قدرت خرید مردم این موضوع بر بازارحداقلی خرید این محصول تاثیر بیشتری هم خواهد گذاشت. 🔹 ما عنوان می‌کنیم که افزایش قیمتی در شیرینی نداشتیم چرا که این هزینه‌های ما بوده که ازسال گذشته افزایش یافته است. یک سری از مواد اولیه وارداتی، دستمزد کارگر و هزینه‌های نرخ خدمات در بهای تمام شده محصول تاثیر گذار بوده است وهمه این مواردی که گفته شد درکنار هزینه‌های حامل انرژی افزایش چند برابری داشته است./ایلنا @Akhbarmashhad