40.55M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
دُم آلبالو ها رو جدا کنید و بشورید یه قابلمه رو پر از آب کرده و روی شعله بزارید زمانی که به جوش اومد دو ق غ نمک بهش اضافه کنید آلبالو ها رو داخل سبد بزارید و به مدت ۳ ثانیه داخل آب فرو کنید این کار رو دو تا سه بار انجام بدید تا پوست آلبالو ها نازک شه و زودتر خشک شن. آلبالو ها رو داخل سینی پهن کنید و جلوی آفتاب بزارید برحسب منطقه ی زندگیتون یک تا سه روز طول میکشه که آب آلبالو ها کشیده شه. آلبالو ها رو داخل سبد بریزید و بشورید تا گرد و خاکش تمیز شه بعد داخل کاسه ریخته و دو تا سه ق غ رب انار و خیلی کم نمک بهشون بزنید و یک روز داخل سایه بزارید که رطوبت کشیده شه و رب انار به خورد آلبالو ها بره. و اینطور میشه که آلبالو خشکه های سالم و خوشمزه ی شما آماده میشه 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒