تکه های مرغ رو به تنهای با کمی روغن سرخ میکنم وقتی که سرخ شدن درمیارم وتو همون ماهی تابه پیاز خلال شده رو سرخ میکنم.پیاز که طلای شد تکه های مرغ سرخ شده ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز اضافه وبا هم تفت میدهیم یک قاشق پر رب میزنیم تف میدیم آب اضافه میکنیم ودرشو میزاریم تا مرغ بپزه بادمجان ها رو پوست کنده وتو آب ونمک میزاریم تا تلخیشون گرفته بشه بعدا میشوریم وسرخ میکنیم ،بادمجون سرخ شده،چند قاچ گوجه فرنگی،غوره ونمک اضافه میکنیم دوباره درشو میزاریم وشعله رو کم میکنیم تا بپزه وجا بیفته بعضی ها از هم میزنن من زعفران نزدم تو این خورشت میتونید همراه رب یک قاشق پودر گوجه فرنگی بزنید من از رب خونگی استفاده کردم غوره هم فریزیری بود میتونید بادمجون رو سرخ کنید موقع سرو کنار خورش بزارید من دوست دارم بادمجون کنارخورشت باشه ،آگه پیاز ومرغ رو با هم سرخ کنید امتحان کنید .یک ساعت ونیم تا دوساعت به خوبی میپزه .سعی کنید با شعله کم بپزه،آب به اندازه ای بریزید که فقط رو مرغ رو بگیره بیشتر نریزید