فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد نخود دو آتیشه ۵۰۰ گرم پودر قند ۲۵۰ گرم روغن جامد ۲۵۰ گرم. پودر هل دو قاشق مربا خوری همینجا بگم بعضی ها برای منسجم شدن بیشتر  شیرینی آرد قنادی هم میزنن که من نمیزنم.اگه شما خواستید بزنید ۶ قاشق از آرد نخود کم کنید و ۶ قاشق غداخوری آرد اضافه کنید من همیشه از روغن صاف قنادی استفاده میکنم. کره توصیه نمیکنم. از روغن جامد مارک اصیل هم میتونید استفاده کنید. به هیچ عنوان خودتون روغن صاف درست نکنید برای این رسپی مراحل تهیه دقیق براتون گذاشتم تو فیلم. روغن و پودر قند ده دقیقه با دور تند بزنید بعد آرد نخود و پودر هل اضافه کنید و با لیسک به خورد مواد بدین طبق فیلم و بعد چرخش کنید خمیر یکدست بشه و بعد یک شب تا صبح استراحت کنه در دمای آشپزخانه. بعدش کاتر بزنید و داخل سینی بچینید. فر از قبل گرم کنید دمای پخت تاکید میکنم در فرهای مختلف متفاوته همینطور زمان پخت. پس شیرینی هاتون بعد ده دقیقه چک کنید نسوزه. دمای پخت من ۱۸۰ درجه و من ۲۰ دقیقه طول کشید تا شیرینیم بپزه