( غذای محلی مازندران ) دو عددبادمجان و پوست کندم نگینی خرد کردم بهش نمک زدم گذاشتم نیم ساعتی بمونه تا تلخیش بره یه دونه پیاز و‌ خرد کردم و کمی تفت دادم بادمجون و با دست فشار گرفتم بهش اضافه کردم کمی تفت دادم سبزی خشک جعفری و‌نعناع نسبت دو به یک به مقدار لازم اضافه کردم دو تا گوجه هم نگینی خرد کردم و اونم به باقی مواد اضافه کردم و یه تفت دادم کمی رب گوجه و کمی آبغوره ریختم در قابلمه رو‌گذاشتم حرارت ‌‌کم کردم تا خوب جا بیفته بجای آبغوره از خوده غوره هم میشه استفاده کرد و‌موقع سرو هم کمی گردو خرد شده(سلیقه ایه) ۵ دسته ریحون محلی( نازخاتونی) ۲ دسته جعفری ۱ دسته گشنیز ۱ دسته نعناع سیر بادمجون کبابی ساطوری شده ابغوره گلپر نمک