پیده ترکیه ای
✍🏻مواد لازم
سینه مرغ
فلفل دلمه
قارچ
ادویه :نمک فلفل سیاه زردچوبه اویشن
✍🏻مواد لازم خمیر
ارد دولیوان و نصفی
یک لیوان اب ولرم
یک ق غ خمیر مایه
تخم مرغ یک عدد
نمک نوک ق چ
شکر یک ق غ
روغن مایه یک سوم لیوان
ابتدا مواد خمیرمون اماده میکنیم اگر دیدی خمیر چسبندس بهش دو ق ارد اضافه کن و خوب ده دقیقه ورز بده و بزار داخل ظرف و یک الی یک ساعت و نیم استراحت کنه.
تو این فاصله مواد گوشتی خرد کن و تفت بده و بزار کنار
پف خمیر بگیر و با این مقدار خمیر میتونی سه تا پیده درست کنی ،داخل سینی فر ارد بپاش و بعد خمیر با وردنه طبی شکل باز کن و بعد کناره های خمیر تا کن و شکل بده و بعد مواد گوشتی بریز و روش پنیر پیتزا
برای رومال خمیر از یدونه زرد تخم مرغ همزده استفاده کردم
✍🏻فر حتما از قبل روشن کنید با دمای ۱۷۰ گازی و ۱۶۰ برقی و به مدت نیم ساعت