#دسر_کدو_حلوایی ترکیب کره و کارامل و گردو و دارچین و عطر کدو حلوایی یچیز عجیب و غریبی میشه خلاصه هر طرف این کدو ها رو پنج دقیقه توی ( یه قاشق روغن مایع، یه قاشق کره و یه قاشق مارگارین ( کره گیاهی) سرخ کردم. قبل ازینکه بهش آب اضافه کنم. روی هر کدوم ش یه قاشق سرپُر شکر ریختم.. کمی از شکر ها که توی کره سرخ شدن کاملا حالت کاراملی گرفتن. بعد به هر تابه یه استکان آب اضافه کردم و حدود یک ربع پخت و آبش کاملا کشیده شد. بهتره این دسر رو گرم مصرف کنید چون وقتی کره میبنده، دیگه خیلی خوشایند نیست. موقع سرو میتونید یه اسکوپ بستنی روش بذارید و خیلی پرکالری ترش کنید ┏━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┓ ⛑ ⃟◍☞ @AshpaziBano ❥◍⃟⛑ ┗━━ *✵♪°🎈°♪✾* ━━┛ 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇