🔝
#راحت_الحلقوم
#باسلوق_ژله_ای
نمیشه که
#شب_یلدا باشه و باسلوق ژله ای نباشه اصن راااه نداره. سه سوته هم حاضر میشه اونقدر بچه ی خوبیه ، مااااه.
من مثل پف پفی هندوانه ای لایه هاشو ریختم ولی مثل شکلات یلدایی پارسالم یک لایه نازک سفید هم اضافه کردم تا هندوانه ای تر بشه ، دقت کنید لایه ی قرمز باید ضخیم تر باشه
فرقشم با باسلوق اینه که باسلوق روغن داره، طعم نشاسته ای داره ولی راحتالحلقوم یا باسلوق ژله ای روغن نداره ، طعمش میوه ای و بافتش نرم و پاستیلیه ، من یه تغییرم تو دستورش دادم و به دستور یک قاشق مرباخوری ژلاتین اضافه کردم عااالی عاشقش میشین.
📝مواد لازم برای حدود۸۰۰ گرم راحت الحقوم
یک بسته ژله قرمز + یک پیمانه سرخالی شکر+نصف پیمانه نشاسته گل+ یک پیمانه آب سرد+(یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین + سه قاشق غذاخوری آب سرد) یک بسته ژله آلووا+نصف پیمانه نشاسته گل+ یک پیمانه سرخالی شکر+ یک پیمانه آب+( یک ق مربا خوری پودر ژلاتین + سه قاشق غذاخوری آب)
♨️طرز تهیه
یک ظرف (۱۸ در ۱۲) رو چرب کنید تا نایلون بهش بچسبه و نایلون بندازید و روی نایلون رو هم چرب کنید پودر ژلاتین و سه ق غ آب رو مخلوط و کنار بگذارید.
نشاسته+ یک پیمانه آب مخلوط کنید تا نشاسته کاملا در آب حل بشه بعد شکر و پودر ژله قرمز رو اضافه و کمی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه ،حالا مخلوط ژلاتین رو باهاش مخلوط کنید و از حرارت بردارید کمی که از داغی افتاد در قالب بریزید و بذارید یخچال تا کمی سفت بشه.
ژله آلوورا رو هم با همین شیوه آماده کنید و بعد نصفشو روی لایه ی قرمز بریزید و بذارید فریزر تا کمی ببنده ، بعد به نصف دیگش یک قطره رنگ سبز ژله ای اضافه کنید و بریزید روی لایه ی سفید و یک شب بذارید یخچال سپس از قالب خارج کنید و روی میز کار آرد بپاشید و به سایز دلخواه برش بزنید و کاملا به آرد اغشته کنید تا بهم نچسبن ، دراصل مخلوط پودر نشاسته و پودر قند یا پودر نارگیل استفاده میشه ولی من فقط آرد زدم ، خیلیم عالی شد.
درظرف دربسته ، ۲۴ ساعت در محیط وحداقل یک هفته دریخچال میشه نگهداری کنید فقط خوب بهش آرد بزنید نکته❗️حرارت حتما باید ملایم باشه. شکر دستورو کمتر نکنید. وقتی منتظرین تا لایه ی سفید ببنده، اگه قسمت سبز رنگ سفت شد کمی رو حرارت بگذارید تا روون بشه.
#ویژه_شب_یلدا🍉🍉🍉
@Andishypak2