مگه میشه به عشق توت فرنگی کیک درست نکرد🍓🍓🍓🍓
.
کیک نسکافه
تخم مرغ ۳عدد
شکر ۱/۵ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آرد ۲/۵ لیوان
نسکافه ۱/۵ ق مربا
آبجوش یک چهارم لیوان
بکینگ پودر ی ق غ
نمک یک پنس
.
نسکافه و ابجوش رو مخلوط کنید و کنار بذارید.
تخم مرغ به دمای محیط رسیده رو با شکر مخلوط، ۷ دقیقه با دور تند هم بزنید.
روغن مایع رو بریزید ۳۰ ثاتیه هم بزنید
نسکافه رو هم اضافه کرده هم بزنید
آرد ،بکینگ مودر و نمک رو ۳ بار الک کرده در دو مرحله به مایه کیک اضافه کنید، آروم و دورانی بر عکس عقربه ساعت هم بزنید تا یکدست بشه.
کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید دیواره های قالب با کره چرب کنید مایه کیک بریزید داخل فر از قبل گرم شده بذارید و ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه بپزید.
.
(با توجه به اینکه درجه حرارت فرها متفاوته ، بعد از ۳۵ دقیقه کیک رو با سیخ چوبی چک کنید اگر سیخ تمیز بود کیک آماده است.)
من کیک رو به س قسمت برش زدم
سطح هر قسمت رو با نسکافه خیس کردم مابین لایه ها خامه شکلاتی ، موز و نوتلا ریختم.
برای روکش کیک نصف خامه صبحانه رو روی حرارت کم گذاشتم وقتی شروع به ریزجوش زدن کرد شعله رو خاموش کردم ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده ریختم هم زدم تا یکدست بشه نصف لیوان بادام هندی( هر نوع مغزی داشتید بریزید اصن می تونید حذف کنید) اضافه کردم
سسُ روی کیک فولد کردم.
.