17.53M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
پودر قند نصف لیوان کره یا روغن صاف قنادی ۶۰ گرم (روغن جامد خانگی نمیشه) تخم مرغ ۲ عدد وانیل نوک ق چ شیر یک چهارم لیوان روغن مایع ۳ ق غ ارد ۲ لیوان بعلاوه یک ق غ پودر کاکاو و یک ق چ بکینگ پودر‌ مغز گردو و کشمش پلویی نصف لیوان بعلاوه یک ق غ ارد برای مخلوط کردن گردو وکشمش تا ته نشین نشن.(من کشمش نریختم شکلات چیپسی ریختم* پودر قند و الک کنید کره رو بهش اضافه کنید با همزن ۵ دقیقه بزنید تا رنگش روشن شه،حین کار دورگیری کنید. روغن و شیر و اضافه کنید ۳۰ ثانیه بزنید. تخم مرغ ها و وانیل و اضافه کنید ۲ دقیقه بزنید. مواد خشک و الک کنید و اضافه کنید با همزن بزنید تامخلوط شن. گردو و کشمش و اضافه کنید و هم بزنید خمیر چسبندست،اصلا ارد اضافه نکنید. نایلون بکشید ۲ ساعت بره یخچال .یا یک ساعت فریز بعد با دست گرد کنید روی کاغذ با فاصله بچینید. دستگاه از قبل گرم بشه، تستر ۱۶۰ بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فر ۱۸۰ بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر دست ساز و تابه دوطرفه قابل پخته. نکته مهم:نزارید کوکی کاملا خشک بشه،تا هنوز نرمه از دستگاه خارج کنید تا بعد پخت سفت و خشک نشه. زیاد نپزیدددد. مزش عالیه نوش جان 🌟