🥫
طرز تهیه رب به:
🔅
به شیرین را شب تا صبح در ظرف آبی خیس کنید، صبح کاملا بشوییدو کرکهایش را پاک کنید. سپس با پوست تکه کرده و دانههایش را جدا کنید و به را در آبمیوهگیری ریخته آبش را بگیرید.
آبِ به را در ظرف مناسبی روی حرارت غیر مستقیم و ملایم قرار دهید. میتوانید یک
شعله پخش کن روی شعلهی کوچک اجاق گذاشته و ظرف را روی آن قرار دهید و اجازه بدهید به آرامی به غلظت رب برسد. چند ساعت طول میکشد،
کفی که روی آبِ به جمع میشود را با قاشق بردارید و دور بریزید. زمانی که به غلظت رسید، رنگ آلبالویی بسیار خوشرنگی میشود، از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن در یک ظرف شیشهای دَردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید. (هر ۵ کیلو به یک شیشه کوچک مربا رب میدهد.)
🔅تفالههای به را میتوانید خشک کنید و
چای به درست کنید.
دانههای به را هم خشک کرده و از لعاب بهدانه هنگام سرفههای خشک، خشونت حلق، تسکین حرارت معده، تبها، سوزش زبان و دهان به صورت جرعه جرعه و با فاصله مصرف کنید.
🔅رب به اگر به این شیوه آماده شود، هنگامی که در دهان گذاشته میشود،
حالت قبض و جمعکنندگی بسیاری دارد مثل حالتی که با خوردن خرمالوی گس در دهان و روی زبان ایجاد میشود؛ این همان خاصیت رب به است که باعث
جمع شدن دهانهی معده شده و از بروز ریفلاکس جلوگیری میکند.
✅رب به یکی از بهترین
مقویات معده در رفع اختلالات گوارشی و هضم و تهوع در دوران بارداری است. 👌
⏰بهترین زمان مصرف رب به در تقویت هضم، معده و اختلالات گوارشی
یک قاشق مرباخوری تا غذاخوری بعد از هر وعدهی غذا است.
#رب_به
@Antiik6