❇️ یکی از موادی که کبد را مختل میکند رب گوجه است
🥫رب گوجه از غلیظ کنندههای خون است، ایجاد لزاجت میکند و زیاده روی در مصرف آن باعث ایجاد سُده یا گرفتگی در کبد میشود
✨ همچنین به ربهای صنعتی استات سدیم میزنند که اگر اضافه نکنند رب کپک میزند
⚠️ این ماده باعث کندی ذهن و شعور میگردد. پس از ربهای خانگی استفاده کنید
✨مصلح آن سرکه است؛ سرکه انگور طبیعی از بهترین داروهای کبدی است
✨ پنیر پیتزا، قارچ، ماکارونی و حتی پفک و... نیز لزوجیت دارند
#طب_سنتی
@AntiLiberalism