✅بادام
✨تازه (نوبرانه ) این میوه در فصل بهار به صورت چاقاله بادام مورد استفاده قرار میگیرداما شكل عمده مصرفی آن به صورت خشک است
✨ یكی از میوههای بسیار مفید در طب سنتی است كه برای اكثریت افراد مفید و بدون عارضه است
✨مزاج بادام گرم وتر است البته لازم بذكر است كه میزان گرمی آن زیاد نیست كه مشكلی ایجاد كند
⬅️لازم بذكر است بهترین حالت مصرف بادام این است كه هنگام مصرف، بادام را شكسته و از مغز آن استفاده شود
✨غذاییت آن بسیار زیاد است به طوریكه جایگزین مناسبی برای غذا بشمار میرود و نظیر انگور، انجیر و گلابی از معدود میوههایی است كه این خاصیت را دارا میباشد
✨مصرف آن به همراه شكر بصورت شیرهی بادام غذاییت آن را افزایش داده و چاق كننده است؛ از طرفی موجب تقویت قوای جنسی و تقویت مغز نیز میشود
✨همچنین برای رفع سرفه، خشكی صدا، خشكی حنجره و آسم نیز مفید است؛ به طوریكه غرغره نمودن محلول فوق و سپس قورت دادن آن برای افرادی نظیر سخنرانان، مداحان و خوانندهها توصیه میشود
🍃مراحل تهیه شیرهی بادام/شیربادام
✨تعدادی بادام را به دلخواه چند ساعت خیس نمایید سپس پوست نازک آن را جدا نموده، با آب در مخلوط كن میکس کنید، می توانید كمی شكر یا پودر نبات یا عسل نیز به آن بیفزایید
✨محلول یكدست حاصله شیرهی بادام است. اصولا هضم مواد سفت و سخت برای معده مشكل است، نظیر پوستی كه روی مغز بادام وجود دارد، بنابراین وقتی پوسته خارجی آن جدا شده، خرد هم بشود، عمل هضم آن آسان تر می گردد
#طب_سنتی
@AntiLiberalism