17M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
0 اگه میخوای فوت و فن به مربا زردآلو خوشمزه را یاد بگیری کپشن را بخون🤩👌 هسته ها را طبق فیلم گرفتم بعد شکر ریختم روی زردآلو ها و گذاشتم به روز داخل یخچال بمونه تا خودش آب بندازه و بعد گذاشتم روی گاز تا بپزه👌🤩 . و اما نکات👌🥰 ✅نسبت شکر به زرد آلو برابره،یک کیلو زردآلو یک کیلو شکر میخواد🤩 . ✅حتما کف روی مربا را بگیرید که مربا شفاف و خوش رنگ بشه . ✅هسته های زردآلو را پوست بکنید و ده دقیقه آخر بریزید راخل مربا . ✅برای خوشرنگ شدن مربا کمی زعفران بریزید . ✅برای اینکه زردآلو ها به نشه مربا را با حرارت کم بپزید . ✅برای چک کردن قوام و غلظت مربا کمی از شهد مربا را بریزید داخل ظرفی و به مدت ده دقیقه بزارید فریزر تا بدونید غلظتش مناسبه یا نه👌😉 🌟