کالباس خونگی،بدون کاور
𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦✶𖢦
مواد لازم:
مخلوط ران و سینه مرغ هر کدام یک عدد🍗
سیر دو حبه (اگه طعم غالب سیر رو دوست ندارید میتونید به جای سیر از یک قاشق پودر سیر استفاده کنید)🧄
نشاسته ذرت دو قاشق🌽
روغن مایع دو قاشق و نیم 🥃
هویج نصف عدد خام🥕
قارچ دو عدد خام🍄
میتونید خلال پسته هم بریزید
یک قاشق سس کچاپ🍅
نمک و ادویه هر کدام نصف ق🌶🧂 چایخوری(پودر کاری،جوزهندی،فلفل سیاه،فلفل قرمز)
به مدت یکساعت روی حرارت متوسط درب قابلمه ببندین حتما
ب راحتی از لیوان جدا میشه بزارید داخل یخچال و بعد از 4الی 5 ساعت برش بزنید نوش جان