🧀 دستور تهیه ماء الجبن (آب پنیر)
✨یک کیلو شیر طبیعی را جوشانده بلافاصله بعد از جوش آمدن، شعله را خاموش کرده و دو سوم استکان سکنجبین ترش یا سرکه خانگی در آن بریزید و کمی صبر نمائید تا شیر به اصطلاح بریده شود.
✨ اگر شیر بریده نشد، می توانید چند قاشق غذاخوری دیگر سرکه خانگی به آن اضافه نمائید تا بریده شود.
✨ سپس شیر بریده شده را درون کیسه پارچه ای ریخته و آبگیری نمائید.
به آب حاصل از این فرایند، ماء الجبن می گویند.
✨پس از فشردن کیسه پارچه ای برای گرفتن ماء الجبن خواهید دید که یک کف سفید روی آب نقش می بندد که باید این کف گرفته شود.
✨میزان مصرف ماء الجبن بدین صورت است روزانه یک لیوان ناشتا میل شود.
✨ در صورتی که بیمار مشکل معده داشت، باید ابتدا معده را اصلاح کند سپس مصرف ماء الجبن را آغاز نماید یا می تواند همزمان با اصلاح معده مصرف را شروع کند.
✨در صورت مشاهده استفراغ یا روان شدن معده باید گفت که این موارد طبیعی است و نوعی سم زدایی از بدن می باشد.
💠نکات مهم
✨می توانید یک جلسه برای سه روز ماء الجبن آماده نمائید. ماء الجبن باید ولرم مصرف شود.
✨ برای هم زدن آن بهتر است از چوب انجیر که سرش کوبیده شده است استفاده شود.
✨در صورت عدم امکان از قاشق چوبی استفاده شود.
✨ مدت مصرف ۲ ماه در صورت نیاز تا ۶ ماه ادامه می یابد.
✨مقدار مصرف قابل تغییر است.
✨در صورتیکه علائم غلبه سودا دارید، در زمان نزدیک به جوش (قبل از به جوش آمدن شیر و اضافه کردن سرکه) دو قاشق افتیمون را در یک پارچه بسته و ۵ بار به مدت هر بار ۳۰ ثانیه در شیر زده شود.
✨مصرف در همه سنین بلامانع است.
✨ هیچ منعی برای مصرف ماء الجبن در بارداری وجود ندارد.
#طب_سنتی
@AntiLiberalism