﷽
❇️پاسخ دوم
@Antishobheh
👈۱-خدا که به رضاشاه عمر داد پس چرا آباد نکرد؟
۲-چه کسی مانع آبادگری رضاشاه شد؟
۳- یک سوال مهم: رضا شاه چگونه از حکومت کناره گیری کرد؟
آیا در حال پادشاهی فوت کرد و عمرش تمام شد؟❓
مردم ایران سرنگونش کردند؟
با کودتا برکنار شد؟
خودش استعفا و کناره گیری کرد؟
‼️هیچ کدام. انگلیس با تلفن دستور خلع و برکناری او را صادر کرد.
پس چرا مردم ایران با این تصمیم انگلیس مخالفت نکردند و خواهان ابقاء رضاشاه عزیزشان!! نشدند؟ و او را برای پادشاهی ایران حفظ نکردند؟
۴-وقتی شخص اول مملکت یعنی شاه مملکت اختیار عزل و نصبش دست انگلیس است ، در واقع ایران مستعمره ی انگلیس است.این چه عزت و اقتدار و افتخاری است؟‼️
🔷۵-رضاشاه که می گوید اگر « خدا » عمر بدهد...پس معلوم است انسان خداشناسی است ،در این صورت اگر رضاشاه خدا را قبول داشت چرا با دستورات خدا و مظاهر دینی مانند
#حجاب می جنگید؟
۶-ضمن اینکه اصلا معلوم نیست این کتاب و جمله وجود داشته باشد و اصلا این جمله اصالت داشته باشد یا رضاشاه در این حرف صداقت داشته باشد و...
۷-👈همانطور که در پایین متن مشخص است،اگر امام خمینی (ره) این جمله را فرموده باشند، در اول انقلاب و شلوغی های آن انقلاب است که عده ای از غرب زده ها دارند فرار می کنند و چون این مطلب دائم تکرار می شده بنابراین شاید امام این جمله را گفته باشند.
اما منظور امام دانشگاهیان متعهد نیستند چون بسیاری از اطرافیان امام که جزو مبارزین قبل از انقلاب بودند از همین دانشگاهی ها بودند و تعداد بسیار زیادی از افرادی که از فرانسه همراه امام آمدند نیز دانشگاهیان بودند و حتی روحانیونی که همراه امام بودند تحصیلات دانشگاهی داشتند یا استاد دانشگاه بودند مانند شهید مفتح،شهید بهشتی،شهید مطهری،شهید باهنر و...
☑️در واقع تمام خمینی ره با غربزدگی و خودباختگی مخالف است نه با دانشگاه و دانشگاهیان و عمران و آبادی کشور.
این هم بخشی از فرمایشات حضرت امام درباره دانشگاه و دانشگاهیان:
ضرورت اعتماد به نفس
شما مى دانید بیشتر کسانى که در دانشگاه بزرگ شده اند در عین حال که بعضى از آنان نماز هم مى خوانند ولى معتقدند ایران باید زیر نظر کشورهاى بیگانه باشد. مى گویند ایران نمى تواند خودش را اداره کند. آیا ایرانى که با تمام فشارها خودش را حفظ کرده و انقلابش را به کشورهاى دیگر صادر و ملتهاى دیگر را بیدار نموده است، نمى تواند خودش را اداره کند؟ چرا؟
👈 باید کارى کنید که دانشگاههایمان روش توده هاى مردم را داشته باشد که اگر ملتى چیزى را خواست، خلافش را نمى توان بر آن تحمیل کرد.
۲۷ فروردین ۱۳۶۴
قیام شجاعانه مقابل انحرافات
و وصیت اینجانب به جوانان عزیز دانشسراها و دبیرستانها و دانشگاهها آن است که خودشان شجاعانه در مقابل انحرافات قیام نمایند تا استقلال و آزادى خود و کشور و ملت خودشان مصون باشد.۱۵ خرداد ۱۳۶۸(وصیت نامه امام ره که بعد از وفات ایشان منتشر شد.)
📌ایشان شروع سعادت ملتها را از مدارس و دانشگاه دانسته و ادارۀ تمام مقدرات مملکت را در دانشگاه و مدارس ذکر کردهاند (صحیفه امام خمینی، 1389: ج 7: 255).
حضرت امام (ره) دانشگاه را یکی از ارکان مهم فرهنگسازی قلمداد میکردند و معتقد بودند دانشگاه معیار فرهنگ یک مملکت است. همچنین دانشگاه یک کشور هرگونه باشد فرهنگ آن کشور نیز همانگونه خواهد بود؛ بنابراین با توجه به این نقش مهم دانشگاه، ازاینرو از دانشگاه به عنوان کارخانه انسان سازی تعبیر کردند (همان، ج 7: 427).
👈👈ایشان در سخنان خود به نقش دانشگاه در ابعاد مختلف توجه کردهاند و آن را مبدأ تحولات ذکر کردهاند (همان، ج 8: 64). اهمیت نقش دانشگاه در کلام امام به اندازهای است که تصریح کردهاند: «ترقی مملکت به ترقی دانشگاه است» (همان، ج 1: 117)؛
از دانشگاه باید سرنوشت یک ملت تعیین شود. دانشگاه خوب یک ملت را سعادتمند میکند و دانشگاه غیر اسلامی، دانشگاه بد، یک ملت را به عقب میزند» (همان، ج 8: 61).
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh