Anti_liberal🚩
❇️ توصیه‌ها در فصل زمستان ☃ ☔️ افراد با مزاج سرد و تر به‌ ویژه در سن سردی و تری و همچنین افراد با غ
❇️ قدیما یادتون هست که شاطر نانوایی ساعت 3_4 بیدار میشد و می‌رفت سرکار و خمیر نان رو آماده میکرد !!!؟ اما الان خیلی زرنگ باشن ساعت 6_7 میرن سرکارشون!!! ⬅️ این روند یعنی افزایش شدید بیماری‌های سرد وبلغمی در جامعه ... ✨ قدیما خمیر رو آماده میکردن و خمیر ترش بهش اضافه میکردن و می‌بایست چندین ساعات همینطور بمونه تا مواد مغذی گندم به خوبی در خمیر آزاد بشه... ✨اما الان با جوش شیرین و برخی مواد شیمیایی دیگه ترکیب میشه و خیلی سریع  بدون ایجاد مرحله‌ی استراحت برای خمیر، به مرحله ی پخت انتقال داده میشه ⬅️ خمیری که خوب تخمیر نشده باشه در طب بهش فطیر میگن، و نان فطیر هم مولد رطوبات و سردی در بدن هستش ... ✅ اگه شرایط براتون مهیاست و توانایی پخت نان  سالم رو داشتید که چه خوب، ولی اگه این شرایط مهیا نیست حداقل همراه غذاهاتون یه خرده کم سیاهدانه بخورید که شااااااااید از عوارض این نان کاسته بشه ... @AntiLiberalism