Anti_liberal🚩
❇️ فصل بهار و شروع امتحانات ✨ در این ایام بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان و والدین آنها دغدغه های
❇️کاهو ✨ کاهو به خاطر فیبر و رطوبت بالا یکی از بهترین سبزیجات برای رژیم غذایی است که اتفاقاً کاربردهای درمانی زیادی در طب ایرانی دارد ✨ چون سرد و تر هست در همراهی با خیار و گوجه که آن‌ها هم سرد و تر هستند؛ در طولانی مدت میتونه به خصوص در معده‌ی سرد وتر، سوء هاضمه بلغمی و رفلاکس و نفخ و آبریزش دهان و صدای غرغر معده ایجاد کنه ✨ اگر در همراهی با غذای گوشتی یا سنگین میل بشه که دیگه بدتر..، هضم آن‌ها را هم مختل میکنه ما کاهو دوست داریم، خواصش هم خوبه، ضرر‌های مزاجی هم داره ⚠️ البته در معده‌های سرد و تر... ✨ پس چه کار کنیم؟ اصلاحش می‌کنیم ✨ اول: اینکه لااقل خیار و گوجه را به کاهو اضافه نمی‌کنیم ✨ دوم: کنارش سبزیجات گرم تر میزاریم مثل کرفس، هویج و جوانه ✨ سوم: حبوبات مثل لوبیا‌ها یا نخود هم کنارش بزاریم؛ البته اگر معده ضعیفی نداشته باشیم و نفخ نکنیم ✨ چهارم: میزان خیلی کم نعنا یا پونه یا زیره یا سیاه دانه اضافه می‌کنیم که رطوبت‌ش رو کم کنه البته اگه منعی براشون نداشته باشیم ✨ در واقع با ترکیب دو یا چند تا از موارد زیر می‌توانیم سالاد معتدلی از لحاظ مزاجی داشته باشیم... 🥗 چند برگ کاهو/ هویج رنده شده/ جوانه‌ها: گندم، شبدر، ماش، ساقه‌ی کرفس با برگ‌های جوان یا لوبیا( ترجیحاً بدون عدس) و البته لبو در صورت تحمل گوارش... @AntiLiberalism