5.54M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
سوفله بادمجان 🍆🍆🍆 ۷۰۰ گرم گوشت چرخ 😍😋 ۲ تا پیاز رنده شده ۵ ق م خ پودر سوخاری جعفری به مقدار ۲حبه سیر له شده ۱ق چ خ فلفل سیاه ۱ ق م خ نمک ۱ ق چ خ آویشن ۱ ق چ خ پاپریکا ۱ عدد تخم مرغ همه مواد رو مخلوط کنید و ورز بدین و به صورت توپک های کوچیک در بیارین بعد سرخ کنید.. ۵ تا بادمجان رو سوراخ کنید و بگذارید تو فر با ۱۸۰ به مدت ۳۰تا ۴۰ دقیقه تاکبابی بشه پوستشو بگیرید و خردش کنید .. مواد لازم سس بشامل ۲ ق غ خ کره ۲/۵ق غ خ آرد ۵۰۰ میلی لیتر شیر ۱ق م خ نمک ۱/۲ ق چ خ فلفل سیاه کره رو تو تابه اب کنید و بهش آرد اضافه کنید و کمی تفت بدین تا خامیش بره شیر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یه سس غلیظ درست بشه بعد نمک و فلفل بزنید و بادمجان ها رو بهش اضافه کنید مواد لازم جهت سس گوجه ۳ ق غ خ روغن ۱ ق غ خ رب گوجه ۲عدد پوره گوجه ۱/۲ق چ خ نمک ۱/۲ق چ خ فلفل سیاه ۱/۲ق چ خ ریحان خشک اول بادمجان رو که با سس بشامل مخلوط کردین بریزید تو ظرف سرو بعد گوشت های قلقلی شده اضافه کنید و روش سس گوجه رو بریزید و پنیر رنده شده رو و در آخر چند تکه کره بگذارید و تو فر180 بزارین 10 دقیقه 🌟