فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
11 عدد تخم مرغ ٢ عددبا احتساب پوست ۱۲۰ گرم، روغن مايع ۸۰گرم، آرد قنادی ۱۶۰ گرم، بيکینگ پودر 1ق چ، کشمش ۷۰ گرم (حتما ١٠ دقیقه در آب ولرم خیس کنید وبعد بشورید وروی دستمال آشپزخانه بریزید تا آبش کاملا گرفته شود وبعد وزن کنید )، نمک ۱/۸ق چ، دارچین ۱/۴ ق چ، زنجبيل ١/۴ق چ، جوش شيرين ١/۴ ق چ ( اگر حذف کردید دوبرابر جوش شيرين، بیکینگ پودر اضافه کنید یعنی دوتا ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر اضافه کنید )، شکر ۱۰۰گرم، هویج ۲۵۰ گرم (رنده خیلی ریز شده )دررسپی اصلی هویج رو کاملا با دستگاه پوره شد که خیلی بهتره. بافتش هم بهتره فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید. طبقه وسط ۲۵ تا ۳۰ دقیقه 👈از کپسول های کاغذی مقاوم به حرارت یا قالبهای مافین خیلی گود و ارتفاع بلند استفاده نکنید . 👈این مافین دارای بافت منسجم و فشرده است . 👈بعداز پخت کامل و خارج شدن از فر بذارین کاملا خنک شود وبعد سرو کنید. 🌟