برخلاف باور عموم ژله و پاستیل نه تنها خاصیتی ندارند بلکه مضرند و سبب بیش فعالی کودک میشود زیرا حاوی رنگ افزودنی و اسانس اند ! ژلاتین که از استخوان و غضروف دام گرفته میشود، منبع پروتئین است، اما وقتی با افزودنی ‌های صنعتی ترکیب شود، چیزی از خواص آن باقی نمی ‌ماند و به همین دلیل است که امروزه آمار کبد چرب، بیش فعالی و سرطان میان کودکان به طرز چشم گیری به دلیل تغذیه اشتباه افزایش یافته است. پ. ن: البته بماند که ژلاتین مورد استفاده در پاستیل و ژله جای تردید داره که از چه حیوانی استخراج میشه !!