✅روغن زیتون را اغراق نیست اگر طلای مایع بنامیم . این روغن به لطف مقدار زیاد آنتیاکسیدان آن، فواید گوناگونی دارد.
در زیر با فواید استفاده مرتب از روغن زیتون( دو الی سه قاشق چایخوری در روز)آشنا میشویم:
1⃣کاهش خطر ابتلا به سرطان
تحقیقات نشان میدهد که زنانی که رژیم غذایی مدیترانهای داشته و هر روز 4 قاشق چایخوری روغن زیتون مصرف میکنند، خطر ابتلایشان به سرطان سینه به نسبت زنانی که رژیم غذایی کمچربی دارند، 62 درصد کمتر است.
2⃣کاهش فشار خون
چندین مطالعه نشان داده است که رژیم غذایی حاوی روغن زیتون، فشار خون را در بزرگسالان سالم کاهش میدهد و میتواند وابستگی بیماران به داروهای کنترل فشار خون را کاهش دهد.
3⃣کاهش خطر ابتلا به دیابت
یک تحقیق گسترده نشان داده است که مصرف حداقل یک قاشق چایخوری روغن زیتون به طور روزانه، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا درصد کاهش میدهد.
4⃣دشمن چینوچروک
کسانی که روزانه بیش از 2 قاشق چایخوری روغن زیتون مصرف میکنند، به نسبت کسانی که تنها یک قاشق چایخوری یا کمتر از این روغن استفاده میکنند، بشکل چشمگیری کمتر نشانههای پیر شدن پوست را نشان میدهند.
5⃣تسریع کاهش وزن
افرادی که ماست مخلوط با روغن زیتون میخورند، کالری کمتری در طی روز مصرف میکنند و ترشح هورمون سیری در آنها بیشتر است.
6⃣حفاظت از استخوانها
تحقیقات نشان داده که مصرف منظم روغن زیتون میتواند از کاهش تراکم استخوان جلوگیری کند.
#طب_سنتی
@Antiliberalism