#ترشی_لیمو_ترش
لیموی تازه: 500 گرم فلفل تند قرمز: 3 عددزردچوبه: یک قاشق غذاخورینمک: یک و نیم قاشق غذاخوری
در این ترشی برای اینکه تلخی لیموها کمی گرفته شود. بعد از شستن لیمو ها، آن ها را یک روز در دمای اتاق قرار دهید. بعد از آن لیمو ها را به قطعات دلخواه برش دهید و هسته آن ها را جدا نمایید.
لیمو ترش را در ظرفی همراه با زردچوبه، فلفل قرمز و نمک مخلوط می نماییم و می گذاریم به مدت سه روز در دمای اتاق بماند، روی ظرف را با پارچه ای تمیز ببندید و هرچند وقت یک بار هم بزنید. بعد از این مدت لیمو ها آب می اندازند و آب غلیظی بدست می دهند، سپس مواد را درون ظرف شیشه ای مورد نظر خود بریزید و در آن را ببندید و بگذارید در جای گرم به مدت یک ماه تا ترشی لیمو برسد. اگر در یخچال قرار دهید، ترشی دیرتر می رسد. در طرز تهیه ترشی لیمو می توانید آب نصفی از لیموها را بگیرید و با بقیه لیموها و مواد دیگر مخلوط نماید.┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓
📌 ⃟◍☞
@AshPaziBano ❥◍⃟📌
┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛