11.54M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
پیده ترکیه ای ✍🏻مواد لازم سینه مرغ فلفل دلمه قارچ ادویه :نمک فلفل سیاه زردچوبه اویشن ✍🏻مواد لازم خمیر ارد دولیوان و نصفی یک لیوان اب ولرم یک ق غ خمیر مایه تخم مرغ یک عدد نمک نوک ق چ شکر یک ق غ روغن مایه یک سوم لیوان ابتدا مواد خمیرمون اماده میکنیم اگر دیدی خمیر چسبندس بهش دو ق ارد اضافه کن و خوب ده دقیقه ورز بده و بزار داخل ظرف و یک الی یک ساعت و نیم استراحت کنه. تو این فاصله مواد گوشتی خرد کن و تفت بده و بزار کنار پف خمیر بگیر و با این مقدار خمیر میتونی سه تا پیده درست کنی ،داخل سینی فر ارد بپاش و بعد خمیر با وردنه طبی شکل باز کن و بعد کناره های خمیر تا کن و شکل بده و بعد مواد گوشتی بریز و روش پنیر پیتزا برای رومال خمیر از یدونه زرد تخم مرغ همزده استفاده کردم ✍🏻فر حتما از قبل روشن کنید با دمای ۱۷۰ گازی و ۱۶۰ برقی و به مدت نیم ساعت