0 اگه میخوای فوت و فن به مربا زردآلو خوشمزه را یاد بگیری کپشن را بخون🤩👌
هسته ها را طبق فیلم گرفتم بعد شکر ریختم روی زردآلو ها و گذاشتم به روز داخل یخچال بمونه تا خودش آب بندازه و بعد گذاشتم روی گاز تا بپزه👌🤩
.
و اما نکات👌🥰
✅نسبت شکر به زرد آلو برابره،یک کیلو زردآلو یک کیلو شکر میخواد🤩
.
✅حتما کف روی مربا را بگیرید که مربا شفاف و خوش رنگ بشه
.
✅هسته های زردآلو را پوست بکنید و ده دقیقه آخر بریزید راخل مربا
.
✅برای خوشرنگ شدن مربا کمی زعفران بریزید
.
✅برای اینکه زردآلو ها به نشه مربا را با حرارت کم بپزید
.
✅برای چک کردن قوام و غلظت مربا کمی از شهد مربا را بریزید داخل ظرفی و به مدت ده دقیقه بزارید فریزر تا بدونید غلظتش مناسبه یا نه👌😉
🌟