متن شبهه :
اگر در حال ختم قران هستید به جزء15 که رسید ایه 19 سوره کهف کلمه ولیتلطف میزان قران است وجای استجابت دعا یعنی در این جا قران به دوکف مساوی تقسیم می شود قران را قطع کنید وشروع به دعا کنید واولین دعا برای فرج باشد در قران های قدیمی خطی; یا درشت نوشته می شد یا قرمز تا مردم جای استجابت را گم نکنند التماس دعا
برای دیگر عزیزان هم بفرستید
برنامه سمت خدا آقای فرحزاد خیلی تاکید به انجام این عمل کردن
گفتن عملی کم ولی خیلی پر سود
پاسخ شبهه :
1⃣ دعا کردن همیشه و به هر بهانهای خوب است. در برخی روایات نیز سفارش شده که پس از ختم قرآن یا قرائت صد آیه، دعا کنید.
2⃣ هیچ روایتی مبنی بر اینکه هنگام رسیدن به نیمه قرآن دعا کنید، وارد نشده است.
3⃣مطلب مورد اشاره، یک مطلب ذوقی است که برای دعای همگانی جهت تعجیل بیان شده است.
4⃣ ظاهرا سال 96 این پیام ایجاد شده و چه قبل آن و چه بعد آن همچین مطلبی از آقای فرحزاد صادر نشده است.
5⃣ مشهور این است که کلمه وسط قرآن «و لیتلطف» است و معیار آن شمارش حروف قرآن است. نظرات دیگری هم در این باره هست مثل کلمه «نکراً» در آیه 74 همین سوره و طبق گزاراشات اولین بار حجاج بن یوسف دستور به شمارش حروف قرآن و تعیین کلمه وسط قرآن داد. طبق معیار شمارش کلمات هم کلمه «الجلود» در آیه 20 سوره حج کلمه وسط است. و به اعتبار شمارش آیات، کلمه «یأفکون» در آیه 45 سوره شعراء است و به اعتبار سورهها، آخر سوره حدید است. (الاتقان سیوطی)
6⃣ امروزه میتوان به کمک رایانه دقیقا حرف و کلمه وسط قرآن را مشخص کرد، ولی مشکل اینجاست که اختلاف در این است که مثلا حروفی مثل «و» عطف، یک کلمه محسوب میشوند یا نه یا مثلا کلمه «ابراهیم» که هفت حرف دارد گاهی به صورت «ابرهیم» نوشته میشود که شش حرف دارد، ملاک هر کدام باشد، حرف وسط تغییر میکند.
کانال بصیرت،پاسخ به شبهات و شایعات جهت عضویت
@Antishobhe 👈👈👈