﷽
⛔️شبهه
امام خمینی:
(دو گروه هرگز نباید برصندلی ریاست جمهوری و دیگرکارهای اجرایی کشوری تکیه بزنند، یکی روحانیان و دیگری نظامیان)
❇️پاسخ
@Antishobheh
☑️دربارۀ حضور روحانیت در کارهای اجرایی، تفکر امام، در اوایل انقلاب این بود که روحانیت در کار اجرایی شرکت نکند، بلکه ناظر و پشتوانه امور باشد. ایشان، حضور روحانیت را در شورای انقلاب که متشکل از روحانیون و غیر روحانیون بود، کافی می دانستند و در جاهایی مانند قضا و از باب اینکه متصدّی باید مجتهد باشد، می پذیرفتند و بلکه لازم می دانستند.
📌بر اثر این تفکر، دولت و کارهای اجرایی به دست لیبرالها داده شد و در نتیجه در قضایای اولین دوره
#انتخابات_ریاست_جمهوری ، نامزدی آیت الله بهشتی برای تصدی پست ریاست جمهوری - که نظر ما بود - منتفی شد و در نتیجه، بنی صدر پیروز انتخابات شد.‼️
📌بعد از آشکار شدن خیانتهای بنی صدر و رسوائی جریان
#لیبرال ، امام از نظر خود برگشتند و گفتند که ما با این شکل، به اهداف انقلاب نخواهیم رسید. تعبیر امام این بود که: «ما اشتباه کردیم و استغفار می کنیم. انقلاب از این ناحیه ضربه خورد، نمی شود که ما حکومت اسلامی داشته باشیم و افراد اسلام شناس را از تصدی امور منع کنیم.!
lish.ir/1Q9c
👈👈ادعای ممنوعیت موضع گیری سپاه و ارتش در مسائل سیاسی ، نوعی تفسیر غلط از سخنان حضرت امام خمینی (ره) است که توسط جریان خاصی برای «تحریف امام» به نفع خود دنبال میشود. امام خمینی (ره) نظامیان را از وارد شدن به مسائل جناحی و حزبی منع کردند ولی عناصر و ارکان نظام جمهوری اسلامی و انقلاب متعلق به هیچ جناحی نیست و بیان موضع در چهارچوب مسائل سیاسی غیر حزبی نه تنها اشکال ندارد بلکه بسیار عمل پسندیده ای است.
@Antiliberalism