فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیمرو سیمیت🥨 مواد لازم:‎ نون سیمیت یا بیگل رو از وسط نصف کنید اگر چاقوی تیز ندارید از جایی که نون رو‌ میخرید بخوایید براتون نصف کنه ‎ کف نون رو تو یه کم کره تفت بدید تا برشته و طلایی شه ‎ سالامی یا بیکن رو یه کم تفت بدید حتی میتونید سوسیس نازک حلقه ایی هم استفاده کنید‎ به نون پنیر خامه ایی یا چدار بزنید بعد ‎زرده و سفیده دوتا تخم مرغ رو‌جدا کنید تو تابه یه کم کره و روغن بریزید اول سفیده رو بریزید تا هنوز سفیده نبسته و‌ شله قسمت بالای نون رو روش بزارید تا بهم بچسبه نیمه های پخت دوتا زرده رو به وسط نون اضافه کنید و بزارید روی شعله متوسط پنج دقیقه بمونه تا هم سفیده کامل سرخ شه هم زرده عسلی شه اگه دوست داشتید زرده بیشتر بپزه زودتر اضافه کنید فقط زرده ها رو آروم اضافه کنید که فرمش بهم نریزه و‌ قرتی بمونه🍳‎ نمک هم روش بپاشید و بعدم روی قسمت پنیری بزارید و ‎برای نون بیگل یا سیمیت کوچیک بک تخم مرغ کافیه 🌟