5.95M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🌺 دغدغه ی اکثرمون تو درست کردن ماست، آب انداختنشه. میخوام یه روش بهت یاد بدم که ماستت دیگه آب نندازه برای هر یک کیلو شیر یک قاشق پر ماست و یک قاشق نشاسته ذرت 🌺دمای شیر موقع اضافه کردن مایه ماست باید به حدی باشه که وقتی انگشتمون رو داخل شیر میگذاریم داغ باشه ولی دستمون رو نسوزونه 🌺اون ۳ ساعتی که ماست داخل آب جوشه باید درش باز باشه،ولی وقتی تو یخچال میگذاریم باید درش رو ببندیم 🌺خیلی بهتره که از شیر محلی(موجود در لبنیاتی ها)استفاده کنید 🌺ماست اگر کمی شل شد اشکالی نداره، علتش اینه که چربیه شیر رو میگیرن و بعد میفروشن،ولی با این حال ماستتون آب نمیندازه ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ ╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯ 🤩لطفا فوروارد کن✨✌